Povezane vesti
Rovčanin potpisao ugovor
Danas 19.01.2018
Ugovor koji omogućava nedavno smenjenom direktoru Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) Radojici Rovčaninu da narednih godinu dana prima direktorsku platu u ukupnom iznosu od 1.052.038 dinara, Rovčanin je sam potpisao, iako je on to juče negirao… »
Jedan direktor, dve plate: Rovčanin ugovorom koji je potpisao sam sa sobom prima platu od milion dinara godinu dana posle smene…
Blic 19.01.2018
Iako je Predrag Jovanović i zvanično postavljen na mesto prvog čoveka Kontrole letenja (SMATSA), pored njega, u narednih godinu dana, direktorsku platu od 1.052.038 dinara primaće i njegov prethodnik, Radojica Rovčanin. Tako će za jednu funkciju biti… »
Vesti dana »
"Ako stane Rafinerija, 4.000 ljudi ostaje bez posla": Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
N1 Info pre 3 satajoš 43 povezane
UNS: Nedopustivi napadi, ometanja u radu i zastrašivanja novinara
Cenzolovka pre 4 satijoš 16 povezanih
Skupštinski odbor nije usvojio izveštaje Vrhovnog tužilaštva u Srbiji, Tužilaštvo vlast optužuje za neprimerene pritiske
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 32 povezane
Novi Sad: Veliko srce od lampiona na Trgu slobode, odata pošta kod Železničke stanice
Beta pre 8 minutajoš 44 povezane
Predsednik o izborima: „Opozicija je terorisala građane, a mi smo i pored toga pobedili“
Serbian News Media pre 5 satijoš 29 povezanih