Повезане вести

Цветковић: Хоћемо ли деци да оставимо погроме и олује или да се сетимо када нисмо знали за разлике?

Цветковић: Хоћемо ли деци да оставимо погроме и олује или да се сетимо када нисмо знали за разлике?

Моззарт спорт 21.01.2018
„Да ли ћемо се задовољавати што овакви мали, ништавни, слепи, представљамо клозет Европе?“, поручио стратег Орлова. Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић додатно је појаснио изјаву да "очекује подршку од… »
Након изјаве о ‘браћи Хрватима’: Цветковић поручио – брига ме за политике које нас деле, као и за ‘великосрбе’ и ‘великохрвате’…

Након изјаве о ‘браћи Хрватима’: Цветковић поручио – брига ме за политике које нас деле, као и за ‘великосрбе’ и ‘великохрвате’…

Хот спорт 21.01.2018
Селектор рукометне репрезентације Србије је данас дао изјаву која је изазвала различите коментаре. Он је јавно затражио помоћ ‘браће Хрвата’ у утакмици коју ће Србија играти са Француском. Како је Јовица Цветковић потом… »
Селектор опет о "браћи Хрватима": Други не смеју!

Селектор опет о "браћи Хрватима": Други не смеју!

Мондо 21.01.2018
"Баш ме брига за све оне политике које нас деле, као и за све 'великосрбе', 'великохрвате', 'великобошњаке', 'великоалбанце', који нашој и својој деци копају гробове", казао је Цветковић чија је изјава претходно узбуркала… »
Цветковић опет о браћи Хрватима: Изрекао сам истину која не сме да се каже

Цветковић опет о браћи Хрватима: Изрекао сам истину која не сме да се каже

Вести онлине 21.01.2018
Дан пред меч са Француском на Европском првенству у Хрватској селектор "орлова" Јовица Цветковић дао је интересантну изјаву. Он је рекао да оочекује подршку браће Хрвата у мечу са светским шамшионима. Ове вечери се поново огласио… »
Хоћете ли да останемо клозет Европе и копамо гробове деци? Цветковић брутално одговорио свима којима смета изјава о браћи…

Хоћете ли да останемо клозет Европе и копамо гробове деци? Цветковић брутално одговорио свима којима смета изјава о браћи…

Телеграф 21.01.2018
Хоћемо ли нашој деци наредних 40 година оставити погроме, олује, клање или пак показати да постојимо дајући им делић нашег срећног детињства када нисмо знали за разлике међу људима - запитао се Цветковић. Селектор рукометне… »

Вести дана »