Povezane vesti
Sloba opasno podivljao i izvređao Lunu, krenula mu krv iz nosa!
Vesti online 21.01.2018
Odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani postaje sve gori nakon što je u rijaliti ušla njegova supruga Kija, pa i pevačica Nadežda Biljić. Uprkos tome što su se do juče zaklinjali na večnu ljubav, Slobodana to nije sprečilo da žestoko izvređa Lunu. Naime… »
Plakaćeš zbog ovoga, kunem ti se! Sloba brutalno izvređao Lunu, iznerviranom Radanoviću tekla krv iz nosa (FOTO)
Svet & Skandal 21.01.2018
Ponovo su se posvađali Sloba i Luna, i Radanović se toliko iznervirao da mu je tekla krv iz nosa. Kao i obično, Sloba je brzo izgubio živce i počeo je da vređa Lunu. – Koje si ti go*no, teško go*no, meni ne treba niko, ja sam odlučio ko meni treba ovde… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana