Povezane vesti
Puđdemon: Moj povratak bi bio dobar za narod i demokratiju; Španski ministar: Jačamo nadzor, neće moći ni u gepeku da se ušunja…
Večernje novosti 23.01.2018
Bivši katalonski lider u egzilu smatra da bi i španski narod imao koristi od njegovog povratka. Bivši lider Katalonije Karles Puđdemon rekao je da ga "velika većina" katalonskog parlamenta podržava kao predsednika i dodao da bi njegov povratak u… »
Puđdamon: Moj povratak bi bio dobar za demokratiju u Španiji
RTS 23.01.2018
Bivši lider Katalonije Karles Puđdamon rekao je da ga "velika većina" katalonskog parlamenta podržava kao predsednika i dodao da bi njegov povratak u Barselonu bio dobar za špansku demokratiju. "Moj povratak u Barselonu biće dobar ne samo za katalonski… »
Odbijen novi zahtev za hapšenje Pućdemona
Danas 23.01.2018
* Bivši katalonski lider je danas otišao u Kopenhagen da bi učestvovao na konferenciji o Kataloniji. Španski vrhovni sud je odbio zahtev tužilaca da se ponovo aktivira međunarodni nalog za hapšenje Karlesa Pućdemona, smenjenog katalonskog predsednika… »
Vesti dana »
Završena grupna faza SP, poznati svi parovi šesnaestine finala
Radio 021 pre 35 minutajoš 29 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
Sputnik pre 29 minutajoš 5 povezanih
Zaustavljeno curenje amonijaka iz hladnjače u Guči: Kvar lociran na sigurnosnom ventilu
Telegraf pre 14 minutajoš 13 povezanih
Postoji 6 razloga zbog kojih je Vidovdan najvažniji datum u istoriji Srba
Telegraf pre 9 minutajoš 4 povezane