Tadić: Vreme za obnovu Demokratske stranke

Tadić: Vreme za obnovu Demokratske stranke

RTV nedelja, 21. januar 2018.
RTV: Tadić: Vreme za obnovu Demokratske stranke
BEOGRAD - Predsednik SDS Boris Tadić smatra da opozicija više nema vremena za eksperimentisanje i da je vreme za obnovu nekada velike Demokratske stranke, koja je, kako kaže, jedina donosila pobede protiv vlasti kakva je aktuelna.
"Takva velika pobeda potrebna nam je danas kao što nam je bila potrebna i 5. oktobra i nakon ubistva Đinđića", rekao je on u intervjuu "Blicu." Tadić aktuelnoj vlasti prebacuje "uništavanje demokratije" i "vraćanje Srbije u mrak... »

Tadić: Nemamo vremena za eksperimentisanje, treba nam “5. oktobar”

Vesti online nedelja, 21. januar 2018.
Predsednik SDS Boris Tadić smatra da opozicija više nema vremena za eksperimentisanje i da je vreme za obnovu nekada velike Demokratske stranke, koja je, kako kaže, jedina donosila pobede protiv vlasti kakva je aktuelna.
- Takva velika pobeda potrebna nam je danas kao što nam je bila potrebna i 5. oktobra i nakon ubistva Đinđića - rekao je on u intervjuu "Blicu." Tadić aktuelnoj vlasti prebacuje "uništavanje demokratije" i "vraćanje Srbije u mrak... »

"Ispunjavaju zahteve o Kosovu zbog aplauza i vlasti"

B92 nedelja, 21. januar 2018.
B92: "Ispunjavaju zahteve o Kosovu zbog aplauza i vlasti"
Predsednik SDS Boris Tadić smatra da opozicija više nema vremena za eksperimentisanje i da je vreme za obnovu nekada velike Demokratske stranke.
On je istakao da je DS jedina donosila pobede protiv vlasti kakva je aktuelna. "Takva velika pobeda potrebna nam je danas kao što nam je bila potrebna i 5. oktobra i nakon ubistva Đinđića", rekao je on u intervjuu "Blicu." Tadić... »
©2019 Netmark d.o.o.