Povezane vesti

Nemanja Radonjić: Neka pričekaju evropski klubovi!

Nemanja Radonjić: Neka pričekaju evropski klubovi!

Hot sport 23.01.2018
Posle povrede metatarzalne kosti Nemanja Radonjić se vratio na teren i punom parom radi pred nastavak borbe na tri fronta. Crvena zvezda je prvi deo priprema na Kipru završila i sada sledi rad nekoliko dana u Beogradu, pa ponovo na put, ovoga puta u… »
Radonjić ostaje u Zvezdi: Prvo titula, pa...

Radonjić ostaje u Zvezdi: Prvo titula, pa...

Vesti online 23.01.2018
Nestašni dečko srpskog fudbala Nemanja Radonjić eksplodrao je u jesenjem delu sezone u dresu Zvezde i pokazao da nije izgubio talenat koji je godinama proćardao. Dobrim igrama skrenuo je pažnju brojnih klubova. Ali, njemu se ne žuri. - Postoji… »
Radonjić ne razmišlja o interesovanju drugih klubova: Ostajem ovde makar dok ne vratimo titutlu

Radonjić ne razmišlja o interesovanju drugih klubova: Ostajem ovde makar dok ne vratimo titutlu

Mozzart sport 23.01.2018
„Postoji interesovanje za mene, ali ne znam o čemu se radi i stvarno ne razmišljam o tome. Glavom sam u Crvenoj zvezdi“, rekao je prvotimac crveno-belih. Brzonogi ofanzivni vezista Crvena zvezda Nemanja Radonjić nedostajao je saigračima u finišu… »
Radonjić: Nadam se da ćemo imati priliku da na punom stadionu dočekamo Ruse

Radonjić: Nadam se da ćemo imati priliku da na punom stadionu dočekamo Ruse

Sportski žurnal 23.01.2018
Još uvek nije poznato da li će Crvena zvezda imati podršku svojih navijača u duelu protiv ruskog predstavnika CSKA. Za Nemanju Radonjića je prva faza priprema na Kipru bila posebno važna. Posle perioda oporavka od neugodne povrede, Radonjić se… »

Vesti dana »