Повезане вести

Села је на мој кревет да прича о теби! Луна због Кије излетела из куће, па се жалила Слоби! (видео)

Села је на мој кревет да прича о теби! Луна због Кије излетела из куће, па се жалила Слоби! (видео)

Телеграф 17.01.2018
- Где год да одеш прича се о овоме! Сваки је*ени ћошак! Она је села на мој кревет да прича о томе - рекла је Луна. Претходне ноћи у Задрузи су се жестоко сукобили Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановић, а током једночасовног… »
Пљунуо си на нашу љубав, не могу да верујем колико ме мрзиш: Кија се сломила пред свима, плакала као киша, Слоба беснео…

Пљунуо си на нашу љубав, не могу да верујем колико ме мрзиш: Кија се сломила пред свима, плакала као киша, Слоба беснео…

Телеграф 17.01.2018
- Ја то нисам заслужила, ретко плачем, Слободан је више плакао у нашој вези него ја - поручила је Кија. После тоталног шока када су процуриле поруке које је Слоба слао малолетници, Кија је ноћас плакала као киша док је осталима… »
Крме, развлаче те као жвакаћу гуму! Лепи Мића брутално извређао трудну Миљану, а она му онда спустила за сва времена! (видео)…

Крме, развлаче те као жвакаћу гуму! Лепи Мића брутално извређао трудну Миљану, а она му онда спустила за сва времена! (видео)…

Телеграф 17.01.2018
Лепи Мића није бирао речи док је псовао и вређао Миљану. Без обзира што је Миљана трудна, Лепи Мића ју је напао и извређао на све могуће начине, али она му није остала дужна. Да ли ће се породити у "Задрузи? Ево какве је… »
Изгубиће бебу... Бруталан напад на трудну Миљану! Одвратне сцене у Задрузи: Пуните распалу кур*у

Изгубиће бебу... Бруталан напад на трудну Миљану! Одвратне сцене у Задрузи: Пуните распалу кур*у

Србија данас 17.01.2018
У-Ж-А-С! Откад се уселила у "Задругу", Миљана Кулић није успела да успостави коректан однос са Лепим Мићом, ког је јутрос поново извређала. - Посивео си као да ти је једна нога у гробу. Имаш мртвачку боју, боље би ти било да… »
Сутра кад изађеш показаћеш поруке и рећи с Ким си била у Поречу! Теодорина мама одржала предавање њој и Анђелу, они нису ни…

Сутра кад изађеш показаћеш поруке и рећи с Ким си била у Поречу! Теодорина мама одржала предавање њој и Анђелу, они нису ни…

Телеграф 17.01.2018
- Немој ти за мене да се бојиш, ја се ових 35 људи уопште не бојим! Ти кажеш да ниси играч, и ја сам тако мислила кад си ушла - рекла је између осталог Теодорина мама својој ћерки. Теодорина мама Гордана је после свег хаоса који… »
Драгана Катић чекала да јој деца постану пунолетна, па због оца својих синова отишла на суд!

Драгана Катић чекала да јој деца постану пунолетна, па због оца својих синова отишла на суд!

Телеграф 17.01.2018
Драгана Катић је након пунолетства својих синова решила да подигне тужбу, у чему су је и они подржали. Водитељка Драгана Катић одувек је говорила да јој не пада тешко то што је самохрана мајка двојице синова, међутим после… »
Да ли ће се породити у "Задрузи? Ево какве је специјалне услове тражила трудна Миљана и шта нико неће смети да јој уради у…

Да ли ће се породити у "Задрузи? Ево какве је специјалне услове тражила трудна Миљана и шта нико неће смети да јој уради у…

Телеграф 17.01.2018
Миљанина мајка Марија је открила шта је све њена ћерка тражила да би ушла у "Задругу" Улазак трудне Миљане Кулић у "Задругу" потпуно је променио ситуацију, а прича се да ће Кулићева, наводно остати у ријалитију све до… »

Вести дана »