Повезане вести

Ђукић одушевљен: Вакулко може да буде врхунски играч

Ђукић одушевљен: Вакулко може да буде врхунски играч

Моззарт спорт 23.01.2018
"Може да игра на неколико позиција, мислимо да смо добили веома квалитетног играча. Сматрамо да је и он изабрао прави клуб", навео је тренер Партизана. Партизан је од уторка јачи и за украјинског фудбалера Јурија Вакулка, а… »
Партизан довео великог талента: Ако Гробари не верују Илиеву, нека послушају препоруку Шевченка!

Партизан довео великог талента: Ако Гробари не верују Илиеву, нека послушају препоруку Шевченка!

Хот спорт 23.01.2018
Фудбалски клуб Партизан је вечерас и звенично потврдио да је потписао вишегодишњи уговор са младим репрезентативцем Украјине, Јуријем Вакулком. Како је спорски директор Партизана, Ивица Иливев, открио након закљученог посла… »
Самопоуздање до плафона: Ја не мислим, ја знам да ћу да оставим дубок траг у Партизану!

Самопоуздање до плафона: Ја не мислим, ја знам да ћу да оставим дубок траг у Партизану!

Моззарт спорт 23.01.2018
“Хоћу велику каријеру”, самоуверено каже ново појачање црно-белих. Титула најбољег играча полусезоне у Суперлиги. Обештећење какво се не виђа често кад српски клубови послују између себе. И самопоуздање које пробија плафон… »
Званично: Вакулко потписао - промоција у среду, па пут на Кипар

Званично: Вакулко потписао - промоција у среду, па пут на Кипар

Моззарт спорт 23.01.2018
Партизан завршио све формалности око доласка украјинског везисте. Пуном паром ради Партизан ових дана у прелазном року, а у уторак поподне црно-бели су озваничили долазак младог украјинског фудбалера Јурија Вакулка. Он је успешно… »
Ивановић представљен: Коначно у Партизану, сад желим да постигнем гол против Звезде

Ивановић представљен: Коначно у Партизану, сад желим да постигнем гол против Звезде

Вечерње новости 23.01.2018
Надам се да ћу оставити дубок траг - рекао је Ђорђе. Издржао је све притиске, очекујем велике ствари од њега - казао је Илиев и додао да очекује још три појачања. ПОТПИС, па јаке речи. Чекао је Ђорђе Ивановић (22) скоро месец… »
Илиев и Ђукић представили ново појачање Партизана

Илиев и Ђукић представили ново појачање Партизана

Мондо 23.01.2018
"Ради се заиста квалитетном играчу и наша очекивања су велика", рекао је тренер, са чим се сложио и спортски директор: "Преговори су били захтевни, али смо на крају успели". Оно што је Мондо у понедељак најавио, спортски… »
Украјинац потписао за Партизан

Украјинац потписао за Партизан

Вести онлине 23.01.2018
Млади украјински фудбалер Јури Вакулко треће је зимско појачање Партизана, саопштили су црно-бели. Промоција бившег везисте Дњепра, коме је са тим клубом истекао уговор крајем прошле године, заказана је за сутра од 10 сати на… »
Велико појачање: "Украјински Озил" и званично у Партизану, Илиев и Ђукић одушевљени /видео/

Велико појачање: "Украјински Озил" и званично у Партизану, Илиев и Ђукић одушевљени /видео/

Спортал блиц 23.01.2018
У Партизану се пуном паром ради на појачњима, а највеће до сада у зимском прелазном року је капитен младе репрезентације Украјине Јуриј Вакулко. После промоције дојучерашњег нападача Спартака Ђорђа Ивановића и продужетка… »
ГОТОВО - Илиев потврдио долазак трећег појачања!

ГОТОВО - Илиев потврдио долазак трећег појачања!

Спортске.нет 23.01.2018
Спортски директор фудбалског клуба Партизан Ивица Илиев обратио се навијачима са поруком да је договорен долазак трећег појачања у текућем прелазном року. Недуго након што је у Хумској представљен Ђорђе Ивановић спортски… »
Шевченко га препоручио Милану, ево шта Ђукић каже о Украјинцу!

Шевченко га препоручио Милану, ево шта Ђукић каже о Украјинцу!

Спортске.нет 23.01.2018
Актуелни шампион Србије обавио је још један важан посао уочи другог дела припрема за пролећни део сезоне. Ево шта Мирослав Ђукић каже о трећем појачању Партизана. Фудбалски клуб Партизан завршио је три огромна посла у само два… »
Готово, Ђукић потврдио: Вакулко Партизанов

Готово, Ђукић потврдио: Вакулко Партизанов

Спортски журнал 23.01.2018
Ради се о капитену младе репрезентације Украјине, у домовини га зову украјински Месут Озил. Јуриј Вакулко (20), доскорашњи играч Дњепра, нови је играч Партизана. Прошао је прегледе и остаје још само да званично буде… »
Ивановић стигао, али то није све: Илиев најавио нова појачања у Партизану!

Ивановић стигао, али то није све: Илиев најавио нова појачања у Партизану!

Хот спорт 23.01.2018
Црно-бели су овог поподнева представили и друго зимско појачање, пошто је након Слободана Урошевића, српског шампиона појачао и досадашњи везиста Спартака, Ђорђе Ивановић. Довођењем Ивановића, који је обележио први део сезоне… »
Ивановић представљен у хумској: Оставићу дубок траг у Партизану, биће још голова против Звезде! (фото) (видео)

Ивановић представљен у хумској: Оставићу дубок траг у Партизану, биће још голова против Звезде! (фото) (видео)

Хот спорт 23.01.2018
Црно-бели су данас у просторијама клуба званично представили једно од највећих појача ове зиме, најбољег фудбалера јесењег дела Суперлиге, Ђорђа Ивановића. Дуго су трајали преговори Партизана и Спартака око преласка сјајног… »
Ђорђе Ивановић: Партизан - због велике каријере!

Ђорђе Ивановић: Партизан - због велике каријере!

Мондо 23.01.2018
После дугих преговора Партизана и Спартака, Ђорђе Ивановић данас се у Хумској сликао са опремом црно-белих. "Да би направио велику каријеру мораш да играш у Партизану, а ја хоћу велику каријеру. Зато сам ту", каже он. " Хоћу у… »
Ивановић: "Једини пут ка великој каријери је долазак у Партизан"

Ивановић: "Једини пут ка великој каријери је долазак у Партизан"

Спортске.нет 23.01.2018
Најбољи играч првог дела Супер лиге сада може мирно да спава од када му се испунила жеља. Илиев блиста и најављује још три појачања. Ђорђе Ивановић воли изазове и каже да је једини пут ка великој каријери из Партизана… »
Ивановић: Коначно у Партизану, сад желим гол Звезди

Ивановић: Коначно у Партизану, сад желим гол Звезди

Вести онлине 23.01.2018
Најбољи фудбалер првог дела Суперлиге Ђорђе Ивановић рекао је данас да му је драго што је после исцрпљујућих преговора коначно из Спартака стигао у Партизан и додао да му је један од следећих циљева гол у вечитом дербију… »
Можда и највеће појачање Партизана: Стојковић на четири године!

Можда и највеће појачање Партизана: Стојковић на четири године!

Моззарт спорт 23.01.2018
Црно-бели на дуже стазе решили питање голмана. Слободан Урошевић, Ђорђе Ивановић, Јури Вакулко... Свака част свакоме, али чини се да је Партизан тек данас потписао најбитнији јануарски уговор. Владимир Стојковић је обрадовао све… »

Вести дана »