Повезане вести
Загорчала бих му живот, запамтио би дан када ме је упознао! Луна пред свима жестоко запретила Слоби, па се покајала! (видео)
Телеграф 18.01.2018
- То би био највећи пораз за мене, зато што сам се по мени доста понизила и испала свашта нешто због ове љубави - рекла је Луна. Луна Ђогани претходне ноћи је одговарала на питање гледалаца, а једно од њих односило се на Кију… »
Јеси ли се питала ноћу шта си му урадила?! Мајка извела Теодору напоље, па је због бившег дечка брутално спустила на земљу…
Телеграф 18.01.2018
Гордана је жестоко искритиковала Теодорино понашање, а онда је прешла на Анђела. Нова учесница Задруге Гордана Џехверовић решила је да озбиљно поразговара са својом ћерком Теодором и њеним дечком Анђелом и да им скрене пажњу… »
Луна: Слоба ми говори да воли њу, наша љубав је била фора! Побегла бих али вратиће ме! Очај! (видео)
Србија данас 18.01.2018
Неверица! Водитељ Огњен Амиџић поставио је Луни Ђогани питање шта би урадила када би схватила да њен момак Слоба Радановић осећа нешто према својој још законитој супрузи Кији Коцкар. Луна је најпре у шали рекла да би се… »
Све је испало погрешно: Луна детаљно описала шта јој је Слоба радио испод хаљине, укућани вриштали! (фото)
Телеграф 18.01.2018
Луна је одлучила да разреши мистерију "кратке халљине" После чувеног снимка на којем је Слоба снимљен како Луну задовољава руком испод хаљине, Ђоганијева је сада решила да детаљно објасни шта се заиста догодило. Тешко ми је… »
Вести дана »
НБС: Девизне резерве у новембру увећане, износе 29,37 милијарди евра
Нова економија пре 1 сатјош 24 повезане
Нове цене горива на пумпама у Србији: Ево које су актуелне цене горива! Цене горива
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 20 повезаних
Ђедовић и Божиновски о гасном интерконектору Србија-Северна Македонија
Еуроневс пре 7 минутајош 20 повезаних