Повезане вести

Немања Радоњић: Нека причекају европски клубови!

Немања Радоњић: Нека причекају европски клубови!

Хот спорт 23.01.2018
После повреде метатарзалне кости Немања Радоњић се вратио на терен и пуном паром ради пред наставак борбе на три фронта. Црвена звезда је први део припрема на Кипру завршила и сада следи рад неколико дана у Београду, па поново… »
Радоњић остаје у Звезди: Прво титула, па...

Радоњић остаје у Звезди: Прво титула, па...

Вести онлине 23.01.2018
Несташни дечко српског фудбала Немања Радоњић експлодрао је у јесењем делу сезоне у дресу Звезде и показао да није изгубио таленат који је годинама проћардао. Добрим играма скренуо је пажњу бројних клубова. Али, њему се не… »
Радоњић не размишља о интересовању других клубова: Остајем овде макар док не вратимо титутлу

Радоњић не размишља о интересовању других клубова: Остајем овде макар док не вратимо титутлу

Моззарт спорт 23.01.2018
„Постоји интересовање за мене, али не знам о чему се ради и стварно не размишљам о томе. Главом сам у Црвеној звезди“, рекао је првотимац црвено-белих. Брзоноги офанзивни везиста Црвена звезда Немања Радоњић недостајао је… »
Радоњић: Надам се да ћемо имати прилику да на пуном стадиону дочекамо Русе

Радоњић: Надам се да ћемо имати прилику да на пуном стадиону дочекамо Русе

Спортски журнал 23.01.2018
Још увек није познато да ли ће Црвена звезда имати подршку својих навијача у дуелу против руског представника ЦСКА. За Немању Радоњића је прва фаза припрема на Кипру била посебно важна. После периода опоравка од неугодне… »

Вести дана »