Повезане вести
Због славног холивудског глумца са којим се сликао Сергеј Трифуновић настао је рат на Инстаграму! (фото)
Телеграф 19.01.2018
Многи су се присећали како је Рурк изгледао раније, па су га називали фрајерчином, међутим од тога данас нема ни трага. Наш познати глумац Сергеј Трифуновић објавио је фотографију на свом Инстаграм профилу и изазвао општи хаос на… »
Урош (20) је победио у трци за Часни крст у Земуну, а онда је признао: Имао сам трему!
Србија данас 19.01.2018
Друга трка, прва победа. Данас је један од највећих хришћанских празника, Богојављење. Централна манифестација пливања за Часни крст у Београду одржала се на Земунском кеју, а ово је 21. Богојављенска трка која се одржава у… »
Бобан Рајовић у Земуну пливао за Часни крст и смрзао се, а тренутак када пева Боже правде је урнебесан! (фото) (ВИДЕО)
Телеграф 19.01.2018
Фолкера смо затекли на кеју у Земуну, где је са око 200 момака и неколико девојака пливао за Часни крст. На Богојављење, један од највећих хришћанских празника, организује се пливање за Часни крст које на велику радост свих… »
Ја сам дебил, нула од човека, уканалила сам пријатеља: Надежда се расплакала после разговора са Луном, па тотално збунила…
Телеграф 19.01.2018
Надежда је почела да плаче док је описивала како је саботирала Слобу. Откако је ушла у "Задругу" Надежда је направила потпуну пометњу у којој се очигледно и она погубила, јер мења изјаве на сваких пет минута. Олошу, не занимаш… »
Сада плива, после ће да лечи: На Земунском кеју први до часног крста допливао Урош Радуловић
Блиц 19.01.2018
У трци за часни крст на Земунском кеју тријумфовао је Урош Радуловић (20), члан пливачког клуба "11. април" и студент Високе здравствене школе у Земуну. - Осећај је невероватан, други пут сам пливао. Јесам пливач, али се нисам… »
Олошу, не занимаш ме као мушкарац! Кија и Луна због Надежде напале Слобу, изнервирана Ђоганијева викала: Дајте ми пиштољ…
Телеграф 19.01.2018
Кија и Луна су осуле паљбу по Слоби, а онда се умешала и Надежда и почео је тотални русвај. Тотална лудница коју је изазвала Надежда причом да ју је Слоба мувао се наставља, а сада су се Луна, Кија, Слоба и Надежда жестоко… »
Звао ме је у ваш стан у 5 ујутру! Надежда побеснела па открила истину о односу са Слобом, Луна полудела од љубоморе! (видео)
Телеграф 19.01.2018
- Сматрам да таква порука у толико сати, у том моменту,тада, није била на месту - рекла је Надежда након што је Слоба потврдио да њих двоје нису пријатељи. Нова учесница Задруге Надежда Биљић на самом уласку у ријалити… »
Вести дана »
Језив злочин! У пуцњави у Бабушници страдали отац и син, повређени други син и мајка: Огласио се МУП
Блиц пре 5 сатијош 16 повезаних
Стигла важна одлука у вези са Лукоилом! Америка донела своју одлуку
Телеграф пре 40 минутајош 6 повезаних
У стабилном стању пилот повређен приликом пада спортског авиона, наставља се увиђај код Суботице
РТС пре 5 минутајош 2 повезане