Povezane vesti
Radnici Železare Zenica počeli štrajk glađu
N1 Info 22.01.2018
Radnici Železare Zenica počeli su štrajk glađu, pošto u petak nisu uspeli da o svojim problemima razgovaraju sa predstavnicima Vlade Federacije BiH i generalnim direktorom “Arcelor Mital-a” Biju Nairom. Železara u Zenici je od prošle sedmice zvanično u… »
Radnici Željezare Zenica u štrajku glađu
Slobodna Evropa 22.01.2018
Radnici zeničkih rudnika Željezara koji štrajkaju glađu traže da im se obrati neko iz vlade, i kažu da su spremni na sve , pa i smrt. “ U stanju smo se zapaliti benzinom”, upozorio je Ramo Dedić, jedan od zeničkih radnika,kojima se duguje 13 plaća… »
Surova realnost: Radnik iz Zenice koji štrajkuje glađu: “Zapaliću se. Nemam marku da dam detetu za paštetu i kiflu! ”
Blic 22.01.2018
U stanju smo se zapaliti benzinom, poručio je Ramo Dedić, jedan od radnika Železare Zenica koji štrajkuje glađu. - Toliko imam dugova kući.... Dužan sam po trgovinama, dužan sam za struju, telefon, televiziju... 7-8 računa nisam platio. Danas mi dete… »
Štrajk glađu u železari Zenica: Radnici traže 13 plata i uvezivanje staža
Kurir 22.01.2018
Pošto su u nekoliko navrata blokirali magistralni put M-17 i ulaz u Zenicu, što nije urodilo plodom, radnici Železare danas su odlučili da rizikuju živote da bi Vladu FBiH naterali da ispuni obećanja. Predsednik Sindikata radnika Železare Zenica, Avdija… »
Radnici Železare Zenica stupili u štrajk glađu: "Hoćemo naših 13 plata, uvezivanje staža i otpremnine"
Blic 22.01.2018
Više od 300 radnika Železare Zenica danas je stupilo u štrajk glađu s namerom da privoli vlasnika - Vladu Federacije /FBiH/ da ispuni obećanja koja su im data otvaranjem stečajnog postupka. Nakon što su u nekoliko navrata blokirali magistralni put M-17 i… »
Vesti dana »
Putnici koji su jutros stigli čarter letom za Tivat vraćeni u Srbiju posle bezbednosne procene
Insajder pre 29 minutajoš 40 povezanih
Odbačene krivične prijave protiv tri policajca u slučaju ubistva A. N. na Senjaku
Politika pre 5 minutajoš 49 povezanih
Komitet Evropskog parlamenta upozorava na izgubljeno vreme na Kosovu zbog političke krize
Slobodna Evropa pre 25 minutajoš 27 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 20 minutajoš 25 povezanih
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo na saobraćaj
Forbes pre 2 satajoš 33 povezane