Povezane vesti

Zagorčala bih mu život, zapamtio bi dan kada me je upoznao! Luna pred svima žestoko zapretila Slobi, pa se pokajala! (video)

Zagorčala bih mu život, zapamtio bi dan kada me je upoznao! Luna pred svima žestoko zapretila Slobi, pa se pokajala! (video)

Telegraf 18.01.2018
- To bi bio najveći poraz za mene, zato što sam se po meni dosta ponizila i ispala svašta nešto zbog ove ljubavi - rekla je Luna. Luna Đogani prethodne noći je odgovarala na pitanje gledalaca, a jedno od njih odnosilo se na Kiju i Slobu. Đoganijeva… »
Jesi li se pitala noću šta si mu uradila?! Majka izvela Teodoru napolje, pa je zbog bivšeg dečka brutalno spustila na…

Jesi li se pitala noću šta si mu uradila?! Majka izvela Teodoru napolje, pa je zbog bivšeg dečka brutalno spustila na…

Telegraf 18.01.2018
Gordana je žestoko iskritikovala Teodorino ponašanje, a onda je prešla na Anđela. Nova učesnica Zadruge Gordana Džehverović rešila je da ozbiljno porazgovara sa svojom ćerkom Teodorom i njenim dečkom Anđelom i da im skrene pažnju kako treba da… »
Luna: Sloba mi govori da voli nju, naša ljubav je bila fora! Pobegla bih ali vratiće me! Očaj! (video)

Luna: Sloba mi govori da voli nju, naša ljubav je bila fora! Pobegla bih ali vratiće me! Očaj! (video)

Srbija danas 18.01.2018
Neverica! Voditelj Ognjen Amidžić postavio je Luni Đogani pitanje šta bi uradila kada bi shvatila da njen momak Sloba Radanović oseća nešto prema svojoj još zakonitoj supruzi Kiji Kockar. Luna je najpre u šali rekla da bi se "zatvorila u rernu"… »
Sve je ispalo pogrešno: Luna detaljno opisala šta joj je Sloba radio ispod haljine, ukućani vrištali! (foto)

Sve je ispalo pogrešno: Luna detaljno opisala šta joj je Sloba radio ispod haljine, ukućani vrištali! (foto)

Telegraf 18.01.2018
Luna je odlučila da razreši misteriju "kratke halljine" Posle čuvenog snimka na kojem je Sloba snimljen kako Lunu zadovoljava rukom ispod haljine, Đoganijeva je sada rešila da detaljno objasni šta se zaista dogodilo. Teško mi je, ne mogu da… »

Vesti dana »