Повезане вести
Изетбеговић: Пријатеља као што је Ердоган не смемо да изгубимо!
Курир 20.01.2018
ТЕШАЊ - Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да је турски председник Реџеп Тајип Ердоган до сада урадио све што је тражено од њега и да се такав пријатељ не сме изгубити. "Ја имам таквог пријатеља у… »
Изетбеговић: Пријатељ као Ердоган се не сме изгубити
Спутник 20.01.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да је турски председник Реџеп Тајип Ердоган досад урадио све што је од њега тражено и да се такав пријатељ не сме изгубити. „Ја имам таквог пријатеља у Ердогану, а… »
Изетбеговић: Све што сам тражио, Турци су испунили
Политика 20.01.2018
ТЕШАЊ – Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да је турски председник Реџеп Тајип Ердоган до сада урадио све што је тражено од њега и да се такав пријатељ не сме изгубити. „Ја имам таквог пријатеља у… »
Изетбеговић: Пријатељ као Ердоган се не сме изгубити
Вечерње новости 19.01.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је данас да је турски председник Реџеп Тајип Ердоган до сада урадио све што је тражено од њега. Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је данас да… »
Изетбеговић: „Ердоган је до сада урадио све што смо тражили од њега“
Блиц 19.01.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић рекао је да турски лидер Реџеп Тајип Ердоган "држи свој аманет према Алији Изетбеговићу". - Ердоган је до сада урадио све што смо тражили од њега и ништа није тражио. То је… »
Вести дана »
Уживо Министарка Ђедовић се обраћа након састанка а са тимовима за енергетску стабилност и безбедност земље
Телеграф пре 9 минутајош 31 повезана
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Еуроневс пре 50 минутајош 33 повезане
Почело пријављивање нелегалних објеката у Србији: Два месеца рока, легализација кошта од 100 до 1.000 евра
Сербиан Невс Медиа пре 24 минутајош 23 повезане