Povezane vesti
Fofana: "Prezadovoljan sam što mogu da pomognem"
Sportske.net 17.01.2018
Fudbaler Čukaričkog Beko Ismael Fofana rekao je danas da je srećan što je ponovo u Beogradu i što može da pomogne ekipi sa Banovog brda u drugom delu sezone. Beko Fofana je bio u Irtišu od marta do decembra 2017, a pre toga je za Čukarički… »
Beko Fofana opet u Srbiji: Bolje nego gde sam bio
Mondo 17.01.2018
Čukarički je vratio iskusnog napadača sa pozajmice i on se ponovo stavio na raspolaganje Nenadu Lalatoviću na početku priprema. Foto: MN Press Ismael Beko Fofana (29) vratio se u Čukarički posle pozajmice u Kazahstanu, gde je od proleća do kasne… »
Fofana sa priprema: Nije mi lako da budem odvojen od dece, ali sam fokusiran na Čukarički
Hot sport 17.01.2018
Posle pozajmice u Kazahstanu, Ismail Beko Fofana se vratio u tim sa Bnovog brda u kojem će odigrati drugi deo prvenstva. Bivši špic Partizana će tako biti pojačanje za tim Nenada Lalatovića i velika iskušenja koja ih čekaju na proleće. –… »
Vesti dana »
Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih
Iz Kragujevca startovao štafetni maraton do Beograda gde će biti uručene pozivnice za protest
Beta pre 38 minutajoš 11 povezanih
Kad prestaje jak olujni vetar u Srbiji? Ledeno jutro, ali će sijati "zubato sunce"
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih
Kosovo: Privođenja zbog „uticaja na volju birača“ BLOG UŽIVO
Dojče vele pre 32 minutajoš 44 povezane
Jeziv prizor u Beogradu: Muškarac pronađen mrtav na šinama kod Novog groblja
Kurir pre 56 minutajoš 9 povezanih