Povezane vesti
(Video) Dodik: Znam ko stoji iza zahteva za mojim privođenjem
Kurir 24.01.2018
Dodik je upitao i zašto je njegovo procesuiranje traženo od Srbije kada on stoji na raspolaganju domaćim bezbednosnim strukturama. Nekoliko lažnih priča je fabrikovano, a njihovi kreatori su Srbi koji vrše vlast na BH nivou, naglašava Dodik. Sve ankete… »
Dodik: Tražili da me Srbija privede
Mondo 24.01.2018
Znam ko stoji iza zahteva za mojim privođenjem, izjavio je Milorad Dodik za Radio televiziju Republike Srpske. Foto: MN Press Predsednik Republike Srpske je rekao da duže od godinu dana ima informacije o tome da postoji zahtev za njegovo privođenje i da… »
Dodik: Znam ko traži moje privođenje!
Alo 24.01.2018
Predsednik Srpske Milorad Dodik izjavio je da duže od godinu dana ima informacije o tome da postoji zahtev za njegovo privođenje i da je on upućen Srbiji, kao i da zna ko stoji iz takvog zahteva. Dodik je upitao i zašto je njegovo procesuiranje traženo… »
Vesti dana »
Avdić odgovorio kritičarima: "Pričalo se da sam nezgodan, na neki način i jesam!"
Sportske.net pre 38 minutajoš 44 povezane
Stanković posle derbija i titule: Ne ostavljam ništa nikom, nadam se novom susretu sa Srđom
Euronews pre 3 minutajoš 79 povezanih
Ništa od pregovora! Aragči došao u Pakistan, SAD i Izrael ratom spasli vlast u Iranu? Bili pred kolapsom zbog pobune, računaju da će Tramp odustati od blokade
Kurir pre 23 minutajoš 124 povezane
Zvezdina rutina u "večitom derbiju" za devetu titulu u nizu, Partizan ponovo bez gola
RTS pre 48 minutajoš 36 povezanih
Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
B92 pre 58 minutajoš 46 povezanih