Повезане вести
Борба за "орлића": Тренер Левантеа: Торино жели Лукића? Хоћу и ја Роналда, али ми га Зидан не да
Спортал блиц 18.01.2018
Велика борба води се последњих дана између челника Торина и Левантеа око нашег интернационалца Саше Лукића. Млади репрезентативац Србије је на почетку сезоне из Торина стигао на позајмицу у Леванте како би имао загарантовану… »
„Случај Саша Лукић“ и пенали од 500.000 евра: Хоћу и ја Роналда, али ми га Зидан не да
Моззарт спорт 18.01.2018
Млади репрезентативац Србије остаје у Левантеу до краја сезоне. Тренер Левантеа Хуан Муњиз изјавио је да не долази у обзир да се млади српски фудбалер Саша Лукић врати у Торино који га је послао на позајмицу до краја сезоне у… »
Леванте и Торино у сукобу око Саше Лукића
Вечерње новости 18.01.2018
Фудбалски клубови Торино и Леванте последњих дана ушли су у сукоб око младог репрезентативца Србије Саше Лукића, а италијански клуб жели да га врати с позајмице из Шпаније. Фудбалски клубови Торино и Леванте последњих дана ушли… »
Тренер Левантеа: Лукић не може назад у Торино
Дневник 18.01.2018
ВАЛЕНСИЈА: Тренер Левантеа Хуан Муњиз изјавио је данас да не долази у обзир да се млади српски фудбалер Саша Лукић врати у Торино који га је послао на позајмицу до краја сезоне у шпански клуб и поручио да на њега озбиљно… »
Леванте и Торино у клинчу због Лукића
Спортске.нет 18.01.2018
Српски интернационалац Саша Лукић добрим играма у дресу Левантеа изазвао "мали рат" на релацији Торино - Валенсија. Млади репрезентативац Србије Саша Лукић коначно је добио нешто већу минутажу у дресу Левантеа што му је било… »
Муњиз: Торино хоће Лукића, а ја желим Роналда!
Вести онлине 18.01.2018
Фудбалски клуб Леванте жели да задржи фудбалера Сашу Лукића, кога су на почетку сезоне довели на позајмицу из Торина. У уговору о позајмици стоји да Лукић мора да одигра више од 50% утакмица или ће Шпанци морати да плате 500.000… »
Вести дана »
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 13 минутајош 31 повезана
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 33 повезане
Све бензинске пумпе НИС раде, али санкције су претња сваког тренутка, што би изазвало проблеме од НБС до локалних самоуправа
Југмедиа пре 28 минутајош 24 повезане