Povezane vesti
Šaban Šaulić sa porodicom proslavio Svetog Jovana u svojoj kući na Dedinju (foto)
Telegraf 21.01.2018
- Ovo je Gocina slava, ja se tu ništa ne pitam, njena devojačka slava - izjavio je Šaban. Porodica Šabana Šaulića je juče slavila slavu Svetog Jovana, a popularni pevač je veliki praznik obeležio sa rodbinom i prijateljima u svojoj kući na Dedinju… »
Nevena iz Aleksinca je smršala 50 kilograma, oduvala sve, a Karleuša joj rekla: Imaš savršenu veliku guzu, dođe mi da te…
Telegraf 21.01.2018
Nevena Mirčić je moćnim glasom počistila konkurenciju u "Zvezdama Granda" Nastup Nevene Mirčić (25) u " Zvezdama Granda" će se verovatno dugo prepričavati a devojka iz Aleksinca je moćnim glasom oduvala konkurenciju. Ima 33 godine, troje dece i prava je… »
Vesti dana »

Tramp ne veruje u pobedu Kijeva "Nikada nisam rekao da će Ukrajina pobediti. Nije nemoguće, ali smatram da neće"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 24 minutajoš 83 povezane

Smrt generala Pavkovića: Bio je osuđen na 22 godine, proveo je 20 godina u stranom zatvoru, umro je posle 22 dana od povratka u svoju zemlju
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane