Повезане вести
Ја сам теби болна тачка! Слоба и Кија се жестоко посвађали, а због једне његове реченице она је полудела! (видео)
Телеграф 24.01.2018
Састанак је протекао у свађи, а најгласнији су били Слоба и Кристина. Велики шеф је обавестио задругаре да су пали задатак у којем је требало да издрже у костимима анђела и ђавола, а казна је та да ове недеље неће имати журку… »
Хтео си да побегнеш од мене! Марија Ана сасула Филипу све у лице, па признала због чега је стварно ушла у Задругу! (видео)
Телеграф 24.01.2018
Након разговора свако је отишао на своју страну, Филип је завршио са Кијом у кревету, док је Марија Ана причала са осталим задругарима о њему. Нова задругарка Марија Ана Смиљанић и Филип Ђукић су у раним јутарњим сатима… »
Жао ми је Луне, Кија и она би требало да се удруже, Слоба је крив за све! Кристинина мајка испрозивала Радановића, па открила…
Телеграф 24.01.2018
- Мислим да ми жене треба да се држимо заједно, па тако и Кија и Луна - сматра Кристинина мајка Надица Зељковић. Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар, каже да би њена ћерка и Луна требало да се држе заједно, као и да је за све… »
Вести дана »

РХМЗ издао упозорење: Сутра нас очекују временске непогоде
Глас Зајечара пре 33 минутајош 32 повезане

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 12 повезаних

Дејвис куп: Србија победом над Турском обезбедила опстанак и квалификације
Сербиан Невс Медиа пре 38 минутајош 28 повезаних