Повезане вести
Села је на мој кревет да прича о теби! Луна због Кије излетела из куће, па се жалила Слоби! (видео)
Телеграф 17.01.2018
- Где год да одеш прича се о овоме! Сваки је*ени ћошак! Она је села на мој кревет да прича о томе - рекла је Луна. Претходне ноћи у Задрузи су се жестоко сукобили Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановић, а током једночасовног… »
Пљунуо си на нашу љубав, не могу да верујем колико ме мрзиш: Кија се сломила пред свима, плакала као киша, Слоба беснео…
Телеграф 17.01.2018
- Ја то нисам заслужила, ретко плачем, Слободан је више плакао у нашој вези него ја - поручила је Кија. После тоталног шока када су процуриле поруке које је Слоба слао малолетници, Кија је ноћас плакала као киша док је осталима… »
Крме, развлаче те као жвакаћу гуму! Лепи Мића брутално извређао трудну Миљану, а она му онда спустила за сва времена! (видео)…
Телеграф 17.01.2018
Лепи Мића није бирао речи док је псовао и вређао Миљану. Без обзира што је Миљана трудна, Лепи Мића ју је напао и извређао на све могуће начине, али она му није остала дужна. Да ли ће се породити у "Задрузи? Ево какве је… »
Изгубиће бебу... Бруталан напад на трудну Миљану! Одвратне сцене у Задрузи: Пуните распалу кур*у
Србија данас 17.01.2018
У-Ж-А-С! Откад се уселила у "Задругу", Миљана Кулић није успела да успостави коректан однос са Лепим Мићом, ког је јутрос поново извређала. - Посивео си као да ти је једна нога у гробу. Имаш мртвачку боју, боље би ти било да… »
Сутра кад изађеш показаћеш поруке и рећи с Ким си била у Поречу! Теодорина мама одржала предавање њој и Анђелу, они нису ни…
Телеграф 17.01.2018
- Немој ти за мене да се бојиш, ја се ових 35 људи уопште не бојим! Ти кажеш да ниси играч, и ја сам тако мислила кад си ушла - рекла је између осталог Теодорина мама својој ћерки. Теодорина мама Гордана је после свег хаоса који… »
Драгана Катић чекала да јој деца постану пунолетна, па због оца својих синова отишла на суд!
Телеграф 17.01.2018
Драгана Катић је након пунолетства својих синова решила да подигне тужбу, у чему су је и они подржали. Водитељка Драгана Катић одувек је говорила да јој не пада тешко то што је самохрана мајка двојице синова, међутим после… »
Да ли ће се породити у "Задрузи? Ево какве је специјалне услове тражила трудна Миљана и шта нико неће смети да јој уради у…
Телеграф 17.01.2018
Миљанина мајка Марија је открила шта је све њена ћерка тражила да би ушла у "Задругу" Улазак трудне Миљане Кулић у "Задругу" потпуно је променио ситуацију, а прича се да ће Кулићева, наводно остати у ријалитију све до… »
Вести дана »

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио да Европа мора бити спремна на руске нападе
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Хамас вратио четири тела талаца: Још 20 Израелаца се воде као нестали
Курир пре 4 сатијош 4 повезане