Povezane vesti

(Video) Bojala se da je mama i tata ne ubiju: Evo kako je tinejdžerka (17) spasla svojih 12 sestara i braće od roditelja…

(Video) Bojala se da je mama i tata ne ubiju: Evo kako je tinejdžerka (17) spasla svojih 12 sestara i braće od roditelja…

Kurir 17.01.2018
Ona je rekla da se užasno bojala da roditelji ne otkriju da je pobegla i uhvate je, jer je strahovala da će je ubiti. Uspela je da se odveže i provuče kroz prozor oko šest sati ujutru. Pozvala je policiju sa deaktiviranog mobilnog telefona, koji je… »
"Mislila sam da će me mama i tata ubiti": Kako je tinejdžerka (17) spasila sebe i svojih 12 braće i sestra iz paklenih okova…

"Mislila sam da će me mama i tata ubiti": Kako je tinejdžerka (17) spasila sebe i svojih 12 braće i sestra iz paklenih okova…

Blic 17.01.2018
Tinejdžerka (17) koja je uspela da pobegne iz podruma u kojem su je zajedno sa svojih 12 braće i sestara roditelji držali gladnu i vezanu , plašila se da bi bili u stanju da je ubiju ukoliko bi je uhvatili kako beži. - Kako je ona to shvatala… »
"Deca su vrištala i molila za hranu": Kada je policija upala u kuću roditelja monstruma u Kaliforniji, zatekla je scenu iz…

"Deca su vrištala i molila za hranu": Kada je policija upala u kuću roditelja monstruma u Kaliforniji, zatekla je scenu iz…

Blic 17.01.2018
Šokantna vest iz Kalifornije obišla je danas ceo svet - roditelji su trinaestoro svoje dece držali izgladnele i u lancima u smrdljivoj i prljavoj sobi porodične kuće u Perisu u Kaliforniji. Motivi ove monstruoznosti nisu poznati, ali novi detalji… »

Vesti dana »