Povezane vesti

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo…

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo…

Telegraf 17.01.2018
- Ja to nisam zaslužila, retko plačem, Slobodan je više plakao u našoj vezi nego ja - poručila je Kija. Posle totalnog šoka kada su procurile poruke koje je Sloba slao maloletnici, Kija je noćas plakala kao kiša dok je ostalima pričala koliko ju… »
Sela je na moj krevet da priča o tebi! Luna zbog Kije izletela iz kuće, pa se žalila Slobi! (video)

Sela je na moj krevet da priča o tebi! Luna zbog Kije izletela iz kuće, pa se žalila Slobi! (video)

Telegraf 17.01.2018
- Gde god da odeš priča se o ovome! Svaki je*eni ćošak! Ona je sela na moj krevet da priča o tome - rekla je Luna. Prethodne noći u Zadruzi su se žestoko sukobili Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, a tokom jednočasovnog "obračuna" izneli… »
Krme, razvlače te kao žvakaću gumu! Lepi Mića brutalno izvređao trudnu Miljanu, a ona mu onda spustila za sva vremena…

Krme, razvlače te kao žvakaću gumu! Lepi Mića brutalno izvređao trudnu Miljanu, a ona mu onda spustila za sva vremena…

Telegraf 17.01.2018
Lepi Mića nije birao reči dok je psovao i vređao Miljanu. Bez obzira što je Miljana trudna, Lepi Mića ju je napao i izvređao na sve moguće načine, ali ona mu nije ostala dužna. Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove… »
Izgubiće bebu... Brutalan napad na trudnu Miljanu! Odvratne scene u Zadruzi: Punite raspalu kur*u

Izgubiće bebu... Brutalan napad na trudnu Miljanu! Odvratne scene u Zadruzi: Punite raspalu kur*u

Srbija danas 17.01.2018
U-Ž-A-S! Otkad se uselila u "Zadrugu", Miljana Kulić nije uspela da uspostavi korektan odnos sa Lepim Mićom, kog je jutros ponovo izvređala. - Posiveo si kao da ti je jedna noga u grobu. Imaš mrtvačku boju, bolje bi ti bilo da ćutiš. Tišina, glas… »
Sutra kad izađeš pokazaćeš poruke i reći s Kim si bila u Poreču! Teodorina mama održala predavanje njoj i Anđelu, oni…

Sutra kad izađeš pokazaćeš poruke i reći s Kim si bila u Poreču! Teodorina mama održala predavanje njoj i Anđelu, oni…

Telegraf 17.01.2018
- Nemoj ti za mene da se bojiš, ja se ovih 35 ljudi uopšte ne bojim! Ti kažeš da nisi igrač, i ja sam tako mislila kad si ušla - rekla je između ostalog Teodorina mama svojoj ćerki. Teodorina mama Gordana je posle sveg haosa koji je nastao zbog… »
Dragana Katić čekala da joj deca postanu punoletna, pa zbog oca svojih sinova otišla na sud!

Dragana Katić čekala da joj deca postanu punoletna, pa zbog oca svojih sinova otišla na sud!

Telegraf 17.01.2018
Dragana Katić je nakon punoletstva svojih sinova rešila da podigne tužbu, u čemu su je i oni podržali. Voditeljka Dragana Katić oduvek je govorila da joj ne pada teško to što je samohrana majka dvojice sinova, međutim posle njihovog punoletstva… »
Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove tražila trudna Miljana i šta niko neće smeti da joj uradi u…

Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove tražila trudna Miljana i šta niko neće smeti da joj uradi u…

Telegraf 17.01.2018
Miljanina majka Marija je otkrila šta je sve njena ćerka tražila da bi ušla u "Zadrugu" Ulazak trudne Miljane Kulić u "Zadrugu" potpuno je promenio situaciju, a priča se da će Kulićeva, navodno ostati u rijalitiju sve do porođaja. Pljunuo si na… »

Vesti dana »