Повезане вести
Особа која може бити друга некоме је... Миљана оплела по Луни и Слоби, они побеснели па јој узвратили, а онда је настао хаос…
Телеграф 15.01.2018
Миљана је без длаке на језику ишла од једног до другог задругара и рекла све што има, а када је дошао ред на Луну Ђогани побеснео је и Слоба. Нова учесница " Задруге" Миљана Кулић тек је ушла у ријалити, а већ је осула паљбу… »
Тек сада ће бити лудница: Када буду видели ко је нова учесница "Задруге", многи учесници ће пожелети одмах да прескоче ограду…
Телеграф 15.01.2018
Пре уласка у ријалити, одмах је оплела по Луни и замерила јој што је у вези са ожењеним човеком. Нова учесница " Задруге" је Миљана Кулић, а многим задругарима се вероватно никако неће допасти њен улазак. Некадашња такмичарка… »
Шок над шоковима! Трудна Миљана открила коју полну болест јој је пренео Иван Маринковић! (ВИДЕО)
Телеграф 15.01.2018
- Клео ми се у Лену да ме воли највише на свету и да је заљубљен у мене - испричала је Миљана, поменувши Иванову ћерку. Миљана Кулић је нова учесница Задруге, а данас је у разговору са Микијем Ђуричићем и Миланом Милошевићем… »
Мики испитивао Миљану о Анђели, а онда је жестоко увредио бившу девојку! (ВИДЕО)
Телеграф 15.01.2018
Мики се највише обрадовао када је Кулићева стигла у Задругу, па је одмах искористио прилику да се распита о дешавањима из виле "Парова" Миљана Кулић уласком у Задругу изазвала је праву пометњу међу учесницима. Неки су се… »
Клео ми се у ћерку: Ево коју полну болест је Иван пренео Миљани
Србија данас 15.01.2018
Не престаје да прича о животу пре "Задруге". Миљана Кулић, позната ријалити звезда, од синоћ је нови равноправни учесник ријалитија , али не престаје да прича о дешавањима из конкурентског програма . Оно што је све шокирало… »
Кија отворила душу Теодориној мами, па открила једну ствар о себи која објашњава зашто се овако понаша према Слоби! (ВИДЕО)…
Телеграф 15.01.2018
- Није мени лако, да се разумемо, али знам ја где сам дошла - рекла је Кија. Кристина Кија Коцкар разговарала је у дневној соби са Теодорином мамом Горданом Џехверовић, а коментарисале су целу ситуацију са Слобом и Луном, где је… »
Е, ово се зове пакао! Саопштено ко је нови вођа у Задрузи, Јањуш се хватао за главу, укућанима умало позлило! (ВИДЕО)
Телеграф 15.01.2018
Дејан Тасић Таса синоћ је напустио Задругу, а за новог вођу изабрао је једну задругарку која је била највише изненађена његовом одлуком. Дејан Тасић Таса напустио је Задругу, а како правило налаже оставио је писмо у коме је… »
Одакле ти храброст да уђеш?! Надежда пецнула Кију због Слобе, она јој са 6 речи жестоко одбрусила! (видео)
Телеграф 15.01.2018
- Толико си ме искрено у једном моменту тако испи*дела због неких ствари - рекла је Надежда Кији. Нова учесница " Задруге" Надежда Биљић већ у студију јасно је истакла како је на страни Слобе Радановића, те да подржава љубав и… »
Вести дана »

У Новом Саду и Ужицу скупови подршке студентима Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу
РТВ пре 1 сатјош 54 повезане

"То није случајност": Хитно се огласио Зеленски о руском нарушавању ваздушног простора НАТО-а
Вечерње новости пре 1 сатјош 47 повезаних

Овако се повредио Девонте Грејем: Са нестрпљењем се чекају информације о степену повреде!
Хот спорт пре 46 минутајош 36 повезаних