Povezane vesti

Amazon Go otvara vrata futurističke prodavnice bez kase

Glas Amerike 22.01.2018
U Sijetlu na zapadnoj obali SAD otvorena je prva prodavnica bez kasa i redova za plaćanje kupljene robe. Reč je o prodavnicama Amazon Go, koju su proteklih godinu i više dana testirali sami radnici Amazona. Prodavnica Amazon koristi niz kamera… »

Zbogom redovi: Uđeš, uzmeš šta hoćeš i izađeš

B92 22.01.2018
Kompanija Amazon otvorila je prvu samoposlugu bez blagajni, bilo onih na kojima rade ljudi, bilo samopouslužnih. Amazon Go testiralo je osoblje u Sijetlu godinu dana, kako bi sve bilo u redu. Trgovina koristi mrežu kamera montiranih na stropu kako bi… »

(Foto, video) budućnost je stigla: Otvorena prva prodavnica bez prodavaca i redova za plaćanje, a evo kako sve funkcioniše

Kurir 22.01.2018
Radi se o radni "Amazon Go", koju su proteklu godinu testirali radnici Amazona, a sada je konačno je otvorena za javnost. Novootvorena prodavnica koristi niz kamera montiranih na plafonu koje identifikuju svakog kupca i prepoznaju artikle koje biraju… »

VIDEO: Otvorena prva prodavnica bez prodavaca i redova

Radio 021 22.01.2018
Prva prodavnica bez prodavaca i redova za plaćanje kupljenog otvorena je danas u Sijetlu. Radi se o prodavnici Amazon Go, koju su proteklu godinu testirali radnici Amazona. Kako javlja BBC, novootvorena Amazonova prodavnica koristi niz kamera koje… »

Vesti dana »