Povezane vesti
Deca su vrištala dok me je tukla... Tužna priča Al Dina kog je žena zlostavljala, a svoje najlepše pesme ipak je posvetio…
Telegraf 24.01.2018
- Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj - rekao je Al Dino. Bosanski folk pevač Al Dino široj javnosti poznat je po brojnim… »
Popularni voditelj i zvezda "Diskaverija" preminuo u 39. godini!
Telegraf 24.01.2018
Njegova smrt iznenadila je mnoge. Džoel Tejlor preminuo je u 39. godini, a uzrok smrti još nije poznat. On je bio autor i voditelj jedne od najgledanijih emisija na "Diskaveri" kanalu, "Storm Chasers", a tužnu vest na društvenim mrežama dele i… »
Vrela Nikolina izbacila prirodne grudi, a kad je stala na klizaljke i led pod njima je počeo da se topi! (foto) (video)
Telegraf 24.01.2018
Platinasta lepotica mamila je poglede na jednom klizalištu u Beogradu, najviše bujnim dekolteom koji nije mogao da prođe nezapaženo. Januar je period uživanja u zimskim čarolijama, a za one koji su vezani za grad jedna od glavnih atrakcija svakako… »
Vesti dana »
BLOG Završen protest u Novom Sadu: Priveden Goran Ješić, Vučić stigao u stranačke prostorije, a na Trgu slobode se smiruje
N1 Info pre 1 satjoš 62 povezane
Uoči predsedničkih izbora u Hrvatskoj, prof. Čuljak za "Svet i mi": Loš odnos Milanovića i Plenkovića posledica njihove sličnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 129 povezanih
Amorim ide u velikom stilu, Đekereš het-trikom "razbio" Siti - Luis Dijaz i Liverpul "pregazili" prvaka Nemačke
Sportske.net pre 1 satjoš 45 povezanih
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 26 minutajoš 37 povezanih
Psi tragači, dronovi i termovizijske kamere kod Prijepolja: Nastavljena potraga za dvostrukim ubicom iz Crne Gore VIDEO
Euronews pre 6 satijoš 34 povezane