Povezane vesti

Obrt u istrazi: Na Olivera Ivanovića pucano iz vozila u pokretu (VIDEO)

Telegraf 16.01.2018
Ivanović je ubijen jutros ispred sedišta svoje stranke. Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portak Expreš da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred… »

Desila se velika tragedija: Emisija Ognjena Amidžića se neće emitovati!

Srbija danas 16.01.2018
Tuga. Današnji dan u Srbiji obeležila je neverovatna tragedija koja se dogodila u jutarnjim časovima. Oliver Ivanović, lider GI "Srbija, demokratija, pravda" ubijen je jutros oko 8.10 časova u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija svoje stranke… »

Pronađen automobil iz koga su pucali napadači na Olivera Ivanovića: Evo na kojoj lokaciji

Srbija danas 16.01.2018
Napadači su pucali iz pištolja sa prigušivačem. Automobil marke "opel astra" kojim su pobegle ubice Olivera Ivanovića pronađen je na udaljenosti od oko jednog kilometra od mesta zločina, i to ispred albanskih kuća na granici sa srpskim naseljem… »

Kosovska policija nudi 10.000 evra za informacije o ubistvu Olivera Ivanovića

Telegraf 16.01.2018
Ivanović je ubijen jutros ispred sedišta svoje stranke. Kosovska policija istražuje ubistvo političara Olivera Ivanovića koje se dogodilo jutros u 8.10 sati u Ulici Sutjeska u severnoj Mitrovici. Policija traži pomoć građana i bilo koga ko ima… »

Šta mesto gde je pronađeno vozilo iz koga je pucano na Olivera Ivanovića otkriva o zločinu?

Telegraf 16.01.2018
Potpuno izgoreo automobil ostavljen je tri ulice dalje od mesta ubistva, u Ulici vojvode Putnika. "Opel astra" kojom su pobegle ubice Olivera Ivanovića pronađena je na udaljenosti od oko jednog kilometra od mesta zločina i to ispred albanskih kuća na… »

Kosovska policija kaže da je našla dokaze u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića

Beta video 16.01.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija je u Kosovskoj Mitrovici na mestu napada na lidera Gradjanske inicijative Srbija, demokratija pravda Olivera Ivanovića (64) našla ``odredjene dokaze koji će se korisititi u daljem toku istrage``, rekao je… »

Istinu će odneti pod zemlju. Nije shvatio ozbiljno ni kada mu je zapaljen automobil: Potrešen brat Olivera Ivanovića

Telegraf 16.01.2018
- Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa - rekao je Miroslav Ivanović. Miroslav Ivanović, brat… »

Zapaljeno vozilo koje je posejalo smrt: Iz ovog automobila pucano je na Olivera Ivanovića (foto) (VIDEO)

Telegraf 16.01.2018
Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović preminuo je jutros, 16. januara u Kosovskoj Mitrovici. Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u 8.15 ujutru ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Na njega je… »

Kosovo pod totalnom blokadom zbog ubistva Ivanovića! (foto)

Srbija danas 16.01.2018
Telo poslato na obdukciju. Sever Kosova je pod blokadom zbog ubistva lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića! Lider SDP je ubijen jutros oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici ispred prostorija svoje stranke. Nepoznati napadači pucali su jutros na njega… »

Komšinica je pronašla izrešetanog Ivanovića: Izašla je po hleb i videla ga da leži nepomičan u lokvi krvi. Niko ništa…

Telegraf 16.01.2018
Komšinica je obavestila sekretaricu koja je pozvala Hitnu pomoć. Beživotno telo Olivera Ivanovića, koji je jutros u 8.15 sati ubijen iz vozila u pokretu dok ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici,pronašla je kompšinica koja se… »

Ivanovićev brat: Oliver nije shvatao ozbiljno kad su mu zapalili auto, a sad će istina s njim otići pod zemlju

Srbija danas 16.01.2018
Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića u izjavi za Sputnjik potvrdio je da je Oliver ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke. „Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali. izgleda… »

Vesti dana »