Повезане вести
Пантић: Провео сам тешке године у иностранству
Вести онлине 21.01.2018
Данило Пантић један је од изданака Партизанове омладинске школе који је по повратку у црно-белу породицу добрим играма и пожртвованашћу доказао зашто је важио за једног од највећих талената своје генерације и како су само добре… »
Доказао се у најбитнијим мечевима: Пантић: Сазрео сам, повратак у Партизан био је прави потез
Спортал блиц 21.01.2018
Повратак Данила Пантића у Партизан прошлог лета показао се као један од најбољих послова управе црно-белих. Млади везиста је имао веома добру полусезону, играо је на врхунском нивоу у најбитнијим мечевима, те у Хумској сви… »
Везиста партизана искрено: Тежак период је иза мене…
Хот спорт 21.01.2018
По почетку нове пролећне сезоне Данило Пантић говорио је о повратку у Партизан и томе како су само добре игре препорука за место у тиму. Данило Пантић један је од изданака Партизанове омладинске школе који је по повратку у… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 40 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 40 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 30 минутајош 1 повезана
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 34 минутајош 2 повезане