Повезане вести

Расим Љајић кроз сузе: Колико пута сам му рекао да иде из Митровице!

Расим Љајић кроз сузе: Колико пута сам му рекао да иде из Митровице!

Пресс 16.01.2018
Министар Расим Љајић кроз сузе успео да заврши разговор у студију РТС-а о убијеном Оливеру Ивановићу. "Колико пута сам му рекао да иде из Митровице" Искрено потресен због вести која је потресла многе, Љајић је рекао да је… »
Расим Љајић у сузама: Не верујем да ћемо икада да сазнамо ко је убио Оливера Ивановића (видео)

Расим Љајић у сузама: Не верујем да ћемо икада да сазнамо ко је убио Оливера Ивановића (видео)

Вечерње новости 16.01.2018
Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић није могао да задржи сузе говорећи о атентату Оливера Ивановића. БЕОГРАД - Потпредседник владе Расим Љајић је изјавио данас кроз сузе да ће бити велика срамота за све… »
Љајић није могао да сакрије емоције због убиства Ивановића

Љајић није могао да сакрије емоције због убиства Ивановића

РТС 16.01.2018
Потпредседник Владе Расим Љајић каже за РТС да није могао да верује када је чуо да је Оливер Ивановић убијен, као и да је сада једино важно да се открије ко је починилац убиства, мада не верује да ће се то догодити. Расим… »
Љајић кроз сузе о Ивановићу: Сигурнији је био у затвору, него на слободи

Љајић кроз сузе о Ивановићу: Сигурнији је био у затвору, него на слободи

Блиц 16.01.2018
Испада да је био сигурнији у затвору, него на слободи - рекао је министар туризма и трговине Србије Расим Љајић говорећи о убиству Оливера Ивановића које се догодило јутрос. - Због умерености, није био добар ни Србима ни… »
Министар Љајић потресен након атентата на Оливера Ивановића: Не могу да верујем да је био безбеднији док је био у затвору…

Министар Љајић потресен након атентата на Оливера Ивановића: Не могу да верујем да је био безбеднији док је био у затвору…

Курир 16.01.2018
Потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић данас је у изјави за Курир упутио потресно саучешће породици и пријатељима Оливера Ивановића који је јутрос убијен у атентату у Косовској… »

Вести дана »