Повезане вести

Особа која може бити друга некоме је... Миљана оплела по Луни и Слоби, они побеснели па јој узвратили, а онда је настао хаос…

Особа која може бити друга некоме је... Миљана оплела по Луни и Слоби, они побеснели па јој узвратили, а онда је настао хаос…

Телеграф 15.01.2018
Миљана је без длаке на језику ишла од једног до другог задругара и рекла све што има, а када је дошао ред на Луну Ђогани побеснео је и Слоба. Нова учесница " Задруге" Миљана Кулић тек је ушла у ријалити, а већ је осула паљбу… »
Тек сада ће бити лудница: Када буду видели ко је нова учесница "Задруге", многи учесници ће пожелети одмах да прескоче ограду…

Тек сада ће бити лудница: Када буду видели ко је нова учесница "Задруге", многи учесници ће пожелети одмах да прескоче ограду…

Телеграф 15.01.2018
Пре уласка у ријалити, одмах је оплела по Луни и замерила јој што је у вези са ожењеним човеком. Нова учесница " Задруге" је Миљана Кулић, а многим задругарима се вероватно никако неће допасти њен улазак. Некадашња такмичарка… »
Шок над шоковима! Трудна Миљана открила коју полну болест јој је пренео Иван Маринковић! (ВИДЕО)

Шок над шоковима! Трудна Миљана открила коју полну болест јој је пренео Иван Маринковић! (ВИДЕО)

Телеграф 15.01.2018
- Клео ми се у Лену да ме воли највише на свету и да је заљубљен у мене - испричала је Миљана, поменувши Иванову ћерку. Миљана Кулић је нова учесница Задруге, а данас је у разговору са Микијем Ђуричићем и Миланом Милошевићем… »
Мики испитивао Миљану о Анђели, а онда је жестоко увредио бившу девојку! (ВИДЕО)

Мики испитивао Миљану о Анђели, а онда је жестоко увредио бившу девојку! (ВИДЕО)

Телеграф 15.01.2018
Мики се највише обрадовао када је Кулићева стигла у Задругу, па је одмах искористио прилику да се распита о дешавањима из виле "Парова" Миљана Кулић уласком у Задругу изазвала је праву пометњу међу учесницима. Неки су се… »
Клео ми се у ћерку: Ево коју полну болест је Иван пренео Миљани

Клео ми се у ћерку: Ево коју полну болест је Иван пренео Миљани

Србија данас 15.01.2018
Не престаје да прича о животу пре "Задруге". Миљана Кулић, позната ријалити звезда, од синоћ је нови равноправни учесник ријалитија , али не престаје да прича о дешавањима из конкурентског програма . Оно што је све шокирало… »
Кија отворила душу Теодориној мами, па открила једну ствар о себи која објашњава зашто се овако понаша према Слоби! (ВИДЕО)…

Кија отворила душу Теодориној мами, па открила једну ствар о себи која објашњава зашто се овако понаша према Слоби! (ВИДЕО)…

Телеграф 15.01.2018
- Није мени лако, да се разумемо, али знам ја где сам дошла - рекла је Кија. Кристина Кија Коцкар разговарала је у дневној соби са Теодорином мамом Горданом Џехверовић, а коментарисале су целу ситуацију са Слобом и Луном, где је… »
Е, ово се зове пакао! Саопштено ко је нови вођа у Задрузи, Јањуш се хватао за главу, укућанима умало позлило! (ВИДЕО)

Е, ово се зове пакао! Саопштено ко је нови вођа у Задрузи, Јањуш се хватао за главу, укућанима умало позлило! (ВИДЕО)

Телеграф 15.01.2018
Дејан Тасић Таса синоћ је напустио Задругу, а за новог вођу изабрао је једну задругарку која је била највише изненађена његовом одлуком. Дејан Тасић Таса напустио је Задругу, а како правило налаже оставио је писмо у коме је… »
Одакле ти храброст да уђеш?! Надежда пецнула Кију због Слобе, она јој са 6 речи жестоко одбрусила! (видео)

Одакле ти храброст да уђеш?! Надежда пецнула Кију због Слобе, она јој са 6 речи жестоко одбрусила! (видео)

Телеграф 15.01.2018
- Толико си ме искрено у једном моменту тако испи*дела због неких ствари - рекла је Надежда Кији. Нова учесница " Задруге" Надежда Биљић већ у студију јасно је истакла како је на страни Слобе Радановића, те да подржава љубав и… »

Вести дана »