Povezane vesti

Trampov poker s Kimom

Večernje novosti 18.01.2018
Šef bele kuće optužio Rusiju da krši sankcije protiv Severne Koreje. Bela kuća: što Peking uzme, Moskva daje. Rusija: Optužbe neosnovane. NAPETOSTI oko nuklearnih pretnji Severne Koreje u četvrtak su dodatno narasle optužbama američkog… »

Tramp: Rusija pomaže Severnoj Koreji, krši sankcije

RTV 18.01.2018
NJUJORK - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali raketu dugog… »

Rusija: Trampove optužbe o pomaganju Severnoj Koreji neosnovane

Večernje novosti 18.01.2018
Rusija smatra optužbe američkog predsednika Donalda Trampa da krši sankcije UN prema Severnoj Koreji kao apsolutno neosnovane, rekao je neimenovani izvor ruskog ministarstva spoljnih poslova. Rusija smatra optužbe američkog predsednika Donalda Trampa… »

Rusija: Trampove optužbe o pomaganju Severnoj Koreji neosnovane

Blic 18.01.2018
Rusija smatra optužbe američkog predsednika Donalda Trampa da krši sankcije UN prema Severnoj Koreji kao apsolutno neosnovane, rekao je neimenovani izvor ruskog ministarstva spoljnih poslova, a prenela agencija Interfaks. Tramp je u intervjuu za… »

Rusija: Trampove optužbe o pomaganju Severnoj Koreji neosnovane

RTS 18.01.2018
Optužbe američkog predsednika Donalda Trampa da krši sankcije UN prema Severnoj Koreji Rusija smatra kao apsolutno neosnovane, rekao je neimenovani izvor ruskog ministarstva spoljnih poslova, a prenela agencija "Interfaks". Donald Tramp je u intervjuu… »

Tramp: Rusija pomaže Severnoj Koreji, krši sankcije

Pravda 18.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je juče da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali raketu dugog dometa… »

Tramp: Rusija krši sankcije i pomaže Severnoj Koreji

Blic 17.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali raketu dugog dometa… »

Tramp: Rusija pomaže Severnoj Koreji, krši sankcije

Večernje novosti 17.01.2018
Donald Tramp izjavio da Rusija pomaže Severnoj Koreji da se snabdeva i time krši međunarodne sankcije, a istovremeno je upozorio da je Pjongjang "svakim danom sve bliže" sposobnosti da na SAD ispali raketu dugog dometa. Američki predsednik Donald… »

Vesti dana »