Povezane vesti
Fofana: "Prezadovoljan sam što mogu da pomognem"
Sportske.net 17.01.2018
Fudbaler Čukaričkog Beko Ismael Fofana rekao je danas da je srećan što je ponovo u Beogradu i što može da pomogne ekipi sa Banovog brda u drugom delu sezone. Beko Fofana je bio u Irtišu od marta do decembra 2017, a pre toga je za Čukarički odigrao 22… »
Beko Fofana opet u Srbiji: Bolje nego gde sam bio
Mondo 17.01.2018
Čukarički je vratio iskusnog napadača sa pozajmice i on se ponovo stavio na raspolaganje Nenadu Lalatoviću na početku priprema. Foto: MN Press Ismael Beko Fofana (29) vratio se u Čukarički posle pozajmice u Kazahstanu, gde je od proleća do kasne jeseni… »
Fofana sa priprema: Nije mi lako da budem odvojen od dece, ali sam fokusiran na Čukarički
Hot sport 17.01.2018
Posle pozajmice u Kazahstanu, Ismail Beko Fofana se vratio u tim sa Bnovog brda u kojem će odigrati drugi deo prvenstva. Bivši špic Partizana će tako biti pojačanje za tim Nenada Lalatovića i velika iskušenja koja ih čekaju na proleće. – Počeli smo sa… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih
RHMZ upozorava: Nevreme sa gradom i olujnim vetrom stiže u Srbiju
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji naše lige se oglasio: Reči koje govore o tome kakva je legenda Saša Ilić!
Hot sport pre 3 satajoš 24 povezane
Rama u miniću i sa roze brushalterom: Albanija gori, premijer deli bizarne ai snimke (video)
Blic pre 5 satijoš 19 povezanih