Povezane vesti
Borba za "orlića": Trener Levantea: Torino želi Lukića? Hoću i ja Ronalda, ali mi ga Zidan ne da
Sportal blic 18.01.2018
Velika borba vodi se poslednjih dana između čelnika Torina i Levantea oko našeg internacionalca Saše Lukića. Mladi reprezentativac Srbije je na početku sezone iz Torina stigao na pozajmicu u Levante kako bi imao zagarantovanu minutažu, a kao garancija… »
„Slučaj Saša Lukić“ i penali od 500.000 evra: Hoću i ja Ronalda, ali mi ga Zidan ne da
Mozzart sport 18.01.2018
Mladi reprezentativac Srbije ostaje u Levanteu do kraja sezone. Trener Levantea Huan Munjiz izjavio je da ne dolazi u obzir da se mladi srpski fudbaler Saša Lukić vrati u Torino koji ga je poslao na pozajmicu do kraja sezone u španski klub i poručio da… »
Levante i Torino u sukobu oko Saše Lukića
Večernje novosti 18.01.2018
Fudbalski klubovi Torino i Levante poslednjih dana ušli su u sukob oko mladog reprezentativca Srbije Saše Lukića, a italijanski klub želi da ga vrati s pozajmice iz Španije. Fudbalski klubovi Torino i Levante poslednjih dana ušli su u sukob oko mladog… »
Trener Levantea: Lukić ne može nazad u Torino
Dnevnik 18.01.2018
VALENSIJA: Trener Levantea Huan Munjiz izjavio je danas da ne dolazi u obzir da se mladi srpski fudbaler Saša Lukić vrati u Torino koji ga je poslao na pozajmicu do kraja sezone u španski klub i poručio da na njega ozbiljno računa u nastavku sezone… »
Levante i Torino u klinču zbog Lukića
Sportske.net 18.01.2018
Srpski internacionalac Saša Lukić dobrim igrama u dresu Levantea izazvao "mali rat" na relaciji Torino - Valensija. Mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić konačno je dobio nešto veću minutažu u dresu Levantea što mu je bilo dovoljno da trenera Huana… »
Munjiz: Torino hoće Lukića, a ja želim Ronalda!
Vesti online 18.01.2018
Fudbalski klub Levante želi da zadrži fudbalera Sašu Lukića, koga su na početku sezone doveli na pozajmicu iz Torina. U ugovoru o pozajmici stoji da Lukić mora da odigra više od 50% utakmica ili će Španci morati da plate 500.000 evra Torinu. Srpski… »
Vesti dana »
Ujedinjeni u bolu! U Dubonu pristigle porodice žrtava iz Ribnikara. Na mestu stradanja uz neutešne roditelje i Miloš Vučević i predsednik Crvene zvezde (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 57 povezanih
Iran osudio odluku UAE da napuste Organizaciju zemalja izvoznica nafte
Euronews pre 27 minutajoš 28 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 4. maj: Hladno jutro, tokom dana sunčano i toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Macut: Za Srbiju je energetika ključni preduslov za ekonomski razvoj
NIN pre 42 minutajoš 19 povezanih