Povezane vesti
Luna napušta rijaliti, sloba se vraća kiji? Kristina progovorila o pomirenju, a onda je on otrkio šok priču!
Kurir 22.01.2018
Ognjen Amidžić intervjuisao je pojedine zadrugare, a tom prilikom Kija Kockar i Luna Đogani otvorile su dušu i iznele nove detalje ljubavnog trougla o kome priča čitava nacija. Ognjen je najpre upitao Kiju da prokomentariše odnos Lune i Slobe na šta je… »
"To sam isplakala u četiri zida, a njih dvoje kao da su osmi razred" Kija prokomentarisala svog supruga i njegovu ljubavnicu
Blic 21.01.2018
Kija Kockar se osvrnula na odnos svog supruga i njegove ljubavnice, koji se u zadruzi odvija pred njenim očima. On- i se non-stop svađaju. Ja sam njima rekla u lice da su te meni svađe glupe, ako osmi razred. Ali to je između njih. Ja smataram da će oni… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Stiže ogromna količina padavina, grad i olujni vetar
Blic pre 10 minutajoš 58 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 11 minutajoš 123 povezane

Fss imao posebnog gosta na Marakani! Meč protiv Engleske na poziv Saveza gledao legendarni Zvonko Milojević!
Kurir pre 31 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Novi paket sankcija Rusiji je nabolji odgovor na upad ruskih dronova u Evropsku uniju
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane