Povezane vesti
Bjeregord: Vučić mi je rekao da nikad ne odbija intervjue
N1 Info 19.01.2018
Predsednik Evropske federacije novinara (EFJ) Mogens Bliher Bjeregord rekao je da je u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem poručio da sve institucije moraju da pošalju jasan signal, a to je da sloboda medija mora da se štiti i to… »
Bodrožić: Da naučimo vlast da bude pristojna s novinarima
N1 Info 19.01.2018
"Mi imamo vlast koja u prošlosti nije znala da se lepo ponaša u javnom prostoru, treba da uložimo mnogo napora da ih naučimo da budu pristojni, a to je muka, jer su izašli iz Šešeljeve pačije škole", smatra Željko Bodrožić iz Nezavisnog… »
Bjeregord: Vučić mora da promeni stav prema medijima
N1 Info 19.01.2018
Govoreći o stanju medija u Srbiji, predsednik Evropske federacije novinara (EFJ) Mogens Bliher Bjeregord ocenio je u Novom danu da se stav predsednika Vučića mora promeniti tako da on podržava slobodne medije i da ne treba da ih pominje kao "strane… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 4 satijoš 1 povezana