Povezane vesti
Rovčanin negirao da je sam sebi odredio direktorsku platu još godinu dana
Novi magazin 18.01.2018
Smenjeni direktor Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) Radojica Rovčanin danas je negirao da je sam odredio da još godinu dana prima direktorsku platu od 1.052.038 dinara, iako će obavljati poslove savetnika u kabinetu novog direktora te… »
SMATSA: Rovčanin otišao, milioni mu ostaju
Mondo 18.01.2018
Smenjenenom direktoru Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), Radojici Rovčaninu, ostaje milionska direktorska plata iako prelazi na mesto savetnika. On kaže da je nije sam sebi dao. Foto: Guliver/getty images, Thinkstock čanin je danas negirao da… »
Bivšem direktoru Kontrole letenja još godinu dana ostaje ista plata
Radio 021 18.01.2018
Iako je Predrag Jovanović i zvanično postavljen na mesto prvog čoveka Kontrole letenja (Smatsa), pored njega, u narednih godinu dana, direktorsku platu od 1.052.038 dinara primaće i njegov prethodnik Radojica Rovčanin. Kako piše "Blic", tako će za jednu… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 16 minutajoš 46 povezanih
Ovu zemlju je letos posetio Marko Đurić: U Beninu izbio puč, osujećen je
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih
Novi šampion Formule jedan Lando Noris: Srećan sam zbog titule u F1, osećaj je sjajan
Dnevnik pre 47 minutajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih