Povezane vesti
Pantić: Proveo sam teške godine u inostranstvu
Vesti online 21.01.2018
Danilo Pantić jedan je od izdanaka Partizanove omladinske škole koji je po povratku u crno-belu porodicu dobrim igrama i požrtvovanašću dokazao zašto je važio za jednog od najvećih talenata svoje generacije i kako su samo dobre igre preporuka za mesto u… »
Dokazao se u najbitnijim mečevima: Pantić: Sazreo sam, povratak u Partizan bio je pravi potez
Sportal blic 21.01.2018
Povratak Danila Pantića u Partizan prošlog leta pokazao se kao jedan od najboljih poslova uprave crno-belih. Mladi vezista je imao veoma dobru polusezonu, igrao je na vrhunskom nivou u najbitnijim mečevima, te u Humskoj svi priželjkuju da je to samo… »
Vezista partizana iskreno: Težak period je iza mene…
Hot sport 21.01.2018
Po početku nove prolećne sezone Danilo Pantić govorio je o povratku u Partizan i tome kako su samo dobre igre preporuka za mesto u timu. Danilo Pantić jedan je od izdanaka Partizanove omladinske škole koji je po povratku u crno-belu porodicu svojim… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 33 minutajoš 22 povezane
Greškom aktiviran sistem "Pronađi me" zbog curenja amonijaka u Guči: MUP objavio važno saopštenje
Mondo pre 13 minutajoš 22 povezane
Ivana polugola ukrala šou na meču Hrvatska - Gana! Otkrila je skoro sve, a jedan detalj posebno bode oči! Muškarcima ispadaju vilice kada ovo vide! (FOTO)
Kurir pre 53 minutajoš 42 povezane
Potpisan ugovor za završetak Hrama Svetog Save. Država obezbedila još 6,5 miliona evra
Dnevnik pre 33 minutajoš 15 povezanih