Повезане вести

Јовановић: Да се реванширамо Химкију; Лесор: Очекујем победу

Јовановић: Да се реванширамо Химкију; Лесор: Очекујем победу

Спортски журнал 15.01.2018
Кошаркаш Црвене звезде Никола Јовановић рекао је да ће црвено-бели покушати да се реванширају Химкију за пораз и првог дела Евролиге, као и да му много значи што је на последњих пар утакмица имао већу минутажу. – Химки је веома… »
Алимпијевић уочи Химкија: Да обезвредимо папир на којем су они дефинитивно јачи!

Алимпијевић уочи Химкија: Да обезвредимо папир на којем су они дефинитивно јачи!

Моззарт спорт 15.01.2018
„Овакав ритам вам не дозвољава ни да се превише враћате на такве поразе, нити да живите од неких великих победа“, рекао је стратег црвено-белих. Предах је нешто што ове сезоне не постоји у табору кошаркаша Црвене звезде, па се… »
Нема паузе за: Црвено-беле Алимпијевић: Звезда није та која има предност у оваквом ритму, али прижељкујем тријумф

Нема паузе за: Црвено-беле Алимпијевић: Звезда није та која има предност у оваквом ритму, али прижељкујем тријумф

Спортал блиц 15.01.2018
За кошаркаше Црвене звезде нема паузе овог јануара. У уторак ће у оквиру 18. кола Евролиге дочекати Химки (19 сати), што ће бити трећи меч спрског и регионалног шампиона у пет дана. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија… »
Поново ће заиграти пред "делијама": Џенкинс: Умало нисам промашио свлачионицу, чудно ми је што сам гост у "Пиониру"

Поново ће заиграти пред "делијама": Џенкинс: Умало нисам промашио свлачионицу, чудно ми је што сам гост у "Пиониру"

Спортал блиц 15.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде у уторак (19 сати) дочекаће Химки у 18. колу Евролиге, а у центру пажње у хали "Александар Николић" наћи ће се Чарлс Џенкинс, бивши играч црвено-белих и љубимац "делија", као и Стефан Марковић… »
Чарлс Џенкинс: Мало је чудно, прошао сам поред наше свлачионице!

Чарлс Џенкинс: Мало је чудно, прошао сам поред наше свлачионице!

Хот спорт 15.01.2018
Црвена звезда у 18. колу Евролиге у дворани ‘Александар Николић’ дочекује Химки, а најзанимљивији играч гостујућег тима је Чарлс Џенкинс. Американац са српским пасошем ће први пут у каријери играти у Београду против ‘своје’… »
Џенкинс први пут гост у Пиониру: Спремајте дрес!

Џенкинс први пут гост у Пиониру: Спремајте дрес!

Мондо 15.01.2018
Љубимац навијача Звезде заиграће против црвено-белих на паркету на којем је провео три године. "Кад сам прошао поред свлачионице било је чудно" каже он на тренингу. Утакмица Звезда - Химки била је од почетка сезоне једна од оних… »
Стефан Марковић: Не игра се на "папиру"

Стефан Марковић: Не игра се на "папиру"

Мондо 15.01.2018
Искусни бек изјавио је да ће Химки за победу над Звездом у Београду морати да буде много бољи него на претходним мечевима. Екипа Химкија тренирала је у дворани "Александар Николић" пред окршај 18. кола Евролиге са Црвеном… »
Алимпијевић: Није срамота пасти, срамота је пасти и не устати

Алимпијевић: Није срамота пасти, срамота је пасти и не устати

Спортал блиц 14.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде су се после два пораза вратили на победнички колосек. У дербију 16. кола АБА лиге лако је савладана Цедевита са 82:66 и то сјајном игром у прве три четвртине. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија… »

Вести дана »