Tači i Haradinaj o Vučićevoj poseti KiM

Tači i Haradinaj o Vučićevoj poseti KiM

Vesti online ponedeljak, 22. januar 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je kao pozitivnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM. Istakao je da mu je drago što je Vučić tom prilikom nekoliko puta istakao važnost dijaloga kao jedinog puta za normalizaciju odnosa i konačno pomirenje. Ramuš Haradnaj smatra da je retorika između Beograda i Prištine postala umerenija.
"Izuzev nekih populističkih izjava, koje su možda u ovakvim posetama neizbežne, poseta predsednika Vučića je prošla bez incidenata", napisao je Hašim Tači na svom Fejsbukprofilu. Tači je dodao i da je zadovoljan što je Vučić... »

Tači istakao važnost Vučićeve posete Kim: Verujem da ćemo nastaviti dijalog na najvišem političkom nivou

Kurir ponedeljak, 22. januar 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je sinoć pozitivnom posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu rekavši da mu je drago što je on tom prilikom nekoliko puta istakao važnost dijaloga kao jedinog puta za normalizaciju odnosa i konačno pomirenje. "Izuzev nekih populističkih izjava, koje su... »

Tači: Populističke izjave Vučića na Kosovu

Danas ponedeljak, 22. januar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je da je poseta predsednika Aleksandra Vučića Kosovu prošla u miru i bez incidenta uz populističke izjave koje su, kako je naveo, neizbežne prilikom takvih poseta. Tači je na Fejsbuku napisao da su neizbežne populističke izjave poput Kosovo je Srbija. On je... »

Tači ocenio pozitivnom posetu Vučića Kosovu i Metohiji

Blic ponedeljak, 22. januar 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je večeras pozitivnom posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu rekavši da mu je drago što je on tom prilikom nekoliko puta istakao važnost dijaloga kao jedinog puta za normalizaciju odnosa i konačno pomirenje.
"Izuzev nekih populističkih izjava, koje su možda u ovakvim posetama neizbežne, poseta predsednika Vučića je prošla bez incidenata", napisao je Tači na svom Fejsbuku. Tači je dodao i da je zadovoljan što je predsednik Vučić tokom... »
©2018 Netmark d.o.o.