Повезане вести
Немања Радоњић: Нека причекају европски клубови!
Хот спорт 23.01.2018
После повреде метатарзалне кости Немања Радоњић се вратио на терен и пуном паром ради пред наставак борбе на три фронта. Црвена звезда је први део припрема на Кипру завршила и сада следи рад неколико дана у Београду, па поново… »
Радоњић остаје у Звезди: Прво титула, па...
Вести онлине 23.01.2018
Несташни дечко српског фудбала Немања Радоњић експлодрао је у јесењем делу сезоне у дресу Звезде и показао да није изгубио таленат који је годинама проћардао. Добрим играма скренуо је пажњу бројних клубова. Али, њему се не… »
Радоњић не размишља о интересовању других клубова: Остајем овде макар док не вратимо титутлу
Моззарт спорт 23.01.2018
„Постоји интересовање за мене, али не знам о чему се ради и стварно не размишљам о томе. Главом сам у Црвеној звезди“, рекао је првотимац црвено-белих. Брзоноги офанзивни везиста Црвена звезда Немања Радоњић недостајао је… »
Радоњић: Надам се да ћемо имати прилику да на пуном стадиону дочекамо Русе
Спортски журнал 23.01.2018
Још увек није познато да ли ће Црвена звезда имати подршку својих навијача у дуелу против руског представника ЦСКА. За Немању Радоњића је прва фаза припрема на Кипру била посебно важна. После периода опоравка од неугодне… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Богдан Диклић освојио "Добричин прстен": Глумцу Награду за животно дело Удружења драмских уметника Србије уручила Анита Манчић (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане