Повезане вести

Ђоковић: Играо сам перфектно, као да није било паузе

Ђоковић: Играо сам перфектно, као да није било паузе

Вечерње новости 16.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић каже да је уживао и да је презадовољан игром у победи над Американцем Доналдом Јангом на старту Аустралијан опена и да се осећа као да није имао паузу шест месеци. КАД једном научиш да… »
Ђоковић: Као да нисам био на паузи; Следи дуел са Монфисом

Ђоковић: Као да нисам био на паузи; Следи дуел са Монфисом

Политика 16.01.2018
МЕЛБУРН – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић каже да је уживао и да је презадовољан игром у победи над Американцем Доналдом Јангом на старту Аустралијан опена и да се осећа као да није имао паузу шест месеци због повреде… »
Квитова на коленима, Халеп прошла после драме

Квитова на коленима, Халеп прошла после драме

Мондо 16.01.2018
Двострука шампионка Вимблдона елиминисана у првој рунди Аус Опена. Андреа Петковић боља од ње у трилер маратону. Петра Квитова брзо је спаковала кофере! Двострука шампионка Вимблдона, тренутно 28. играчица света елиминисана је… »
Новак одговорио Британцима: "Представили сте ме као веома похлепну особу"

Новак одговорио Британцима: "Представили сте ме као веома похлепну особу"

Спортске.нет 16.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић говорио је после тријумфа на старту Аустралијан опена о писању британских медија који су га представили као похлепног. Дан уочи првог такмичарског меча који је Новак Ђоковић одиграо на… »
Ђоковић: Као да нисам престајао да играм, био је то савршен тенис

Ђоковић: Као да нисам престајао да играм, био је то савршен тенис

Спортски журнал 16.01.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је задовољан повратком и првим званичним мечом после вишемесечне паузе. "Очигледно је да сам желео да почнем са правим интензитетом, што сам и урадио. Играо сам савршен тенис, као да… »
Ако сте пропуститили: Овако је Ноле одиграо свој први такмичарски меч после пола године /видео/

Ако сте пропуститили: Овако је Ноле одиграо свој први такмичарски меч после пола године /видео/

Спортал блиц 16.01.2018
Новак Ђоковић је кроз три сета дошао до убедљиве победе над Американцем Доналдом Јангом у 1. колу Аустралијан опена, а ако сте пропустили тај меч, који је почео пред зору по средњеевропском времену, пред вама је снимак… »
Ђоковић убедљив на почетку Аустралијан опена (ВИДЕО)

Ђоковић убедљив на почетку Аустралијан опена (ВИДЕО)

Бета 16.01.2018
Српски тенисер Новак Дјоковић одлично је почео Отворено првенство Аустралије, пошто је данас са 3:0 у сетовима победио Доналда Јанга. Он је лако, у три сета (6:1, 6:2, 6:4), за сат и 52 минута игре био бољи од америчког… »
Почистио енглеске новинаре "са нулом": Ђоковић: Прогласили сте ме похлепним, тврдите да хоћу више пара, а ово је истина

Почистио енглеске новинаре "са нулом": Ђоковић: Прогласили сте ме похлепним, тврдите да хоћу више пара, а ово је истина

Спортал блиц 16.01.2018
Вест дана у свету тениса свакако је тријумфалан повратак Новака Ђоковића после шестомесечне паузе. Али, чак и такву ситуацију, поједини представници медија желели су да искористе да га уздрмају. Фото: Тањуг/АП Новак Ђоковић… »
Наредни Новаков ривал: 16 мечева - ниједна победа

Наредни Новаков ривал: 16 мечева - ниједна победа

Мондо 16.01.2018
Српски ас у другом колу Аустралијан Опена одмериће снаге са "старом муштеријом" Новак Ђоковић супериорно је започео такмичење на Аустралијан Опену, пошто је у три сета савладао Американца Доналда Јанга. Српски тенисер, који је… »
Монфис ривал Ђоковићу у другом колу Отвореног првенства Аустралије

Монфис ривал Ђоковићу у другом колу Отвореног првенства Аустралије

Српски тенисер Новак Ђоковић играће против Гаела Монфиса из Француске у другом колу Отвореног првенства Аустралије. Српски тенисер Новак Ђоковић играће против Гаела Монфиса из Француске у другом колу Отвореног првенства… »
АО - Без изненађења, ево ко је Новаков следећи ривал

АО - Без изненађења, ево ко је Новаков следећи ривал

Спортске.нет 16.01.2018
Француз лако одрадио свој део посла на старту Аустралијан опена. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић вратио се такмичарском тенису и победом започео учешће на Аустралијан опену. Ноле је на старту првог Гренд слема сезоне… »
Није било свеједно: Ђоковић о тријумфалном повратку: Живци су 'радили'

Није било свеједно: Ђоковић о тријумфалном повратку: Живци су 'радили'

Спортал блиц 16.01.2018
Иако је у три сета победио свог првог ривала после шестомесечне паузе, Американца Доналда Јанга и то на старту Аустралијан опена, Новак Ђоковић је признао да му у поједним моментима није било свеједно, иако је веровао у успех и у… »
Ђоковић као машина: Играо сам савршен тенис

Ђоковић као машина: Играо сам савршен тенис

Мондо 16.01.2018
Ђоковић није крио задовољство што је на високом нивоу одиграо први такмичарски меч после шестомесечне паузе и убедљиво започео такмичење на Аустралијан Опену. "Новак Ђоковић је савршена тениска машина", рекао је својевремено… »
Ђоковићев тријумфалан повратак на Аустралијан опену

Ђоковићев тријумфалан повратак на Аустралијан опену

Данас 16.01.2018
Новак Ђоковић се победом против Доналда Јанга пласирао у друго коло првог Грен слема сезоне. Шестоструки шампион Аустралијан опена, који је ове године 14. носилац на турниру, пласирао се у друго коло турнира победом против… »
Аустралијан опен: Разиграни Ђоковић прегазио Јанга

Аустралијан опен: Разиграни Ђоковић прегазио Јанга

Хот спорт 16.01.2018
На првом званичном мечу који је одиграо након што се вратио на терен после повреде лакта, Новак Ђоковић је у првом колу Аустралијан опена савладао Доналда Јанга из САД резултатом 3:0. Одлично је Новак отворио меч, након почетних… »
Повратак краља у великом стилу

Повратак краља у великом стилу

Моззарт спорт 16.01.2018
Новак Ђоковић победио Американца Јанга (3:0) у првом званичном мечу после шестомесечне паузе. Ако је неко уопште сумњао да ли ће се Новак Ђоковић у великом стилу вратити на сцену после шестомесечне паузе због повреде лакта… »
Почело је! "Старина" Новак!

Почело је! "Старина" Новак!

Спортске.нет 16.01.2018
Поново онај стари, на старту Мелбурна, осмех и олакшање за Србина после дуела са Јангом! Он је лако, у три сета (6:1, 6:2, 6:4), за сат и 52 минута игре био бољи од америчког тенисера, који је 63. тенисер света, 59 позиција… »
Милош Раонић испао, победа Марије Шарапове

Милош Раонић испао, победа Марије Шарапове

Нови магазин 16.01.2018
Канадски тенисер Милош Раонић елиминисан је већ у првом колу Отвореног првенства Аустралије. Раонић, 23. на АТП листи, на почетку првог гренд слем турнира у сезони поражен је од словачког тенисера Лукаса Лацка са 3:1 у сетовима… »
Вратио се, и то како: Аустралијан опен видео старог, доброг, страшног Нолета!

Вратио се, и то како: Аустралијан опен видео старог, доброг, страшног Нолета!

Спортал блиц 16.01.2018
После шестомесечне паузе, узроковане повредом лакта, Новак Ђоковић је у свом првом такмичарском наступу маестралном игром изборио пласман у друго коло Аустралијан опена, савладавши на старту овог гренд слем турнира у Мелбурну… »
Повратак шампиона: Ђоковић без изгубљеног сета преко Јанга до другог кола Мелбурна

Повратак шампиона: Ђоковић без изгубљеног сета преко Јанга до другог кола Мелбурна

Српски тенисер Новак Ђоковић је после шест месеци одиграо први званичан меч и без већих проблема савладао Доналда Јанга у 1. колу Аустралијан опена са 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Српски тенисер Новак Ђоковић је је после шест месеци… »
Вратио се Новак и - делује одлично!

Вратио се Новак и - делује одлично!

Мондо 16.01.2018
Најбољи српски тенисер убедљив на старту Аустралијан опена. Повреда лакта је прошлост! Новак Ђоковић се вратио на терен и са њега "почистио" Американца Доналда Јанга. Најбољи српски тенисер у свом првом такмичарском мечу… »
Ђоковић фуриозно кренуо у напад на нови АО, Американац није имао никакве шансе (фото) (видео)

Ђоковић фуриозно кренуо у напад на нови АО, Американац није имао никакве шансе (фото) (видео)

Телеграф 16.01.2018
Српски ас у три сета био бољи од Доналда Јанга. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у 2. коло Аустралијан опена, пошто је без већих проблема на почетку такмичења савладао Доналда Јанга резултатом 3:0 - 6:1, 6:2… »

Вести дана »