Повезане вести
Убиство Оливера Ивановића: Лидер Срба са Косова усмрћен са шест метака, полиција зна чије је било запаљено возило (видео)
Блиц 16.01.2018
Лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је у пуцњави која се догодила јутрос око 8.15 часова у Косовској Митровици. Нападачи још нису пронађени, косовска полиција понудила је 10.000 евра… »
Шешељ затечен вешћу о убиству Оливера Ивановића: Одмах истражити ко су убице, ово је страшна вест
Србија данас 16.01.2018
Непознати нападачи упуцали су Оливера Ивановића јутрос у Косовској Митровици. Лидер радикала Војислав Шешељ остао је затечен вешћу да је Оливер Ивановић убијен на Косову испред своје странке. - Веома сам запрепашћен и затечен… »
Ђурић: Вучић за викенд на Космету, нема дијалога пре одговора о убиству Ивановића
РТВ 16.01.2018
БЕОГРАД - Председник Србије боравиће у суботу и недељу на Косову и Метохији како би разговарао са Србима. То је вечерас изјавио директор Канцеларије за КИМ Марко Ђурић. Он је за РТС рекао да ће српски председник најпре посетити… »
Вучић за викенд на Косову: Председник Србије иде у посету северном и централном делу КиМ
Курир 16.01.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић боравиће у суботу и недељу на Косову и Метохије, јавила је вечерас Радио-телевизија Србије. Како је наведено, Вучић ће током викедна боравити у северном и централном делу Косова и… »
Вучић за викенд на Космету
РТС 16.01.2018
Председник Србије Александар Вучић боравиће у суботу и недељу на северу Космета и у централном Космету. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић рекао је за РТС да ће Вучић за викенд бити на Космету. Тањугу је у… »
"Истрагу убиства водиће једино институције Косова"
Мондо 16.01.2018
Председник Србије је најавио да ће од УНМИК-а и Еулекса затражити да се у истрагу укључе и представници институција Србије. Званичници такозване државе Косово кажу - нема шансе. Фото: АП Пхото/Бојан Славковиц Канцеларија Оливера… »
Зоран Живковић после убиства Оливера Ивановића: Ово је велики губитак за његову породицу и пријатеље, али и све Србе на КиМ…
Курир 16.01.2018
Председник Нове странке Зоран Живковић изјавио је да га је јако потресла вест да је убијен Оливер Ивановић, лидер Грађанске иницијативе Србија, демократија, правда. "Потресла ме је вест, био је мој пријатељ. Сарађивали смо… »
(Видео) Пријатељи и колеге се опраштају од Оливера Ивановића: Готова обдукција, ковчег унели у страначке просторије
Курир 16.01.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Ковчег са телом Оливера Ивановића допремљен је данас поподне око 18.30 испред страначких просторија, где ће преноћити. Сутра би, како је најављено, требало да буде превезен у Београд. Како јавља репортер… »
Срби са Косова се не боје Албанаца, него локалних српских кабадахија и криминалаца
Ал Јазеера 16.01.2018
Пријатељи и познаници за убијеног Оливера Ивановића кажу да је био слободан човјек, а такви људи сметају свима. Коме је могао да смета Оливер Ивановић? - питање је које се намеће после убиства лидера Грађанске иницијативе… »
Србин и Албанац истражују убиство Оливера Ивановића: Два тужиоца раде на случају, понуђено 10.000 евра за информацију
Курир 16.01.2018
Приштина -- Главни тужилац Основног тужилаштва у Косовској Митровици Шикри Сила изјавио је да два тужиоца истражују убиство Оливера Ивановића. "Убиство Оливера Ивановића истражује тим састављен од два наша тужиоца - Нијази Реџа… »
Русија: Убиство Ивановића доприноси атмосфери терора
Блиц 16.01.2018
Русија је данас најоштрије осудила убиство српског политичара Оливера Ивановића на Косову као кукавички чин, и изразила наду да ће оно бити детаљно истражено, саопштило је данас руско министарство спољних послова. - Покушаји да… »
Русија о убиству Ивановића: Кукавички чин који доприноси атмосфери терора!
Правда 16.01.2018
Русија је најоштрије осудила убиство српског политичара Оливера Ивановића на Косову као кукавички чин и изразила наду да ће оно бити детаљно истражено. То је саопштило руско министарство спољних послова. "Покушаји да се таквим… »
Иванић: Убиство Ивановића политички атентат
Блиц 16.01.2018
Члан Председништва БиХ из Републике Српске, Младен Иванић, шокиран је убиством лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића у Косовској Митровици, оцењујући да је реч о најозбиљнијем политичком… »
Русија осудила убиство Ивановића
Данас 16.01.2018
Русија осуђује убиство српског политичара Оливера Ивановића на Косову и Метохији и очекује детаљну истрагу, саопштило је Министарство спољних послова Русије. Са жалошћу смо сазнали за убиство познатог политичара Оливера… »
Убиство Оливера Ивановић - пуцањ у глас Срба са КиМ
Вести онлине 16.01.2018
Са најмање пет хитаца из возила у покрету убијен је Оливер Ивановић, лидер Срба са Косова и Метохије и Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда", док се степеништем пењао у своју канцеларију у центру Косовске… »
Москва о убиству: Овако се не води политика
Мондо 16.01.2018
Русија оштро осуђује убиство српског политичара Оливера Ивановића и нада се да ће тај догађај бити темељно истражен, саопштило је руско Министарство спољних послова. Фото: АП Пхото/Висар Криезиу "Изражавамо најдубље саучешће… »
Полиција Косова нуди 10.000 евра за информацију о убиству
Вести онлине 16.01.2018
Полиција Косова нуди награду од 10.000 евра за релевантну информацију о убиству Оливера Ивановића, пренео је косовски портал Коха.нет. Подсетимо, лидер Грађанске иницијативе Оливер Ивановић убијен је јутрос у Косовској Митровици… »
Бора Ђорђевић шокиран убиством Ивановића: Познавао сам га лично, надам се да ће починиоци бити ухваћени
Курир 16.01.2018
БЕОГРАД - Легендарни певач Бора Ђорђевић шокиран је убиством Оливера Ивановића на Косову и Метохији. "Јако ми је жао што је Оливер убијен. Био сам више пута на Косову и Ивановића сам лично познавао. Не знам чије је то дело, али… »
Цвијановић: Убиство Ивановића страшан и недопустив чин
Блиц 16.01.2018
Председник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је убиство лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића страшан и недопустив чин. Цвијановићева сматра да је очигледно "да пажња… »
Шешељ о убиству Оливера Ивановића: Одмах истражити ко су убице, ово је заиста страшна вест!
Пресс 16.01.2018
Лидер радикала Војислав Шешељ остао је затечен вешћу да је Оливер Ивановић убијен на Косову испред своје странке. "Веома сам запрепашћен и затечен овом вешћу. Треба сачекати барем прве индиције и истражити ко су убице. Ми смо… »
Вести дана »
Кремљ реагује на европске планове: Медведев најављује „тешке последице“ по ЕУ
НИН пре 27 минутајош 42 повезане
Никола Јокић издалека прати и бодри репрезентацију Србије: Хвала им!
Еуроневс пре 17 минутајош 55 повезаних
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 18 повезаних
Бајатовић: Гасне кризе неће бити, стечај и национализација НИС-а нису добра решења
Нова пре 42 минутајош 15 повезаних