Povezane vesti
Uroš (20) je pobedio u trci za Časni krst u Zemunu, a onda je priznao: Imao sam tremu!
Srbija danas 19.01.2018
Druga trka, prva pobeda. Danas je jedan od najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenje. Centralna manifestacija plivanja za Časni krst u Beogradu održala se na Zemunskom keju, a ovo je 21. Bogojavljenska trka koja se održava u Zemunu. Svetkovanje… »
Zbog slavnog holivudskog glumca sa kojim se slikao Sergej Trifunović nastao je rat na Instagramu! (foto)
Telegraf 19.01.2018
Mnogi su se prisećali kako je Rurk izgledao ranije, pa su ga nazivali frajerčinom, međutim od toga danas nema ni traga. Naš poznati glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na svom Instagram profilu i izazvao opšti haos na društvenim… »
Boban Rajović u Zemunu plivao za Časni krst i smrzao se, a trenutak kada peva Bože pravde je urnebesan! (foto) (VIDEO)
Telegraf 19.01.2018
Folkera smo zatekli na keju u Zemunu, gde je sa oko 200 momaka i nekoliko devojaka plivao za Časni krst. Na Bogojavljenje, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, organizuje se plivanje za Časni krst koje na veliku radost svih okupi veliki broj… »
Ja sam debil, nula od čoveka, ukanalila sam prijatelja: Nadežda se rasplakala posle razgovora sa Lunom, pa totalno zbunila…
Telegraf 19.01.2018
Nadežda je počela da plače dok je opisivala kako je sabotirala Slobu. Otkako je ušla u "Zadrugu" Nadežda je napravila potpunu pometnju u kojoj se očigledno i ona pogubila, jer menja izjave na svakih pet minuta. Ološu, ne zanimaš me kao muškarac… »
Sada pliva, posle će da leči: Na Zemunskom keju prvi do časnog krsta doplivao Uroš Radulović
Blic 19.01.2018
U trci za časni krst na Zemunskom keju trijumfovao je Uroš Radulović (20), član plivačkog kluba "11. april" i student Visoke zdravstvene škole u Zemunu. - Osećaj je neverovatan, drugi put sam plivao. Jesam plivač, ali se nisam posebno spremao, Ovo… »
Ološu, ne zanimaš me kao muškarac! Kija i Luna zbog Nadežde napale Slobu, iznervirana Đoganijeva vikala: Dajte mi…
Telegraf 19.01.2018
Kija i Luna su osule paljbu po Slobi, a onda se umešala i Nadežda i počeo je totalni rusvaj. Totalna ludnica koju je izazvala Nadežda pričom da ju je Sloba muvao se nastavlja, a sada su se Luna, Kija, Sloba i Nadežda žestoko posvađali i nije se… »
Zvao me je u vaš stan u 5 ujutru! Nadežda pobesnela pa otkrila istinu o odnosu sa Slobom, Luna poludela od ljubomore! (video)
Telegraf 19.01.2018
- Smatram da takva poruka u toliko sati, u tom momentu,tada, nije bila na mestu - rekla je Nadežda nakon što je Sloba potvrdio da njih dvoje nisu prijatelji. Nova učesnica Zadruge Nadežda Biljić na samom ulasku u rijaliti predstavila se kao dobar… »
Vesti dana »
Rusi balističkim raketama napali Ukrajinu, odjekuju eksplozije! Žestok udar na Odesu, ima mrtvih: Objavljeni dramatični snimci požara
Blic pre 1 satjoš 135 povezanih
Osamnaest dana nakon nesreće na Železničkoj stanici: Dvoje povređenih i dalje veoma teško
Danas pre 2 satajoš 63 povezane
Francuska potvrdila: Upotreba francuskih raketa na ruskom tlu ostaje opcija
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Novosadska opozicija traži razrešenje gradonačelnika Milana Đurića
Glas Amerike pre 2 satajoš 15 povezanih