Povezane vesti
Nakon izjave o ‘braći Hrvatima’: Cvetković poručio – briga me za politike koje nas dele, kao i za ‘velikosrbe’ i…
Hot sport 21.01.2018
Selektor rukometne reprezentacije Srbije je danas dao izjavu koja je izazvala različite komentare. On je javno zatražio pomoć ‘braće Hrvata’ u utakmici koju će Srbija igrati sa Francuskom. Kako je Jovica Cvetković potom obrazložio, nije imao ni… »
Cvetković: Hoćemo li deci da ostavimo pogrome i oluje ili da se setimo kada nismo znali za razlike?
Mozzart sport 21.01.2018
„Da li ćemo se zadovoljavati što ovakvi mali, ništavni, slepi, predstavljamo klozet Evrope?“, poručio strateg Orlova. Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković dodatno je pojasnio izjavu da "očekuje podršku od braće Hrvata" i… »
Cvetković opet o braći Hrvatima: Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže
Vesti online 21.01.2018
Dan pred meč sa Francuskom na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj selektor "orlova" Jovica Cvetković dao je interesantnu izjavu. On je rekao da oočekuje podršku braće Hrvata u meču sa svetskim šamšionima. Ove večeri se ponovo oglasio i pojasnio… »
Selektor opet o "braći Hrvatima": Drugi ne smeju!
Mondo 21.01.2018
"Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve 'velikosrbe', 'velikohrvate', 'velikobošnjake', 'velikoalbance', koji našoj i svojoj deci kopaju grobove", kazao je Cvetković čija je izjava prethodno uzburkala javnost. Izjava selektora… »
Hoćete li da ostanemo klozet Evrope i kopamo grobove deci? Cvetković brutalno odgovorio svima kojima smeta izjava o braći…
Telegraf 21.01.2018
Hoćemo li našoj deci narednih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pak pokazati da postojimo dajući im delić našeg srećnog detinjstva kada nismo znali za razlike među ljudima - zapitao se Cvetković. Selektor rukometne reprezentacije… »
Vesti dana »
Pojavio se snimak trenutka kada je izbio požar, ovako se širio Los Anđelesom: "Najgore tek sledi"
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih
Novi upad u srpski objekat: Kosovska policija pretresa kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšen zbog ubistva svoje majke u Srbobranu: Pretukao je na smrt
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Studenti Vazduhoplovne akademije uputili otvoreno pismo ministarki prosvete, imaju četiri zahteva
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 15 povezanih