Повезане вести
(Видео) Велика сензација у Мелбурну! Ништа од четвртфинала: Новак изгубио од 21-годишњег Чунга из Кореје у три сета
Курир 22.01.2018
1 / 7 Фото: Реутерс Новак је тако завршио такмичење на првом турниру на коме је учествовао после шестомесечне паузе због повреде. Чунг ће у четвртфиналу играти против Американца Тениса Сандгрена који је избацио Доминика Тима… »
Ђоковић без снаге за четвртфинале, Чунг надиграо свог идола
Политика 22.01.2018
Шампион нове генерације славио са 7:6 (4), 7:5, 7:6 (3) у осмини финала у Мелбурну. – Обновљени проблеми са лактом одлажу даље планове. – Сандгрен елиминисао и Тима, Бердих на Федерера у четвртфиналу. Увек сам покушавао да… »
Ђоковић забринут: Играо сам са болом, ситуација озбиљна
Вести онлине 22.01.2018
Видело се током меча осмине финала Аустралијан опена са Хјеоном Чунгом да Новак Ђоковић још осећа последице повреда лакта. После меча, наш ас је био забринут. - Био је бољи играч на терену, нема сумње у то. Све честитке… »
Емотивна порука Јелене после Нолетовог пораза
Вести онлине 22.01.2018
Новак Ђоковић зустављен је у осмини финала Аустралијан опена. Бољи од њега био је Корејац Хјеон Чунг који је победио после три сета. Недогу после пораза нашем најбољем тенисеру стигла је подршка од супруге Јелене. - Било ми… »
Љубави, чека те дуг пут, волим те: Емотивна порука Јелене Ђоковић! (видео)
Телеграф 22.01.2018
Речи утехе и љубави за Новака стигле од супруге. После меча осмине финала Аустралијан опена који је Новак Ђоковић изгубио са 3:0 од 58. тенисера света Корејца Хјеона Чунга огласила се његова супруга Јелена емотивном поруком на… »
Забрињавајућа изјава Новака после меча: Одлучићу с лекарима шта ћу да радим у будућности, ово фрустрира!
Телеграф 22.01.2018
Најбољи српски тенисер истакао је да је при крају првог сета осетио бол у лакту, али је честитао Чунгу на импресивној игри. Новак Ђоковић је поражен од Хјеона Чунга у осмини финала Аустралијан опена, а после меча је честитао… »
Ђоковић: Нисам завршио каријеру!
Вечерње новости 22.01.2018
Вратићу се када потпуно залечим лакат, још не знам да ли је операција сада опција, каже Новак Ђоковић. ШЕСТОСТРУКИ шампион Аустралијан опена у осмини финала ишао је главом кроз зид - играо је против свог одраза у огледалу, само… »
Било га је тешко гледати: Новаков пораз централна вест у светским медијима
Вести онлине 22.01.2018
Новак Ђоковић није успео да се са шестомесечне паузе тријумфом у Аустралији врати на велику сцену. Њега је у осмини финала Аустралијан опена савладао Хјеон Чунг из Јужне Кореје. Светски медији са пажњом су испратили пораз… »
Ђоковић: Лакат није добро, имао сам фрустрирајуће болове
РТС 22.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, након елиминације у осмини финала Аустралијан опена од младог Корејца Хјеона Чунга, изјавио је да је током меча имао јаке болове у лакту и да је ситуација веома озбиљна. Ђоковић, који је… »
Чунг одиграо меч живота и савладао Ђоковића
РТС 22.01.2018
Хјеон Чунг, 21-годишњак који је 58. играч планете, али који је вероватно и одиграо меч каријере, савладао је Новака Ђоковића у осмини финала Аустралијан опена (7:6, 7:5, 7:6). Новак Ђоковић неће освојити седми Аутралијан опен… »
Ђоковић: Чунг је био бољи...
Моззарт спорт 22.01.2018
Српски ас, који је играо под болом против Чунга. одао признање момку који га је испратио са АО. Хјеон Чунг је био бољи данас о Новака Ђоковића и то је свима било јасно, били навијачи или не. Наравно, и нашем асу који је по… »
Чунг: Била ми је част!
Моззарт спорт 22.01.2018
"Причају о томе да сам ја Новаков копи-пејст...", нашалио се Корејац након што је постигао највећи успех у каријери. Када победите идола и то на месту на којем свима живима утерује страх у кости и где је подизао рекордних шест… »
Ђоковић додатно забринуо све: Лакат није добро, ствар је озбиљна!
Хот спорт 22.01.2018
Новак Ђоковић елиминисан је данас са Аустралијан опена од јужнокорејског тенисера Чунга са 3:0 у сетовима, али можда више од пораза брине обновљена повреда лакта. Чинило се да је она иза српског тенисера, али није тако било… »
Лакат на скенирању, навијачи стрепе за нолетову каријеру: Ђоковић после елиминације: Ја сам вук!
Спортал блиц 22.01.2018
Новак Ђоковић је после шестомесечне паузе, у свом првом такмичарском наступу, издржао до осмине финала Аустралијан опена. После пораза од сјајног јужнокорејског 21-годишњака, Хјеона Чунга, отворено је причао о стању лакта, али… »
АО: Ђоковић заустављен у осмини финала
Радио 021 22.01.2018
Новак Ђоковић изгубио је у осмини финала Аустралијан опена од Јужнокорејца Хјеона Чунга 3:0 у сетовима. Чунг је до прве победе у њиховом другом дуелу дошао после три сата и 22 минута. Он ће у четвртфиналу играти против… »
Крај: Ђоковић-Чунг 6:7, 5:7, 6:7
Српски тенисер није успео да избори пласман у четвртфинале такмичења у Мелбурну. Бољи од њега био је млади играч из Јужне Кореје. Шок у Мелбурну! Шестоструки освајач Аустралијан опена Новак Ђоковић је завршио такмичење у… »
КРАЈ: Ђоковић - Чунг 0:3 (6:7, 5:7, 6:7)
Моззарт спорт 22.01.2018
Пратите осмину финала Аустралијан опена на МОЗЗАРТ Спорту. Корејска копија боља од оригинала - Чунг је нови Ђоковић КРАЈ - ЧУНГ ЈЕ У ЧЕТВРТФИНАЛУ АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА - 0:3! - Чунг је као зид. Не можете га пробити - 3:5 - Поново… »
Као да је једва чекао: Пар минута након пораза Ђоковића, јавио се Виландер
Хот спорт 22.01.2018
Неко ко се издваја као највећи критичар Србина из тениског света јесте бивши шведски тенисер. Он се огласио одмах након што је Хјон Чунг поразио Србина са 3:0 у сетовима у осмини финала Аустралијан опена. Међуосталом, Виландер је… »
Корејска копија боља од оригинала - Чунг је нови Ђоковић
Моззарт спорт 22.01.2018
Хјеон Чунг савладао са 3:0 свог тениског идола у осмини финала Аустралијан опена. И поред пораза наш ас је очигледно на правом путу. Како је то играти против неког ко до танчнина познаје вашу игру, који је посматрао хиљаде сати… »
Неколико минута после Новаковог пораза огласио се и он - Матс Виландер!
Спортске.нет 22.01.2018
Његов коментар је неизбежан... Због својих неретко критичких коментара на рачун нашег најбољег тенисера, Матс Виландер није омиљен међу Новаковим навијачима, али његови коментари увек изазивају велику пажњу. Данас се… »
Једина ствар које се сви више плаше од Новаковог пораза
Ноизз 22.01.2018
Српски тенисер је испао са Аустралијан опена, али више од пораза уплашила нас је једна друга ситуација. Новак Ђоковић заустављен је у осмини финала Аустралијан опена, изненадио га је Јужнокорејац Хјеон Чунг са максималних 3-0… »
Овако је Јелена Ђоковић реаговала на Новаков пораз
Блиц 22.01.2018
Новак Ђоковић је на свом првом турниру после шестомесечне паузе, Аустралијан опену ког је освајао чак шест пута, заустављен у осмини финала, а на елиминацију од јужнокорејског чуда, Хјеон Чунга, реаговала је јавно и супруга… »
АО: Новак изгубио од Чунга
Дневник 22.01.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Хјеона Чунга (58. на АТП) из Јужне Кореје у осмини финала Аустралијан опена 0:3 (6:7 (4:7), 5:7, 6:7 (3:7)). Повео је Корејанац 3:0, два сервиса изгубио је Ђоковић, потом је било 4:1 а… »
Нова година, старе бриге: Болан пораз Ђоковића!
Мондо 22.01.2018
Шестоструки шампион Аустралијан Опена на првом турниру после шестомесечне паузе заустављен у осмини финала. Бољи од њега био је 58. играч света Хјеон Чунг у три сета. Брига због болних гримаси. Новак Ђоковић завршио је учешће… »
Чудесни Чунг послао Новака кући
Вести онлине 22.01.2018
После три лагане победе - стоп за шестоструког шампиона Аустралијан опена. Некада најбољи тенисер света Новак Ђоковића испао је у Мелбурну већ у осмини финала од чудесног Корејца Хјеона Чунга и то са максималних 3:0 (7:6, 7:5… »
Ђоковић: Лакат није добро! Да ли следи нова пауза?
Мондо 22.01.2018
Српски тенисер елиминисан је у осмини финала Аустралијан Опена, али много већа брига од тога је бол који још осећа после шестомесечне паузе. Новак Ђоковић завршио је учесшће на Аустралијан Опену, пошто га је у осмини финала… »
Чунг: Немам појма како сам победио Новака
Мондо 22.01.2018
Млади тенисер из Јужне Кореје после највећег подвига у каријери признао да је Ђоковића добио "његовим оружјем" Хјеон Чунг направио је велику сензацију на Аустралијан Опену, након што је после Саше Зверева, четвртог тенисера… »
Аустралиан Опен: Цхунг избацио Ђоковића
Ал Јазеера 22.01.2018
Побједом над тенисером из Србије, Јужнокорејац постао први играч из ове државе које је у четвртфиналу Гранд Слама. Корејац Хиеон Цхунг и Американац Теннис Сандгрен посљедња су двојица четвртфиналиста у конкуренцији тенисера на… »
Овако је Јелена Ђоковић реаговала на Новаков пораз
Спортал блиц 22.01.2018
Новак Ђоковић је на свом првом турниру после шестомесечне паузе, Аустралијан опену ког је освајао чак шест пута, заустављен у осмини финала, а на елиминацију од јужнокорејског чуда, Хјеон Чунга, реаговала је јавно и супруга… »
"Како сам победио Новака? Не знам! Он је био мој идол"
Вести онлине 22.01.2018
После меча каријере, Хјеон Чунг као да није веровавао да је победио шестоструког освајача Мелнбурна Новака Ђоковића у осмини финала Аустралијан опена. Џим Куријер га је на терену питао како је успео да победи Новака, а Корејац… »
Скромни јунак: Чунг: Кажу ми да сам "копи-пејст Новак", али мени је била част да играм са њим
Спортал блиц 22.01.2018
Има 21 годину, није међу 50 најбољих тенисера света по АТП листи, али је овог понедељка постао херој нације. Хјеон Чунг, први играч "белог спорта" из Јужне Кореје, рачунајући и мушку и женску конкуренцију, који је прошао у… »
Ђоковић поражен од Хјеон Чунга на Аустралијан опену
Данас 22.01.2018
Хјеон Чунг поразио је српског тенисера Новака Ђоковић у осмини финала Аустралијан опена, са максималних 3-0. Хјеон Чунг је до победе против Новака Ђоковића дошао у три сета - 7:6, 7:5, 7:6 у мечу каријере, сјајном и зрелом игром… »
Шок у Мелбурну: Чунг избацио Ђоковића у осмини финала!
Најбољи српски тенисер није успео да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена пошто га је савладао тенисер из Јужне Кореје - 7:6 (7:4), 7:5, 7:6 (7:3). Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је у осмини финала… »
Ђоковић елиминисан с Отвореног првог Аустралије
Бета 22.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Дјоковић завршио је учешће на Отвореном првенству Аустралије, пошто је данас у осмини финала изгубио од Чунг Хјеона из Јужне Кореје у три сета, 6:7 (4), 5:7, 6:7 (3). Чунг је до прве победе у… »
Хјон Чунг после победе: ''Кажу да сам Новаков цопи-пасте''
Спортске.нет 22.01.2018
Задивљујућа ментална снага корејског тенисера у данашњем мечу, деловао је сигурно на терену, као да иза себе има безброј оваквих мечева. Хјон Чунг је прошле године почео да скреће пажњу на себе, а данашњим тријумфом над… »
(Видео) Велика сензација! Ништа од четвртфинала: Новак изгубио од 21-годишњег Чунга из Кореје у три сета
Пресс 22.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена пошто је поражен од Хјеона Чунга из Јужне Кореје са 3:0 (7:6(7:4), 7:5, 7:6(7:3)). Чунг ће у четвртфиналу играти против Американца… »
Нова звезда је рођена, али главу горе Новаче!
Спортске.нет 22.01.2018
После три одлична меча у прва три кола, али и шестомесечне паузе због повреде, Новак Ђоковић је данас заустављен у осмини финала Аустралијан Опена. Момак који се намеће као један од предводника нове генерације тенисера, који је… »
Новак испао са Аустралијан опена: Јужнокорејско чудо оставило Ђоковића без четвртфинала
Спортал блиц 22.01.2018
Новак Ђоковић није успео да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена јер га је Хјеон Чунг из Јужне Кореје савладао са 7:6(4), 7:5, 7:6(3) у четвртом колу. После шестомесечне паузе, Ноле је добио своја прва три такмичарска… »
Јуниорски успех: Миладиновић у осмини финала првог гренд слема у сезони
Спортал блиц 22.01.2018
Наш млади тенисер Марко Миладиновић наставља да оправдава улогу једног од највећих фаворита на јуниорском Аустралијан опену. Фото: Јулиан Смитх / ЕПА; Он је као други носилац, а 1.461 играч света, у другом колу савладао… »
Спорт на ТВ: Буђење уз Ђоковића, увече Звезда, па на спавање са Јокићем и Нагетсима
Хот спорт 22.01.2018
Данашњи спортски програм отвара најбољи српски тенисер икада. Осми дан на Аустралијан опену и ново искушење за Новака Ђоковића у Мелбурну. Од 9 часова, односно не пре тог термина, на Еуроспорту 1 почиње пренос дуела Новака… »
Вести дана »
Уживо Извршени жестоки удари; Стравичне сцене спашавања, ватрогасци секли врата да дођу до људи ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 9 минутајош 30 повезаних
Појавили се први снимци напада Тајланда на Камбоџу: На удару зграда војске ВИДЕО
Б92 пре 14 минутајош 26 повезаних
Јокић руши туђе, Дончић његове рекорде: Лука предводио Лејкерсе до нове победе, па престигао Николу у једној ствари!
Хот спорт пре 29 минутајош 26 повезаних