Povezane vesti
Puđdemon: Moj povratak bi bio dobar za narod i demokratiju; Španski ministar: Jačamo nadzor, neće moći ni u gepeku da se…
Večernje novosti 23.01.2018
Bivši katalonski lider u egzilu smatra da bi i španski narod imao koristi od njegovog povratka. Bivši lider Katalonije Karles Puđdemon rekao je da ga "velika većina" katalonskog parlamenta podržava kao predsednika i dodao da bi njegov povratak u… »
Puđdamon: Moj povratak bi bio dobar za demokratiju u Španiji
RTS 23.01.2018
Bivši lider Katalonije Karles Puđdamon rekao je da ga "velika većina" katalonskog parlamenta podržava kao predsednika i dodao da bi njegov povratak u Barselonu bio dobar za špansku demokratiju. "Moj povratak u Barselonu biće dobar ne samo za… »
Odbijen novi zahtev za hapšenje Pućdemona
Danas 23.01.2018
* Bivši katalonski lider je danas otišao u Kopenhagen da bi učestvovao na konferenciji o Kataloniji. Španski vrhovni sud je odbio zahtev tužilaca da se ponovo aktivira međunarodni nalog za hapšenje Karlesa Pućdemona, smenjenog katalonskog… »
Vesti dana »
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 3 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana