Povezane vesti
“Neće me sprečiti da se kandidujem na izborima” Evo šta je poručio bivši ministar u FBiH nakon što je osuđen na 9 godina robije…
Blic 16.01.2018
Nisam ništa počinio od onoga za što me se pokušava osuditi i presuda je politički montisana, kazao je bivši federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Jerko Ivanković Lijanović. On u prvostepenom postupku pred Kantonalnim sudom u Tuzli… »
Lijanoviću devet, a njegovom savjetniku godina zatvora
Slobodna Evropa 16.01.2018
Kantonalni sud u Tuzli osudio je zbog zloupotreba položaja Jerka Ivankovića Lijanovića, bivšeg ministra u Vladi Federacije BiH, na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od devet, a njegovog savjetnika Stipu Šakića na godinu dana zatvora, prenosi Fena… »
Jerku Ivankoviću Lijanoviću devet godina zatvora
Al Jazeera 16.01.2018
Bivši federalni ministar je optužen i osuđen za zloupotrebu položaja, savjetniku Stipi Šakiću godina zatvora. Kantonalni sud u Tuzli osudio je u utorak zbog zloupotreba položaja Jerka Ivankovića Lijanovića, bivšeg ministra u Vladi entiteta Federacija… »
Jerko Ivanković Lijanović osuđen na devet godina robije
Blic 16.01.2018
Jerko Ivanković Lijanović, bivši ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Federacije BiH, danas je pred Kantonalnim sudom u Tuzli osuđen na kaznu zatvora u trajanju od devet godina. Njegov savetnika Stipu Šakića osuđen je na godinu dana zatvora… »
Vesti dana »
"Takvi ljudi se retko sreću": Ovo je poslednje javno pojavljivanje Dragana Lazića, voditelj žali zbog jedne stvari
Mondo pre 17 minutajoš 27 povezanih
Prve reči Novaka nakon bolne eliminacije! Poen za TV špice mu došao glave: Bilo je sjajno - ali ostao sam bez benzina!
Kurir pre 28 minutajoš 41 povezana
(VIDEO) Jokić očitao lekciju Šengunu: Tripl-dabl posle kojeg nije morao na teren u poslednjoj četvrtini
Danas pre 8 minutajoš 22 povezane