Povezane vesti
Fića i Đekson u šoku: Marija Ana i Sanja napravile pometnju ulaskom u "Zadrugu" (video)
Večernje novosti 23.01.2018
Nove takmičarke napravile pometnju ulaskom u rijaliti. Filip Đukić, koji je Mariju Anu ostavio pred ulazak u kuću, nije krio razočaranje njenim dolaskom. Šok doživeo i Đekson kada mu je Sanja rekla da je njegova bivša devojka Tijana trudna. NOVE… »
Filip rekao Mariji Ani da je razočaran što je ušla u Zadrugu, ona ustala, prišla mu, a zbog onoga što je uradila načisto se…
Press 23.01.2018
- Nema potrebe da kažem da mi je svejedno, vidi se po mojoj faci. Razočaralo me je što je Marija Ana ušla ovde - rekao je Filip. Veliki šef je obavestio Zadrugare da novim učesnicama Marija Ani Smiljanić Filip je bio prilično iznenađen ulaskom njegove… »
3 meseca se nisu videli, ona će mu pružiti ruku, a njemu će se slošiti! Filipova bivša ulazi u Zadrugu! (foto)
Press 23.01.2018
- Šta će biti unutra ne znam, da li će se osećanja vratiti... Ja ću se ponovo upoznati s njim - rekla je Marija Ana koja je sa Filipom Đukićem bila u vezi godinu i po dana. Posle ulaska Jelene Krunić stiže još jedno, čak i veće iznenađenje! U "Zadrugu"… »
O njoj će se i te kako pričati: Devojka učesnika "Zadruge" ušla u rijaliti
Blic 23.01.2018
- Moraću ponovo da se upoznam sa njim, on je potpuno drugačiji napolju - rekla je Marija Ana malo pre nego što je ušla u šou ružičaste televizije. Devojka Filipa Đukića ušla je u rijaliti "Zadruga", a u studiju je rekla da ne može da prepozna svog… »
(Video) Vodili su ljubav u rijalitiju, ostala je trudna pa izgubila bebu: Filip se zaledio kad je ugledao da ulazi hladnog…
Kurir 23.01.2018
Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića, ušla je u rijaliti, a pred sam ulazak je rekla da ne može da prepozna svog bivšeg dečka. "Definitivno ću morati ponovo da se upoznam sa njim, on je potpuno drugačiji napolju. Pružiću mu ruku, sve kako… »
Vesti dana »

Makron stigao na Grenland, pa poručio: Došao sam pokažem solidarnost Francuske i EU
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih

Blokade u centru Beograda - studenti koji žele da uče ispred Skupštine, "Pobunjeni univerzitet" ispred Vlade
RTS pre 4 satijoš 20 povezanih

Nastavljeni vazdušni napadi Izraela i Irana, Tramp pozvao na dogovor
BBC News pre 12 minutajoš 119 povezanih

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 3 satajoš 11 povezanih

U severozapadnim naseljima u Teheranu čule se jake eksplozije, delovala iranska PVO
Politika pre 12 minutajoš 18 povezanih