Povezane vesti
Fofana: "Prezadovoljan sam što mogu da pomognem"
Sportske.net 17.01.2018
Fudbaler Čukaričkog Beko Ismael Fofana rekao je danas da je srećan što je ponovo u Beogradu i što može da pomogne ekipi sa Banovog brda u drugom delu sezone. Beko Fofana je bio u Irtišu od marta do decembra 2017, a pre toga je za Čukarički odigrao 22… »
Beko Fofana opet u Srbiji: Bolje nego gde sam bio
Mondo 17.01.2018
Čukarički je vratio iskusnog napadača sa pozajmice i on se ponovo stavio na raspolaganje Nenadu Lalatoviću na početku priprema. Foto: MN Press Ismael Beko Fofana (29) vratio se u Čukarički posle pozajmice u Kazahstanu, gde je od proleća do kasne jeseni… »
Fofana sa priprema: Nije mi lako da budem odvojen od dece, ali sam fokusiran na Čukarički
Hot sport 17.01.2018
Posle pozajmice u Kazahstanu, Ismail Beko Fofana se vratio u tim sa Bnovog brda u kojem će odigrati drugi deo prvenstva. Bivši špic Partizana će tako biti pojačanje za tim Nenada Lalatovića i velika iskušenja koja ih čekaju na proleće. – Počeli smo sa… »
Vesti dana »
Uhapšena jedna osoba, policija traga za drugom, dogovorili kupovinu preduzeća i pribavili 25.000 evra
Jugmedia pre 1 satjoš 61 povezana
Vučić: Pravosudni zakoni doneti u skladu sa Ustavom, nedostajala široka javna rasprava
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
Rešenje za zastoje na granici? Ministri Zapadnog Balkana u utorak sa Evropskom komisijom o problemima prevoznika iz regiona. Prevoznici danima blokiraju prelaze.
Dnevnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Tako blizu, a tako daleko - Zvezda bez sreće i bez direktnog plasmana u osminu finala
Sportske.net pre 24 minutajoš 41 povezana