Povezane vesti
Neki su očekivali, neki zanemeli! Evo koga je Filip izabrao za potrčke, a ko će od večeras sa njim spavati u hotelu…
Telegraf 23.01.2018
Filip Đukić je ovonedeljni vođa "Zadruge", a uz to je i za omiljenu zadrugarku izabrao - pogodite koga! Ni večerašnji izbor potrčka i omiljenog zadrugara nije prošao bez svađe, pogotovo što su takmičari podeljeni na anđele i đavole, što ih… »
Nova učesnica prenela Đeksonu da mu je bivša trudna! Njemu od šoka zastao dah, pogubio se, a onda joj je uputio brutalne…
Telegraf 23.01.2018
- Koji je ona g*vnar, mesec i po dana, nađe lika i,ono... Je l' ona normalna?! Sad i da abortira neću da budem sa njom! - rekao je Đekson. Nova učesnica Zadruge Sanja Jakšić pre ulaska u rijaliti od Velikog šefa dobila je dozvolu da Nemanji… »
Marija Šerifović vrhunski odgovorila na pitanje ko je njen favorit u Zadruzi, pa ponovo ponudila opkladu da će Sloba…
Telegraf 23.01.2018
- Vidim da se svašta nešto desilo u poslednje vreme, da su ušli neki, raznorazni, čudni, i ludi kandidati, zabavni - poručila je Marija. Pevačica Marija Šerifović ne krije da je veliki fan "Zadruge" i kako kaže, u poslednje vreme se situacija u… »
Aca Lukas se vratio u "Zvezde Granda", pa otkrio tajnu svoje urnebesne dijete i objasnio zašto mu Ceca nije prijateljica…
Telegraf 23.01.2018
- Moja obaveza je da moje dete ima stan, i dobila ga je - izjavio je Aca Lukas. Posle mnogo spekulacija Aca Lukas se i definitivno vratio na snimanje "Zvezda Granda" i kako priznaje, uželeo se ove emisije. Marija Šerifović vrhunski odgovorila na… »
Prelepa je, sve grmi i pršti na njoj: Matora odlepila za seksi ćerkom Mileta Kitića, pa joj poručila: Moji prsti su…
Telegraf 23.01.2018
Matora je sa oduševljenjem pričala o lepoj Eleni Kitić i i opisivala kako ju je muvala. Dok je razgovarala sa Jelenom Krunić i Đeksonom, Matora je otkrila koliko joj se sviđa Elena Kitić, i kako ju je svojevremeno muvala. Ta trojka mi je… »
Pogledajte Filipa i Mariju Anu u žestokoj akciji na krovu: Ona ga izbegava, on u šoku, a imali su najluđi seks u istoriji…
Telegraf 23.01.2018
U maju 2016. Filip i Marija Ana su na "Farmi" imali seks i to na krovu. Kada je Filip u "Zadruzi" video svoju bivšu verenicu Mariju Anu, nimalo mu nije bilo svejedno, a dovoljno je podsetiti se njihovih seksualnih vratolomija sa "Farme" i svima će biti… »
Ta trojka mi je izopačena: Jelena Krunić otkrila šta zaista misli o Kiji, Slobi i Luni (VIDEO)
Telegraf 23.01.2018
- Ne želim da odvajam Kiju od Lune i Slobe, nego jednostavno želim da ih gledam kao neki trojac - poručila je Jelena Krunić. Dok je razgovarala sa Drvetom mudrosti Jelena Krunić je ispričala šta misli o Kiji, i njenom ljubavnom trouglu sa Slobom i… »
Televizija zbog ove scene u rijalitiju kažnjena sa 8.000 evra! (foto)
Telegraf 23.01.2018
Problematična scena je iz "Velikog Brata" koji se emitovao na B92 i RTL. Hrvatska televizija RTL moraće da snosi posledice zbog kršenja pravila tokom emitovanja rijalitija i da plati novčanu kaznu u iznosu od nepunih 8.000 evra. Presudu je doneo… »
Gledaće me svuda, us*ala se sebi u život! Razočarani Đekson satima pričao o bivšoj, a onda jednom rečenicom zgrozio sve…
Telegraf 23.01.2018
Đekson se jadao razočaran što je njegova bivša devojka trudna, a Bane i Zorana su ga tešili do ranih jutarnjih sati. Nemanja Đerić Đekson od kada je saznao da je njegova bivša devojka Tijana Stojanović trudna ne prestaje da priča o njoj. Skote… »
Sloba se čuo sa majkom, ona mu objasnila kako da se ponaša prema Kiji, pa spomenula i njen nestali mantil i njegov telefon…
Telegraf 23.01.2018
Nakon razgovora sa Draginjom, Slobi se popraviolo raspoloženje, pa nije skidao osmeh sa lica. Slobodan Radanović je imao priliku da se čuje sa svojom porodicom. Njemu se javila majka Draginja koja je bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a dala… »
Čim je ušla Marija Ana namerno pokazala gole grudi, a posle burne noći prekršila pravilo i ponovo iskulirala Filipa…
Telegraf 23.01.2018
Marija Ana Smiljanić odmah je po ulasku pokazala gledaocima čime raspolaže, direktno u kameru. Marija Ana Smiljanić sinoć je šokirala Filipa svojim ulaskom u "Zadrugu", a već prvog dana u rijalitiju pokazala je i atribute kojima raspolaže, ali i… »
Skote raspali, neka te boli! Đeksonova bivša gledala njegovu reakciju na vest da je TRUDNA, a onda ga je bezosećajno…
Telegraf 23.01.2018
Vest da mu je bivša devojka u drugom stanju Đeksona je izbacila iz takta, a Tijana se oglasila posle njegove reakcije. Nemanja Đerić Đekson noćas je saznao da je njegova bivša devojka Tijana Stojanović, sa kojom je tri godine bio u vezi - trudna… »
Filip rekao Mariji Ani da je razočaran što je ušla u Zadrugu, ona ustala, prišla mu, a zbog onoga što je uradila načisto…
Telegraf 23.01.2018
- Nema potrebe da kažem da mi je svejedno, vidi se po mojoj faci. Razočaralo me je što je Marija Ana ušla ovde - rekao je Filip. Veliki šef je obavestio Zadrugare da novim učesnicama Marija Ani Smiljanić i Sanji Jakšić moraju dodeliti titulu… »
Nije verovao šta ga je snašlo! Filip u totalnom šoku kad je video Mariju Anu, pola sata ćutao, ona ga maksimalno…
Telegraf 23.01.2018
Filipova bivša devojka i najveća ljubav večeras je ušla u "Zadrugu", a Filip Đukić je bukvalno zanemeo. Bivša devojka Filipa Đukića Marija Ana Smiljanić večeras je ušla u " Zadrugu" i ono što su svi očekivali jeste Đukićeva reakcija na to… »
Vesti dana »
Klinički centar: Savu Manojloviću nisu utvrđene povrede, otpušten iz UC
N1 Info pre 46 minutajoš 102 povezane
Poslanici i odbornici opozicije drugi dan zaredom blokirali sud i tužilaštvo u Novom Sadu
Euronews pre 2 satajoš 59 povezanih
U Sjenici uhapšen muškarac zbog nelegalnog oružja i pretnje službenim licima
Danas pre 46 minutajoš 59 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Tomislav Momirović, drugi ministar koji je podneo ostavku
BBC News pre 28 minutajoš 61 povezana
Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo bezbednost
Beta pre 1 satjoš 51 povezana