Повезане вести
ВИДЕО: Песницом на Бјелицу, Србин искључен иако је смиривао ратоборног Амера
Вести онлине 17.01.2018
Српски ас Немања Бјелица није завршио меч против Орланда јер је средином друге четвртине искључен. Он је извукао дебљи крај у тучи са играчем Меџика Ароном Афлалом. Прво су севнули лактови, да би Американац кренуо да удари… »
Упозорење репрезентативца црне горе: "Не качите се са Србима, они се не плаше" /видео/
Спортал блиц 17.01.2018
Меч између Минесоте и Орланда у ноћи између уторка и среде остао је упамћен по сукобу нашег Немање Бјелице и Арона Афлала, крила противничке екипе. Ривал је насрнуо, хтео је и песницом да га удари нашег кошаркаша, али се он… »
"Не качите се са Србима, они се не плаше, верујте ми"
Вести онлине 17.01.2018
Главна тема у НБА лиги претходне ноћи био је ускоб српског репрезентативца Немање Бјелице и кошаркаша Орлнда Арона Афолоа, која је резултирала искључењима обојице играча. Американац је био ратоборнији, покушао је да удари… »
Бјелица о инциденту са Афалом: Не знам шта је том момку
Вести онлине 17.01.2018
Српски кошаркаш Минесоте Немања Бјелица није познат као инцидентна личност. Ипак, на мечу са Орландом ушао је у клинч са кошаркашем Меџика Ароном Афалом, који је замануо да га удари, али је наш ас успео да ескивира ратоборног… »
Тако се то ради: НБА ветеран песницом напао Бјелицу, па завршио у ‘гиљотини’ српског кошаркаша (видео)
Хот спорт 17.01.2018
Потез Немање Бјелице који се често виђа у ММА ринговима, али готово никада на кошаркашким утакмицама. Оно што је најбитније поменути, Србин је овај потез учинио у самоодбрани при нападу америчког кошаркаша. Крилни играч Минесота… »
Скандал у орланду: Афало дивљачки песницом ударио Бјелицу, српски кошаркаш га ухватио "под крагну" (видео)
Вечерње новости 17.01.2018
Гости из Минеаполиса били су у нападу и после борбе за што бољу позицију у рекету 32-годишњи играч Орланда Арон Афлало је у стилу уличних бораца песницом у главу ударио изненађеног српског репрезентативца. Немила сцена виђена… »
Фрка у Орланду: Афлало насрнуо на Бјелицу! (видео)
Моззарт спорт 17.01.2018
Севале песнице. Сви који познају или су некада гледали Немању Бјелицу знају колико је миран играч и да ретко када показује снажне емоције. Претходне ноћи је био изазван да на паркет изнесе и више од тога! Немања Бјелица је… »
О НБА тучи и искључењу: Бјелица: Он је одједном подивљао, а ја... Ја сам одрастао на улици /видео/
Спортал блиц 17.01.2018
Немања Бјелица је имао сјајну поруку након што је због физичког сукоба са Ароном Афлалом искључен са меча у коме је његова Минесота изгубила у Орланду са 108:102. Фото: Тањуг/АП Немања Бјелица хвата Арона Афлала и тако… »
Песницом на Бјелицу: Ривал насрнуо на нашег НБА аса, али ово није очекивао /видео/
Спортал блиц 17.01.2018
Крилни кошаркаш Минесоте Немања Бјелица није завршио меч против Орланда, јер је средином друге четвртине искључен. Нашао се у клинчу са противничким играчем Ароном Афлалом, севале су и песнице, те су обојица послата ван терена… »
Вести дана »

Данас сунчано и топло, послеподне наоблачење с кишом: Температура до 33 степена
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане