Povezane vesti
Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo…
Telegraf 17.01.2018
- Ja to nisam zaslužila, retko plačem, Slobodan je više plakao u našoj vezi nego ja - poručila je Kija. Posle totalnog šoka kada su procurile poruke koje je Sloba slao maloletnici, Kija je noćas plakala kao kiša dok je ostalima pričala koliko ju… »
Sela je na moj krevet da priča o tebi! Luna zbog Kije izletela iz kuće, pa se žalila Slobi! (video)
Telegraf 17.01.2018
- Gde god da odeš priča se o ovome! Svaki je*eni ćošak! Ona je sela na moj krevet da priča o tome - rekla je Luna. Prethodne noći u Zadruzi su se žestoko sukobili Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, a tokom jednočasovnog "obračuna" izneli… »
Krme, razvlače te kao žvakaću gumu! Lepi Mića brutalno izvređao trudnu Miljanu, a ona mu onda spustila za sva vremena…
Telegraf 17.01.2018
Lepi Mića nije birao reči dok je psovao i vređao Miljanu. Bez obzira što je Miljana trudna, Lepi Mića ju je napao i izvređao na sve moguće načine, ali ona mu nije ostala dužna. Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove… »
Izgubiće bebu... Brutalan napad na trudnu Miljanu! Odvratne scene u Zadruzi: Punite raspalu kur*u
Srbija danas 17.01.2018
U-Ž-A-S! Otkad se uselila u "Zadrugu", Miljana Kulić nije uspela da uspostavi korektan odnos sa Lepim Mićom, kog je jutros ponovo izvređala. - Posiveo si kao da ti je jedna noga u grobu. Imaš mrtvačku boju, bolje bi ti bilo da ćutiš. Tišina, glas… »
Sutra kad izađeš pokazaćeš poruke i reći s Kim si bila u Poreču! Teodorina mama održala predavanje njoj i Anđelu, oni…
Telegraf 17.01.2018
- Nemoj ti za mene da se bojiš, ja se ovih 35 ljudi uopšte ne bojim! Ti kažeš da nisi igrač, i ja sam tako mislila kad si ušla - rekla je između ostalog Teodorina mama svojoj ćerki. Teodorina mama Gordana je posle sveg haosa koji je nastao zbog… »
Dragana Katić čekala da joj deca postanu punoletna, pa zbog oca svojih sinova otišla na sud!
Telegraf 17.01.2018
Dragana Katić je nakon punoletstva svojih sinova rešila da podigne tužbu, u čemu su je i oni podržali. Voditeljka Dragana Katić oduvek je govorila da joj ne pada teško to što je samohrana majka dvojice sinova, međutim posle njihovog punoletstva… »
Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove tražila trudna Miljana i šta niko neće smeti da joj uradi u…
Telegraf 17.01.2018
Miljanina majka Marija je otkrila šta je sve njena ćerka tražila da bi ušla u "Zadrugu" Ulazak trudne Miljane Kulić u "Zadrugu" potpuno je promenio situaciju, a priča se da će Kulićeva, navodno ostati u rijalitiju sve do porođaja. Pljunuo si na… »
Vesti dana »
Marko Đurić: Hapšenje Grčića samo prvi korak u najavljenoj borbi protiv korupcije
Beta pre 44 minutajoš 56 povezanih
Ko je uhapšeni Aleksandar Papić: Nekadašnji Stefanovićev čovek koji je sa Grčićem izvlačio pare iz EPS-a
N1 Info pre 50 minutajoš 42 povezane