Povezane vesti

Protesti zbog Stoltenberga u makedonskom Sobranju

RTV 18.01.2018
SKOPLJE - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, koji danas boravi u poseti Makedoniji, obratio se poslanicima u Sobranju, dok se ispred zgrade parlamenta okupila grupa građana koja, kako kažu, protestuje protiv ulaska te zemlje u NATO i… »

Stoltenberg o Zaevu: On je moj heroj

Vesti online 18.01.2018
Generaalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas u Skoplju da je premijer Makedonije Zoran Zaev njegov heroj. - Dobar prijatelj. On je moj heroj - rekao je Stoltenbeg novinarima po završetku zajedničke konferencije za novinare sa Zaevom, kada… »

Stoltenberg: Zaev je moj prijatelj i heroj

RTS 18.01.2018
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg poručio je da za Makedoniju ne postoji plan B, i da nema članstva u toj vojnoj alijansi, bez rešenja pitanja imena te države. Stoltenberg je rekao novinarima da je makedonski premijer Zoran Zaev njegov… »

Stoltenberg Zaevu: Dobar prijatelj, on je moj heroj, ali prvo ime, pa NATO

Sputnik 18.01.2018
Generalni sekretar NATO-a na kraju posete Skoplju poručio je da za Makedoniju ne postoji plan B, te da nema članstva u toj vojnoj alijansi bez rešenja pitanja imena te države. Na kraju posete Skoplju i zajedničke konferencije za novinare, generalni… »

Stoltenberg: Makedonija da reši spor oko imena, pa u NATO

N1 Info 18.01.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je u Skoplju da Makedonija mora da reši spor oko imena s Grčkom da bi ušla u Alijansu i da ne postoji plan B. "Spor oko imena s Grčkom mora da se reši. Ne postoji dugi način za ulazak Makedonije u… »

Stoltenberg: Zaev je moj heroj

Politika 18.01.2018
Nema plana B za Makedoniju, ime pa članstvo u NATO, kaže Jens Stoltenberg.- Protestanti zapalili NATO zastavu ispred Sobranja u Skoplju. SKOPLjE - Na kraju današnje posete Skoplju i zajedničke konferencije za novinare, generalni sekretar NATO Jens… »

Stoltenberg o Zaevu: On je moj heroj

B92 18.01.2018
Skoplje -- Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je novinarima da je makedonski premijer Zoran Zaev njegov prijatelj i heroj. Kako su preneli makedonski mediji, novinari su na samom kraju pres konferencije, zamolili Stoltenerga i Zaeva da se… »

Stoltenberg Makedoncima: Prvo naziv države, pa poziv u NATO

Al Jazeera 18.01.2018
Spor o nazivu države između Makedonije i Grčke traje 27 godina. Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, koji boravi u službenom posjetu Makedoniji, poručio je da ispred sjedišta NATO-a ima mjesta za zastave novih članica, prenosi Anadolija. U… »

Zapaljena NATO zastava u Skoplju

Mondo 18.01.2018
Ispred zgrade makedonskog Sobranja u Skoplju danas je zapaljena zastava NATO u trenutku dok se generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg obraćao poslanicima. Ispred zgrade parlamenta danas su protestovale dve grupe aktivista, od kojih jedna protiv… »

Stoltenberg o Zaevu: On je moj heroj

BK TV 18.01.2018
Na kraju današnje posete Skoplju i zajedničke konferencije za novinare, generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je novinarima da je makedonski premijer Zoran Zaev njegov prijatelj i heroj. NATO Makedoncima: Prvo smislite ime države, pa tek onda… »

Demonstranti zapalili zastavu NATO-a ispred Sobranja

Sputnik 18.01.2018
Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO-a i protiv antimakedonske politike aktuelne Vlade, zapaljena je zastava Alijanse, prenela je televizija „Telma“. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja… »

Stoltenberg: Napredak otvara mogućnost za članstvo Makedonije u NATO; Zapaljena zastava Alijanse

Večernje novosti 18.01.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas je u govoru u makedonskom parlamentu pohvalio Makedoniju za napredak u reformama. SKOPLjE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas je u govoru u makedonskom parlamentu pohvalio Makedoniju za napredak… »

Protestanti zapalili NATO zastavu ispred Sobranja

B92 18.01.2018
Skoplje -- Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse, prenela je tv Telma. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja… »

Stoltenberg: Makedonija pred otvorenim vratima NATO

Slobodna Evropa 18.01.2018
Pred sedištem NATO-a još uvek ima mesta za nove zastave, poručio je Generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg u današnjem obraćanju u makedonskom Sobranju, istakavši pritom da vrata NATO-a ostaju otvorena za nove članice. “Gledajući… »

Protestanti zapalili zastavu NATO ispred Sobranja

Alo 18.01.2018
Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog sekretara NATO poslanicima… »

NATO zastava zapaljena ispred Sobranja: Protesti u Skoplju protiv Alijanse i imena Makedonije (foto) (video)

Telegraf 18.01.2018
Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog sekretara NATO poslanicima. Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse… »

Stoltenberg u Skoplju, protesti ispred Sobranja

RTS 18.01.2018
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg obratio se poslanicima u Sobranju, dok se ispred zgrade parlamenta u Skoplju okupila grupa građana koja protestuje protiv ulaska te zemlje u NATO i, kažu, antimakedonske politike aktuelne vlade. Na protestu… »

Demostranti zapalili NATO zastavu ispred Sobranja

Studio B 18.01.2018
Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse, prenela je tv Telma. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog sekretara… »

Nemiri u Skoplju: Demonstranti zapalili zastavu NATO-a ispred Sobranja, u toku su dva protesta!

Srbija danas 18.01.2018
Makedonci izašli na ulice. Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog… »

Stoltenberg: Makedoniji je mesto u NATO

Beta video 18.01.2018
SKOPJE - Makedonija je pokazala da ima kapacitet da sprovede reforme u duhu vrednosti NATO i postane faktor stabilnosti u regionu, ocenio je danas u Skoplju generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg. On je na sastanku s makedonskom ministarkom odbrane… »

Stoltenberg pozdravio reformski plan Vlade Makedonije

Beta video 18.01.2018
SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je pozdravio reformski plan Vlade Makedonije i sprovedjenje reformi, ali je dodao da to mora da se nastavi. Ističući primer ulaska Crne Gore u NATO, on je rekao da ispred sedišta Aijanse ima prostora… »

Stoltenbeg: Napredak u reformama otvara mogućnost za članstvo Makedonije u NATO

Novi magazin 18.01.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas je u govoru u makedonskom parlamentu pohvalio Makedoniju za napredak u reformama, za koje je rekao da otvaraju mogućnost za punopravno članstvo u Alijansi. Stoltenberg je rekao da su članice NATO i on bili… »

Stoltenberg u Sobranju, građani ispred poručuju: „Ne u NATO“

Sputnik 18.01.2018
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, koji danas boravi u poseti Makedoniji, obratio se poslanicima u Sobranju, dok se ispred zgrade parlamenta okupila grupa građana koja, kako kažu, protestuje protiv ulaska te zemlje u NATO i antimakedonske… »

Stoltenberg u Skoplju, protesti ispred Sobranja

Vesti online 18.01.2018
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg obratio se poslanicima u Sobranju, dok se ispred zgrade parlamenta u Skoplju okupila grupa građana koja protestuje protiv ulaska te zemlje u NATO i, kažu, antimakedonske politike aktuelne vlade. U obraćanju… »

Stoltenberg: Makedoniji otvorena vrata za NATO

Slobodna Evropa 18.01.2018
“Pred vratima NATO-a ima još mjesta za nove članice”, poručio je danas glavni tajnik zapadnog vojnog savezapred poslanicima u makedonskom Sobranju. “Zemlje članice impresionirane su vašom posvećenosti reformama i entuzijazmu za ulazak u… »

Stoltenberg u sobranju: Pred sedištem NATO ima mesta za nove zastave!

Kurir 18.01.2018
U obraćanju poslanicima Stoltenberg je zahvalio Makedoniji zbog učešća snaga te zemlje u mirovnim misijama NATO i izrazio nadu da će ova zemlja postati deo alijanse. "Još uvek ima mesta za zastave ispred sedišta NATO. Prošle godine je Crna Gora… »

Obraćanje Stoltenberga poslanicima, protesti ispred Sobranja

Politika 18.01.2018
SKOPLjE – Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, koji danas boravi u poseti Makedoniji, obratio se poslanicima u Sobranju, dok se ispred zgrade parlamenta okupila grupa građana koja, kako kažu, protestuje protiv ulaska te zemlje u NATO i… »

Vesti dana »

Bregzit se ponovo odlaže

EurActiv pre 4 satajoš 21 povezana

Turske snage i pobunjenici preuzeli kontrolu

B92 pre 39 minutajoš 21 povezana