Povezane vesti
RAT! Vesna Zmijanac: Brena je pevačica za decu, ja sam UMETNIK i moja publika je ozbiljna! (VIDEO)
Svet & Skandal 19.01.2018
Lepa Brena i Vesna Zmijanac nikada se nisu volele, ali se pred kamerama suzdržavaju i jedna o drugoj govore sve najbolje. U intervjuu za jednu bugarsku televiziju Kraljica tuge ponovo je bocnula Brenu poredeći njihovu muziku i publiku. Poslušajte: Vesna… »
Skandal: Vesna Zmijanac žestoko isprozivala Brenu pred milionima!
Blic 19.01.2018
Priče da Vesna Zmijanac i Lepa Brena nisu u dobrim odnosima godinama unazad dobile su nastavak budući da je Vesna Zmijanac isprozivala Lepu Brenu. Vesna nikada do sada nije javno govorila loše o Breni, međutim, u jednoj emisiji je otkrila šta zaista… »
Vesti dana »
MUP: Tri mlade osobe stradale u dve teške saobraćajne nesreće, apel vozačima da dosledno poštuju saobraćajne propise
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 3 satajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Pravo u centar pre 2 satajoš 27 povezanih
Ukrajinci digli u vazduh vojni aerodrom, Rusi odmah uzvratili istom merom
NIN pre 13 minutajoš 24 povezane
Srbija protiv Amerike u finalu Mundobasketa: Kad se igra, gde je prenos i zašto je citat Nebojše Glogovca bitan
Mondo pre 27 minutajoš 28 povezanih