Povezane vesti
Tek sada će biti ludnica: Kada budu videli ko je nova učesnica "Zadruge", mnogi učesnici će poželeti odmah da preskoče…
Telegraf 15.01.2018
Pre ulaska u rijaliti, odmah je oplela po Luni i zamerila joj što je u vezi sa oženjenim čovekom. Nova učesnica " Zadruge" je Miljana Kulić, a mnogim zadrugarima se verovatno nikako neće dopasti njen ulazak. Nekadašnja takmičarka "Parova" je pre… »
Osoba koja može biti druga nekome je... Miljana oplela po Luni i Slobi, oni pobesneli pa joj uzvratili, a onda je nastao haos…
Telegraf 15.01.2018
Miljana je bez dlake na jeziku išla od jednog do drugog zadrugara i rekla sve što ima, a kada je došao red na Lunu Đogani pobesneo je i Sloba. Nova učesnica " Zadruge" Miljana Kulić tek je ušla u rijaliti, a već je osula paljbu prema gotovo svim… »
Šok nad šokovima! Trudna Miljana otkrila koju polnu bolest joj je preneo Ivan Marinković! (VIDEO)
Telegraf 15.01.2018
- Kleo mi se u Lenu da me voli najviše na svetu i da je zaljubljen u mene - ispričala je Miljana, pomenuvši Ivanovu ćerku. Miljana Kulić je nova učesnica Zadruge, a danas je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem i Milanom Miloševićem otkrila detalje… »
Kleo mi se u ćerku: Evo koju polnu bolest je Ivan preneo Miljani
Srbija danas 15.01.2018
Ne prestaje da priča o životu pre "Zadruge". Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, od sinoć je novi ravnopravni učesnik rijalitija , ali ne prestaje da priča o dešavanjima iz konkurentskog programa . Ono što je sve šokiralo jeste to što je… »
Miki ispitivao Miljanu o Anđeli, a onda je žestoko uvredio bivšu devojku! (VIDEO)
Telegraf 15.01.2018
Miki se najviše obradovao kada je Kulićeva stigla u Zadrugu, pa je odmah iskoristio priliku da se raspita o dešavanjima iz vile "Parova" Miljana Kulić ulaskom u Zadrugu izazvala je pravu pometnju među učesnicima. Neki su se naročito obradovali kada… »
E, ovo se zove pakao! Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi, Janjuš se hvatao za glavu, ukućanima umalo pozlilo! (VIDEO)
Telegraf 15.01.2018
Dejan Tasić Tasa sinoć je napustio Zadrugu, a za novog vođu izabrao je jednu zadrugarku koja je bila najviše iznenađena njegovom odlukom. Dejan Tasić Tasa napustio je Zadrugu, a kako pravilo nalaže ostavio je pismo u kome je imenovao novog gazdu… »
Kija otvorila dušu Teodorinoj mami, pa otkrila jednu stvar o sebi koja objašnjava zašto se ovako ponaša prema Slobi…
Telegraf 15.01.2018
- Nije meni lako, da se razumemo, ali znam ja gde sam došla - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar razgovarala je u dnevnoj sobi sa Teodorinom mamom Gordanom Džehverović, a komentarisale su celu situaciju sa Slobom i Lunom, gde je Kija priznala da joj… »
Odakle ti hrabrost da uđeš?! Nadežda pecnula Kiju zbog Slobe, ona joj sa 6 reči žestoko odbrusila! (video)
Telegraf 15.01.2018
- Toliko si me iskreno u jednom momentu tako ispi*dela zbog nekih stvari - rekla je Nadežda Kiji. Nova učesnica " Zadruge" Nadežda Biljić već u studiju jasno je istakla kako je na strani Slobe Radanovića, te da podržava ljubav i vezu sa Lunom iako… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 minuta
„Sve ih cenim, ali ovo je čista politika“: Vučić rekao da će svi zahtevi studenata biti ispunjeni
Danas pre 4 minuta