Повезане вести

Трансфери, 15.: Дан Мурињова отмица, Волкот иде из Арсенала, Сергеја не пуштају јер личи на председника, Роналдо се враћа у…

Трансфери, 15.: Дан Мурињова отмица, Волкот иде из Арсенала, Сергеја не пуштају јер личи на председника, Роналдо се враћа у…

Спортал блиц 16.01.2018
Јануар је месец у коме се у највећим лигама света одвија зимски прелазни рок, а сва збивања са те "фудбалске пијаце", све о трансферима, понудама и наговештајима - пратите уз Блицспортов блог уживо. Фото: Промо 23.59 - Било је… »
Трансфери (16. јануар): Арсенал и Обамејан - прво да! Чиста трампа Алексис - Мхитарјан! Валенсија хоће Жоаа Марија! Лион купио…

Трансфери (16. јануар): Арсенал и Обамејан - прво да! Чиста трампа Алексис - Мхитарјан! Валенсија хоће Жоаа Марија! Лион купио…

Моззарт спорт 16.01.2018
На порталу МОЗЗАРТ Спорт испратите актуелна дешавања са фудбалске пијаце... СВЕ КВОТЕ ЗА ПРЕЛАЗНИ РОК - ИГРАЧИ (клик на опцију "СВИ ДАНИ", па на "СПЕЦИЈАЛИ") Затварамо радњу. То је то за вечерас. Желимо вам лаку ноћ и… »
Нуде му богатство, а: Он... Председник Лација: Не пада ми на памет да продам Сергеја, много ме подсећа - на мене

Нуде му богатство, а: Он... Председник Лација: Не пада ми на памет да продам Сергеја, много ме подсећа - на мене

Спортал блиц 16.01.2018
Клаудио Лотито, председник Лација, одлучан је у својој намери да и даље не прода Сергеја Милинковић-Савића, упркос бројним понудама које свакодневно пристижу на адресу небеско-плавих. Фото: Паоло Магни / ЕПА; Сергеј… »
Лотито: Сергеј није на продају

Лотито: Сергеј није на продају

Хот спорт 16.01.2018
Сергеј Милинковић-Савић не иде нигде, бар не ове зиме, судећи по речима Клаудија Лотита, председника Лација. Он је на питање новинара колико вреди популарни СМС истакао: – Не занима ме колико вреди, није на продају. У даљем… »
Лотито: Сергеј није на продају, не занима ме колико нуде

Лотито: Сергеј није на продају, не занима ме колико нуде

Вести онлине 16.01.2018
Председник Лација Клаудио Лотито поновио је данас да српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић није на продају, преноси италијански Коријере дело Спорт. - Не занима ме колика је његова цена, он није на продају. Његова храброст и… »

Вести дана »