Povezane vesti
Sloba opasno podivljao i izvređao Lunu, krenula mu krv iz nosa!
Vesti online 21.01.2018
Odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani postaje sve gori nakon što je u rijaliti ušla njegova supruga Kija, pa i pevačica Nadežda Biljić. Uprkos tome što su se do juče zaklinjali na večnu ljubav, Slobodana to nije sprečilo da žestoko izvređa… »
Plakaćeš zbog ovoga, kunem ti se! Sloba brutalno izvređao Lunu, iznerviranom Radanoviću tekla krv iz nosa (FOTO)
Svet & Skandal 21.01.2018
Ponovo su se posvađali Sloba i Luna, i Radanović se toliko iznervirao da mu je tekla krv iz nosa. Kao i obično, Sloba je brzo izgubio živce i počeo je da vređa Lunu. – Koje si ti go*no, teško go*no, meni ne treba niko, ja sam odlučio ko meni… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana