Povezane vesti

Tek sada će biti ludnica: Kada budu videli ko je nova učesnica "Zadruge", mnogi učesnici će poželeti odmah da preskoče…

Tek sada će biti ludnica: Kada budu videli ko je nova učesnica "Zadruge", mnogi učesnici će poželeti odmah da preskoče…

Telegraf 15.01.2018
Pre ulaska u rijaliti, odmah je oplela po Luni i zamerila joj što je u vezi sa oženjenim čovekom. Nova učesnica " Zadruge" je Miljana Kulić, a mnogim zadrugarima se verovatno nikako neće dopasti njen ulazak. Nekadašnja takmičarka "Parova" je pre… »
Osoba koja može biti druga nekome je... Miljana oplela po Luni i Slobi, oni pobesneli pa joj uzvratili, a onda je nastao haos…

Osoba koja može biti druga nekome je... Miljana oplela po Luni i Slobi, oni pobesneli pa joj uzvratili, a onda je nastao haos…

Telegraf 15.01.2018
Miljana je bez dlake na jeziku išla od jednog do drugog zadrugara i rekla sve što ima, a kada je došao red na Lunu Đogani pobesneo je i Sloba. Nova učesnica " Zadruge" Miljana Kulić tek je ušla u rijaliti, a već je osula paljbu prema gotovo svim… »
Šok nad šokovima! Trudna Miljana otkrila koju polnu bolest joj je preneo Ivan Marinković! (VIDEO)

Šok nad šokovima! Trudna Miljana otkrila koju polnu bolest joj je preneo Ivan Marinković! (VIDEO)

Telegraf 15.01.2018
- Kleo mi se u Lenu da me voli najviše na svetu i da je zaljubljen u mene - ispričala je Miljana, pomenuvši Ivanovu ćerku. Miljana Kulić je nova učesnica Zadruge, a danas je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem i Milanom Miloševićem otkrila detalje… »
Kleo mi se u ćerku: Evo koju polnu bolest je Ivan preneo Miljani

Kleo mi se u ćerku: Evo koju polnu bolest je Ivan preneo Miljani

Srbija danas 15.01.2018
Ne prestaje da priča o životu pre "Zadruge". Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, od sinoć je novi ravnopravni učesnik rijalitija , ali ne prestaje da priča o dešavanjima iz konkurentskog programa . Ono što je sve šokiralo jeste to što je… »
Miki ispitivao Miljanu o Anđeli, a onda je žestoko uvredio bivšu devojku! (VIDEO)

Miki ispitivao Miljanu o Anđeli, a onda je žestoko uvredio bivšu devojku! (VIDEO)

Telegraf 15.01.2018
Miki se najviše obradovao kada je Kulićeva stigla u Zadrugu, pa je odmah iskoristio priliku da se raspita o dešavanjima iz vile "Parova" Miljana Kulić ulaskom u Zadrugu izazvala je pravu pometnju među učesnicima. Neki su se naročito obradovali kada… »
E, ovo se zove pakao! Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi, Janjuš se hvatao za glavu, ukućanima umalo pozlilo! (VIDEO)

E, ovo se zove pakao! Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi, Janjuš se hvatao za glavu, ukućanima umalo pozlilo! (VIDEO)

Telegraf 15.01.2018
Dejan Tasić Tasa sinoć je napustio Zadrugu, a za novog vođu izabrao je jednu zadrugarku koja je bila najviše iznenađena njegovom odlukom. Dejan Tasić Tasa napustio je Zadrugu, a kako pravilo nalaže ostavio je pismo u kome je imenovao novog gazdu… »
Kija otvorila dušu Teodorinoj mami, pa otkrila jednu stvar o sebi koja objašnjava zašto se ovako ponaša prema Slobi…

Kija otvorila dušu Teodorinoj mami, pa otkrila jednu stvar o sebi koja objašnjava zašto se ovako ponaša prema Slobi…

Telegraf 15.01.2018
- Nije meni lako, da se razumemo, ali znam ja gde sam došla - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar razgovarala je u dnevnoj sobi sa Teodorinom mamom Gordanom Džehverović, a komentarisale su celu situaciju sa Slobom i Lunom, gde je Kija priznala da joj… »
Odakle ti hrabrost da uđeš?! Nadežda pecnula Kiju zbog Slobe, ona joj sa 6 reči žestoko odbrusila! (video)

Odakle ti hrabrost da uđeš?! Nadežda pecnula Kiju zbog Slobe, ona joj sa 6 reči žestoko odbrusila! (video)

Telegraf 15.01.2018
- Toliko si me iskreno u jednom momentu tako ispi*dela zbog nekih stvari - rekla je Nadežda Kiji. Nova učesnica " Zadruge" Nadežda Biljić već u studiju jasno je istakla kako je na strani Slobe Radanovića, te da podržava ljubav i vezu sa Lunom iako… »

Vesti dana »