Povezane vesti

Lečili je dve nedelje od bronhitisa, umrla od malih boginja

Lečili je dve nedelje od bronhitisa, umrla od malih boginja

Jugmedia 24.01.2018
Porodica porodilje Sabrine Marković (21) iz Niša porodilje koja je preminula 22. januara od malih boginja, optužila je lekare Dispanzera “Mašinske industrije” pri Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika, zato što su je lekari lečili od alergije… »
Ovo je porodilja iz niša preminula od morbila! Porodica optužuje lekare: Lečili je od alergije a imala je boginje!

Ovo je porodilja iz niša preminula od morbila! Porodica optužuje lekare: Lečili je od alergije a imala je boginje!

Press 24.01.2018
Kad smo otišli na Infektivnu kliniku, lekar nam je kazao: „Šta ste čekali, žena je u kritičnom stanju“, priča Marina Ćerimović, svekrva preminule Sabrine Marković. - Moja snaha je nedelju dana pogrešno lečena, lekar joj je dijagnostikovao… »
Muž preminule porodilje besan: Da su joj na vreme dali uput, naša deca sad ne bi bila siročići (FOTO)

Muž preminule porodilje besan: Da su joj na vreme dali uput, naša deca sad ne bi bila siročići (FOTO)

Telegraf 24.01.2018
Majka i suprug niške porodilje koja je preminula od malih boginja ogorčeni na lekare. - Pogrešno su je lečili, nema je više jer su doktori napravili propust - tvrde suprug i roditelji porodilje Sabrine Marković (21), koja je u ponedeljak preminula u… »
Muž preminule porodilje gnevan na doktore: Tvrdili su da ima bronhitis, znao sam da je reč o boginjama

Muž preminule porodilje gnevan na doktore: Tvrdili su da ima bronhitis, znao sam da je reč o boginjama

Večernje novosti 24.01.2018
Majka i suprug niške porodilje koja je preminula od malih boginja ogorčeni na lekare. Dr Dragan Đorđević: Kada je došla u našu ustanovu nije imala ospice po telu. POGREŠNO su je lečili, nema je više jer su doktori napravili propust - tvrde… »

Vesti dana »