Povezane vesti
Svi su u nju gledali: Pripadnica Interventne jedinice plivala sa 48 muškaraca i stigla prva
Blic 19.01.2018
Marina Ranković, pripadnica beogradske Interventne jedinice 92 Ministarstva unutrašnjih poslova, plivala je danas na Bogojavljenje u mestu Zabrežje na Savi kod Obrenovca u društvu još 48 muškaraca za Časni krst i stigla prva. Marina već pet godina… »
Svi gledali u policajku iz interventne i njenu tetovažu: Prva preplivala 33 metra u Savi, iza sebe ostavila 48 muškaraca…
Telegraf 19.01.2018
Ovo je njena treća bogojavljenska trka. Da su žene ove godine izdominirale u bogojavljenskoj trci za Časni krst pokazao je i slučaj iz Obrenovca, gde je pripadnica beogradske Interventne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Marina Ranković u… »
Vesti dana »
Katastrofalno veče za Bogdana Bogdanovića: Darko Rajaković ubedljivo slavio u sudaru Srba! (video)
Hot sport pre 5 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 5 minutajoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 51 minutajoš 7 povezanih
Grenell o protestima u Srbiji: Ne podržavmo one koji nasilno preuzimaju vladine zgrade
Al Jazeera pre 9 minutajoš 5 povezanih