Povezane vesti
Finiš u Grdeličkoj klisuri: Asfaltira se Predejane
Mondo 24.01.2018
U Grdeličkoj klisuri uveliko se radi na završetku tog dela Koridora 10, a prvi će biti gotov sektor tunela Predejane, gde upravo počinje asfaltiranje. Tunelu Predejane bi trebalo da bude gotov u martu, a potpredsednica vlade i ministarka… »
Placevi čekaju vojne stanove
Večernje novosti 24.01.2018
Mihajlovićeva obišla lokacije u Vranju. VRANjE je prvi grad u Srbiji koji je potpuno spreman za početak gradnje jeftinih stanova za potrebe službi bezbednosti, izjavila je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva… »
Spremne lokacije za izgradnju stanova od 500 evra po kvadratu
Gde investirati 24.01.2018
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je u Vranju lokacije za izgradnju jeftinih stanova. Stanovi su namenjeni pripadnicima vojske, policije i bezbednosnih službi. Od aprila do juna počeće da se gradi prvih 190… »
Mihajlović: Za vikend počinje asfaltiranje tunela Predejane
Novi magazin 24.01.2018
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović obišla je danas radove u tunelu Predejane, na trasi Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, u kojem će za vikend početi asfaltiranje. "Asfaltiranje u tunelu Predejane… »
Leks specijalis za stanove pripadnicima snaga bezbednosti
Danas 24.01.2018
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je danas u Vranju da je Ministarstvo pripremilo predlog zakona kojim će se gradnja stanova za snage bezbednosti proglasiti za projekat od nacionalnog interesa, kako bi… »
I koji je rok? Drobnjak: Deo Koridora 10 do kraja jula gotov. Ministarka: Mora ranije! Drobnjak: Biće do kraja jula (video)
Blic 24.01.2018
Deonica Koridora 10 između Srpske Kuće - Levosoja, duga osam kilometara, biće najkasnije do jula potpuno završena, izjavio je danas direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, a ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović poručila je da taj rok mora da… »
Pripremljen leks specijalis za jeftine stanove
RTS 24.01.2018
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila u Vranju da ove godine može da pročne gradnja oko 8.000 stanova za pripadnike snaga bezbednosti, kao i da je to ministarstvo već pripremilo predlog zakona - leks specijalisa kojim će se gradnja… »
(Foto) Mihajlović:"Kako ću sa mojim roze šlemom kad mi se ne slaže?!"
Večernje novosti 24.01.2018
Kad su pošli u obilazak i ušli u tunel, ministarka Zorana upitala: "Kako ću sa mojim roze šlemom kad mi se ne slaže", na šta joj je direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak rekao: "Šefice, evo moj teget šlem, on ide" VRA Nj E - Ministarka… »
(Foto) šefice, evo vam moj teget, taj vam se slaže! Drobnjak se tunelom Predejane prošetao sa roze šlemom ministarke…
Kurir 24.01.2018
VRANJE - Ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović danas boravi na jugu Srbije. Ona je obišla i Grdeličku klisuru, gde na Koridoru 10 počinje asfaltiranje u tunelu Predejane. Tunel bi trebalo da bude gotov u martu, a potpredsednica… »
(Kurir TV) dočekali je aplauzom i cvećem: Ministarki Mihajlović prišao Vranjanac i rekao joj nešto što će pamtiti do…
Kurir 24.01.2018
VRANJE - Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva saobraćaja i infrastrukture danas je u poseti Vranju. Ministarku su dok je šetala Vranjem pozdravljali građani, jedna devojka je prišla da joj uruči cveće, dok je jedan Vranjanac zaustavio… »
Ministarka u Vranju obišla lokaciju za izgradnju jeftinih stanova
Blic 24.01.2018
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je danas u Vranju lokacije za izgradnju jeftinih stanova za pripadnike vojske, policije i bezbednosnih službi, gde će od aprila do juna početi da se gradi prvih 190 stanova… »
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: 15 žrtava, ostavke ministara i hapšenja
BBC News pre 36 minutajoš 169 povezanih
Vučić: Tužilaštvo kod nas donosi odluke stotinu puta brže nego u najrazvijenijim zemljama EU
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
(BLOG) Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu, Dnjepar potresla serija eksplozija
N1 Info pre 59 minutajoš 25 povezanih