Povezane vesti

Ja sam tebi bolna tačka! Sloba i Kija se žestoko posvađali, a zbog jedne njegove rečenice ona je poludela! (video)

Ja sam tebi bolna tačka! Sloba i Kija se žestoko posvađali, a zbog jedne njegove rečenice ona je poludela! (video)

Telegraf 24.01.2018
Sastanak je protekao u svađi, a najglasniji su bili Sloba i Kristina. Veliki šef je obavestio zadrugare da su pali zadatak u kojem je trebalo da izdrže u kostimima anđela i đavola, a kazna je ta da ove nedelje neće imati žurku. Nakon pisma… »
Hteo si da pobegneš od mene! Marija Ana sasula Filipu sve u lice, pa priznala zbog čega je stvarno ušla u Zadrugu! (video)

Hteo si da pobegneš od mene! Marija Ana sasula Filipu sve u lice, pa priznala zbog čega je stvarno ušla u Zadrugu! (video)

Telegraf 24.01.2018
Nakon razgovora svako je otišao na svoju stranu, Filip je završio sa Kijom u krevetu, dok je Marija Ana pričala sa ostalim zadrugarima o njemu. Nova zadrugarka Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su u ranim jutarnjim satima pričali o svojoj vezi pre… »
Žao mi je Lune, Kija i ona bi trebalo da se udruže, Sloba je kriv za sve! Kristinina majka isprozivala Radanovića, pa…

Žao mi je Lune, Kija i ona bi trebalo da se udruže, Sloba je kriv za sve! Kristinina majka isprozivala Radanovića, pa…

Telegraf 24.01.2018
- Mislim da mi žene treba da se držimo zajedno, pa tako i Kija i Luna - smatra Kristinina majka Nadica Zeljković. Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, kaže da bi njena ćerka i Luna trebalo da se drže zajedno, kao i da je za sve što se desilo… »

Vesti dana »