Povezane vesti

Hitno reagovali: Optužili su je da se drogira, produkcija je tokom noći odmah izvela napolje iz rijalitija!

Hitno reagovali: Optužili su je da se drogira, produkcija je tokom noći odmah izvela napolje iz rijalitija!

Blic 20.01.2018
Jovana Tomić Matora u toku noći je izvedena iz rijalitija jer ju je Zorana optužila da se drogira. Produkcija je odmah reagovala. "Istripovala sam se možda da sam videla Matoru kako koristi neke supstance. Vrata WC-a su bila otvorena i videla sam… »
Zadruga: Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su rezultati testiranja! (VIDEO)

Zadruga: Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su rezultati testiranja! (VIDEO)

Svet plus 20.01.2018
Zorana Stefanović je u rijalitiju "Zadruga" optužila Matoru da koristi narkotike. Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su i rezultati testiranja! Za vreme "Igre istine", Zorana Stefanov optužila je učesnicu "Zadruge" Jovanu Tomić Matoru da je… »
Da vidimo ko se drogira!

Da vidimo ko se drogira!

Mondo 20.01.2018
Učesnica Zadruge podvrgnuta testu na prisustvo narkotika. U rijalitiju Zadruga došlo je do neočekivanog "izvođenja" iz kuće, pošto je učesnica Jovana Tomić Matora bila optužena za drogiranje. Da li svi živimo u rijalitiju? Druga učesnica… »

Vesti dana »