Повезане вести

ЦСКА „бројао“ до 110 против Ефеса, дабл-дабл Штимца, Фенер срушио пао

ЦСКА „бројао“ до 110 против Ефеса, дабл-дабл Штимца, Фенер срушио пао

Спортски журнал 17.01.2018
Фернандес донео победу Реалу над Басконијом, Мицов и Недовић одлични. У првом мечу данашњег програма 18. кола Евролиге ЦСКА је на свом терену разбио Ефес са 110:79 Код Армејаца најефикаснији је био Хигинс који је убацио 21 поен… »
Евролига: Московљани стотком разбили Ефес, "дабл-дабл" Штимца

Евролига: Московљани стотком разбили Ефес, "дабл-дабл" Штимца

Вести онлине 17.01.2018
ЦСКа је нанео тежа пораз Анандолу Ефесу јер га је у 18. колу Евролиге савладао са 110:79. Московљани тако и даље чврсто држе прво место на табели, док је турски тим претпоследњи. Кори Хигинс је са 21 поеном био најбољи у… »
Еврокуп: Будућност убедљива против Трента, Мачван надиграо Симоновића

Еврокуп: Будућност убедљива против Трента, Мачван надиграо Симоновића

Хот спорт 17.01.2018
Подгоричани су на домаћем терену, у оквиру 3. кола ТОП 16 фазе Еврокупа, славили против италијанског Трента резултатом 79:66. Екипа Александра Џикића је у „Морачи“ највећи део посла урадила током прве четвртине, коју су решили у… »
ЦСКА немилосрдно "гази", Жељко победио "своје"

ЦСКА немилосрдно "гази", Жељко победио "своје"

Мондо 17.01.2018
Московљани "почистили" Ефес у 18. колу Евролиге, Штимац остварио "дабл-дабл" учинак. Фенер у неизвесној завршници бољи од Панатинаикоса. Фото: МН Пресс Кошаркаши ЦСКА демонстрирали су снагу на гостовању Арманију у прошлом колу… »
Будућност хита ка четвртфиналу

Будућност хита ка четвртфиналу

Мондо 17.01.2018
Кошаркаши Будућност везали другу победу у ТОП 16 фази Еврокупа и направили велики корак ка пласману у четвртфинале тог такмичења. У Морачи "пао" Тренто - 79:66! Сјајну форму лидер АБА лиге потврдио је и у 3. колу друге фазе… »
ЕК: Будућност у серији, доминација Бајерна, Мачван поново одличан

ЕК: Будућност у серији, доминација Бајерна, Мачван поново одличан

Спортске.нет 17.01.2018
У оквиру треће рунде Топ 16 фазе, одиграна су три дуела. Будућност је у Подгорици славила против италијанског Трентина, било је 77-64 за шампиона Црне Горе. Већ након 10 минута било је јасно да се гости из Италије неће лепо… »
Евролига: Армија испила Ефес на екс, Обрадовић тукао ‘своје’ после драме у Истанбулу

Евролига: Армија испила Ефес на екс, Обрадовић тукао ‘своје’ после драме у Истанбулу

Хот спорт 17.01.2018
ЦСКА је у потпуности оправдао улогу фаворита против Анадолу Ефеса славивши са 110:79, док је у Фенербахче на свом терену дошао до тесне победе над Панатинаикосом од 67:62 Утакмица у Москви није донела ни трукну неизвесности… »
ЕЛ: ЦСКА демолирао "Пиваре", Штимац одлично искористио минуте

ЕЛ: ЦСКА демолирао "Пиваре", Штимац одлично искористио минуте

Спортске.нет 17.01.2018
Кошаркаши московског ЦСКА убедљиво су славили на свом терену против екипе из Истанбула. У оквиру 18. кола Евролиге, "Армејци" су на свом паркету потпуно надиграли Анадолу Ефес, било је 110-79 за домаћина. Већ у првом кварталу се… »
Љубав која никада неће престати: Црвено-бела прича о Чарлсу Џенкинсу /видео/

Љубав која никада неће престати: Црвено-бела прича о Чарлсу Џенкинсу /видео/

Спортал блиц 17.01.2018
"Сигурно је намерно промашио прва два слободна бацања", "баш му не стоје ове плаво-жуте боје", "он је наш, прави Србин"... Само су неки од коментара који су могли да се чују у хали "Александар Николић" пре, за време и после… »
Дангубић о свом рекорду: "Нисам хтео да форсирам"

Дангубић о свом рекорду: "Нисам хтео да форсирам"

Мондо 17.01.2018
Против Химкија је одиграо најефикаснију од својих 80 утакмица у Евролиги. Прочитајте шта је изјавио након меча, Немања Дангубић игра четврту евролигашку сезону и прошле вечери већ је поставио рекорд када је у питању његов број… »
О увредама са трибина: Марковић: Уживао сам, то је нормално, па неће да навијају за мене /видео/

О увредама са трибина: Марковић: Уживао сам, то је нормално, па неће да навијају за мене /видео/

Спортал блиц 17.01.2018
Плејмејкер Химкија Стефан Марковић био је један од најистакнутијих кошаркаша своје екипе у тријумфу над Црвеном звездом (79:70). Истакао је да је уживао у атмосферу у "Пиониру", иако су му навијачи црвено-белих звиждали. Фото… »
Видео Марковић о навијачима: Нема љутње, па неће ваљда да ми тапшу; Џенкинс: Веома емотивно, почео сам да певам

Видео Марковић о навијачима: Нема љутње, па неће ваљда да ми тапшу; Џенкинс: Веома емотивно, почео сам да певам

Вечерње новости 16.01.2018
Промашио сам прва три шута, гледао сам у публику и превише размишљао о свему око терена - признаје Ђенка. Волим овакав амбијент, за мене је то мотив више, не схватам ништа лично - јасан је Стефан. Одјекивало је „Пиониром“ оно… »
Емоције избијале из њега: Џенкинс: Кренуо сам да певам Звездине песме, толико успомена се вратило /видео/

Емоције избијале из њега: Џенкинс: Кренуо сам да певам Звездине песме, толико успомена се вратило /видео/

Спортал блиц 16.01.2018
Гостовање Химкија у хали "Александар Николић" било је прилично емотивно за Чарлса Џенкинса, љубимца "делија". Беку руске екипе није било свеједно када је истрчао пред навијаче црвено-белих, које су му приредиле сјајан дочек… »
Алимпијевић: Ситуација је јасна, остали смо без енергије

Алимпијевић: Ситуација је јасна, остали смо без енергије

Спортал блиц 16.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде нису успели да се реванширају Химкију за пораз из првог дела сезоне. Руски тим је славио у хали "Александар Николић", а црвено-бели нису имали решења у завршници за Алексеја Шведа. Фото: Александар… »
Дангубић о личном рекорду и Џенкинсу: Никад овако нисам шутирао, враћали смо филм кроз шта смо све прошли

Дангубић о личном рекорду и Џенкинсу: Никад овако нисам шутирао, враћали смо филм кроз шта смо све прошли

Спортал блиц 16.01.2018
Партију каријере одиграо је Немања Дангубић у Евролиги, али то није било довољно да Црвена звезда сруши Химки на свом терену у 18. колу (70:79). Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Немања Дангубић Крилни кошаркаш… »
Алимпијевић: Види се енергетски пад, ритам без тренинга се одрази на нас

Алимпијевић: Види се енергетски пад, ритам без тренинга се одрази на нас

Вечерње новости 16.01.2018
Не можемо, када се толико одбрамбено истрошимо, да се супротставимо и дођемо неких лаких поена - рекао је тренер Црвене звезде. Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да његова екипа није имала снаге у другом… »
Жестока борба у пиониру: Звезда поражена од Химкија: Сјајни Дангубић и Рочести нису били довољни

Жестока борба у пиониру: Звезда поражена од Химкија: Сјајни Дангубић и Рочести нису били довољни

Спортал блиц 16.01.2018
Кошаркаши Црвене звезде нису успели да се реванширају Химкију за пораз из првог дела сезоне, већ су поклекли пред руским клубом у 18. колу Евролиге на свом терену - 70:79. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Црвено-бели су… »

Вести дана »