Povezane vesti
Posle razvoda ane i darka, još jedan par priznaje da ima probleme: U braku nam nije idealno!
Kurir 22.01.2018
Naime, ona i dalje tvrdi da njen brak sa kolegom Sašom Kaporom nije idealan pa je otvoreno progovorila o svim problemima. "Ja sam neko ko je iskren 100 odsto. Ja nisam od onih ljudi koji pričaju "Jaoj nama je idealno, nama je tako bajno, nama je sjajno"… »
Ana i Darko su se razveli, a još jedan njima blizak par iz "Granda" priznaje da ima bračne probleme (video)
Blic 22.01.2018
Retko koja poznata ličnost će da prizna da ima problema u braku. Mnogi se kriju iza uspeha svojih pesama i naizgled skladnog života sa svojim supružnicima. Nikolina Kovač nije jedna od tih. Ona i dalje tvrdi da njen brak nije idelan, a kakve probleme ima… »
Vesti dana »
Mladić (20) se utopio na Adi Ciganliji. Užas na beogradskom kupalištu: lekari nisu uspeli da ga spasu
Blic pre 29 minutajoš 33 povezane
Na "zvučni top" bili gluvi kao top, pa im reč "simulacija" pročistila uši: Struka ističe - VJT se bavi apsurdnom zamenom teza
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Direktor Srbijagasa odgovorio u Skupštini na pitanje odakle mu plata od 30.000 evra
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih
RERI: Srbija tokom 2025. imala u proseku 104 dana sa prekomernim zagađenjem PM2,5 česticama
Insajder pre 8 satijoš 12 povezanih
Budući brucoši u trci za indeks: Najveće interesovanje za Medicinski, Ekonomski, Pravni fakultet i FON
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 39 povezanih