Повезане вести
Партизан представио вакулка: "Озил" одлучио за минут
Вечерње новости 24.01.2018
Упознао сам се са тренером, одрадио сам и тренинг и схватам његове захтеве - каже Украјинац. Верујем да ће му ово бити одскочна даска за каријеру - поручио је Илиев. МНОГО је странаца претходних година продефиловало на две… »
Шевченко га цени: "Размишљао сам 1 минут!"
Мондо 24.01.2018
Први Украјинац у редовима ФК Партизан - Јури Вакулко потписао уговор на 4 године. "О понуди Патизана размишљао сам ЈЕДАН МИНУТ", каже "украјински Озил". Илиев: "Сви играчи су ме питали - кад ће Јури да потпише? Један је од… »
Ново појачање представљено: Погледајте шта је рекао нови фудбалер Партизана ког су Гробари дочекали са великим симпатијама…
Хот спорт 24.01.2018
Јури Вакулко данас је представљен као ново појачање Партизана. Млади Украјинац о ком се веома похвално изразио и Андреј Шевченко представљен је у Хумској, а током првог разговора са медијима истакао је да је о доласку међу… »
Вакулко: Минут био довољан за договор са Партизаном
Дневник 24.01.2018
БЕОГРАД: Нови фудбалер Партизана Јури Вакулко изјавио је да је му је минут био довољан да прихвати понуду шампиона Србије са којим се упознао јесенас током мечева против Динама из Кјева. "Кад сам сазнао за понуду Партизана… »
Вакулко: Минут сам размишљао о доласку у Партизан (видео)
Спортски журнал 24.01.2018
Украјински фудбалер Јури Вакулко рекао је да је о доласку у Партизан размишљао само минут и истакао да верује да може да помогне црно-белима. - Када сам сазнао за понуду Партизана, размилшљао сам само један минут. Верујем да ћу… »
Вакулко узео 14: О понуди Партизана размишљао сам само минут
Моззарт спорт 24.01.2018
„Гледао сам црно-беле против Динама из Кијева, били су то равноправни мечеви, једино су Кијевљани имали мало више среће“, рекао је нови везиста српског првака. Све је јачи везни ред Партизана. После Ђорђа Ивановића, званично… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 8 минутајош 81 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних