Повезане вести
Деца су вриштала док ме је тукла... Тужна прича Ал Дина ког је жена злостављала, а своје најлепше песме ипак је посветио њој!…
Телеграф 24.01.2018
- Раздире ме бол што су наши синови присуствовали овом за њих свакако трауматичном догађају. Плашим се како ће се све одразити на њихов психички развој - рекао је Ал Дино. Босански фолк певач Ал Дино широј јавности познат је по… »
Популарни водитељ и звезда "Дискаверија" преминуо у 39. години!
Телеграф 24.01.2018
Његова смрт изненадила је многе. Џоел Тејлор преминуо је у 39. години, а узрок смрти још није познат. Он је био аутор и водитељ једне од најгледанијих емисија на "Дискавери" каналу, "Сторм Цхасерс", а тужну вест на друштвеним… »
Врела Николина избацила природне груди, а кад је стала на клизаљке и лед под њима је почео да се топи! (фото) (видео)
Телеграф 24.01.2018
Платинаста лепотица мамила је погледе на једном клизалишту у Београду, највише бујним деколтеом који није могао да прође незапажено. Јануар је период уживања у зимским чаролијама, а за оне који су везани за град једна од главних… »
Вести дана »

(Мапе) ови датуми доносе велике промене времена: Скок температуре, па нагло захлађење! Зима можда са чак -20 степена!?
Блиц пре 56 минутајош 22 повезане

Полиција појачава надзор над возачима: Безбедност пешака у фокусу
Ист медиа пре 5 минутајош 17 повезаних

Напад на Полтавску област, стала производња гаса; ФСБ: НАТО умешан у инциденте са дроновима изнад ЕУ
РТС пре 16 минутајош 18 повезаних

Вељко Пауновић о репрезентацији Србије: Разумем зашто се о томе говори, али ми је непријатно
Данас пре 21 минутајош 22 повезане

Дејан Вук Станковић: Министар бира директоре школа, ускоро конкурс за Пету
Нови магазин пре 10 минутајош 14 повезаних