Повезане вести

Радници Железаре Зеница почели штрајк глађу

Радници Железаре Зеница почели штрајк глађу

Н1 Инфо 22.01.2018
Радници Железаре Зеница почели су штрајк глађу, пошто у петак нису успели да о својим проблемима разговарају са представницима Владе Федерације БиХ и генералним директором “Арцелор Митал-а” Бију Наиром. Железара у Зеници је од… »
Радници Жељезаре Зеница у штрајку глађу

Радници Жељезаре Зеница у штрајку глађу

Слободна Европа 22.01.2018
Радници зеничких рудника Жељезара који штрајкају глађу траже да им се обрати неко из владе, и кажу да су спремни на све , па и смрт. “ У стању смо се запалити бензином”, упозорио је Рамо Дедић, један од зеничких радника,којима… »
Сурова реалност: Радник из Зенице који штрајкује глађу: “Запалићу се. Немам марку да дам детету за паштету и кифлу! ”

Сурова реалност: Радник из Зенице који штрајкује глађу: “Запалићу се. Немам марку да дам детету за паштету и кифлу! ”

Блиц 22.01.2018
У стању смо се запалити бензином, поручио је Рамо Дедић, један од радника Железаре Зеница који штрајкује глађу. - Толико имам дугова кући.... Дужан сам по трговинама, дужан сам за струју, телефон, телевизију... 7-8 рачуна нисам… »
Штрајк глађу у железари Зеница: Радници траже 13 плата и увезивање стажа

Штрајк глађу у железари Зеница: Радници траже 13 плата и увезивање стажа

Курир 22.01.2018
Пошто су у неколико наврата блокирали магистрални пут М-17 и улаз у Зеницу, што није уродило плодом, радници Железаре данас су одлучили да ризикују животе да би Владу ФБиХ натерали да испуни обећања. Председник Синдиката радника… »
Радници Железаре Зеница ступили у штрајк глађу: "Хоћемо наших 13 плата, увезивање стажа и отпремнине"

Радници Железаре Зеница ступили у штрајк глађу: "Хоћемо наших 13 плата, увезивање стажа и отпремнине"

Блиц 22.01.2018
Више од 300 радника Железаре Зеница данас је ступило у штрајк глађу с намером да приволи власника - Владу Федерације /ФБиХ/ да испуни обећања која су им дата отварањем стечајног поступка. Након што су у неколико наврата… »

Вести дана »