Повезане вести
"Моја нога више неће крочити на Косово!" Исповест супруге Оливера Ивановића одзвања болом
Србија данас 18.01.2018
"Плашим се за дете и за себе" Завршили смо са Косовом, никада се више тамо нећу вратити. Ово је поручила Милена Ивановић, супруга мучки убијеног Оливера Ивановића, која је јуче у поворци туге, са посмртним остацима лидера… »
Најстарији син Оливера Ивановића: Знам да би он желео да нико не осети наш бол због његовог одласка
Србија данас 18.01.2018
Он је био таква снага која је све нас окупљала, испричао је. Поносили смо се оцем, и браћа и ја, али и цела породица, када је био неправедно утамничен. Уместо да ми храбримо њега, он је храбрио нас. Оливеров најстарији син… »
Моја нога више тамо неће крочити, завршили смо са градом страха, таме и бола: Милена Ивановић поручила да се не враћа на…
Телеграф 18.01.2018
Супруга Оливера Ивановића је нагласила да сад само жели да буду што ближе Оливеру, а да ће он у Београду бити спокојан. - Завршили смо са Косовом, никада се више тамо нећу вратити - поручила је Милена, супруга убијеног Оливера… »
Вести дана »
Дачић: СПС увек за редовне изборе, да су ванредни избори добри, били би у цркви
Југмедиа пре 2 минутајош 34 повезане
Иран нуди примирје у 10 тачака: Ево шта траже да би отворили Ормуски мореуз
Вечерње новости пре 38 минутајош 29 повезаних
Букти рат на Блиском истоку: Ирански пројектили погодили нафтна поља у Уједињеним Арапским Емиратима
Вечерње новости пре 38 минутајош 34 повезане
Јокић о Мајклу Мелоуну и његовом новом ангажману: „Радујем се због њега, мало је другачије јер је у НБА лиги тренирао око 15 година…“
Данас пре 2 сатајош 59 повезаних
Време данас: Дужи сунчани интервали у току дана, температура до 22 степена
Недељник пре 3 сатајош 24 повезане