Povezane vesti
Rovčanin negirao da je sam sebi odredio direktorsku platu još godinu dana
Novi magazin 18.01.2018
Smenjeni direktor Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) Radojica Rovčanin danas je negirao da je sam odredio da još godinu dana prima direktorsku platu od 1.052.038 dinara, iako će obavljati poslove savetnika u kabinetu novog direktora te… »
SMATSA: Rovčanin otišao, milioni mu ostaju
Mondo 18.01.2018
Smenjenenom direktoru Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), Radojici Rovčaninu, ostaje milionska direktorska plata iako prelazi na mesto savetnika. On kaže da je nije sam sebi dao. Foto: Guliver/getty images, Thinkstock čanin je danas negirao da… »
Bivšem direktoru Kontrole letenja još godinu dana ostaje ista plata
Radio 021 18.01.2018
Iako je Predrag Jovanović i zvanično postavljen na mesto prvog čoveka Kontrole letenja (Smatsa), pored njega, u narednih godinu dana, direktorsku platu od 1.052.038 dinara primaće i njegov prethodnik Radojica Rovčanin. Kako piše "Blic", tako će za jednu… »
Vesti dana »
Crno-beli traže izlaz iz krize: Evo gde možete gledati direktan prenos meča Partizan - Monako
Kurir pre 15 minutajoš 2 povezane
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 9 satijoš 1 povezana