Povezane vesti

Teodora i Anđelo se pomirili žestokom akcijom, njena majka sve gledala uživo, a onda je jednom rečenicom neviđeno spustila…

Teodora i Anđelo se pomirili žestokom akcijom, njena majka sve gledala uživo, a onda je jednom rečenicom neviđeno spustila…

Telegraf 24.01.2018
Gordana Džehverović je imala hit reakciju dok su njena ćerka i maneken razmenjivali nežnosti u pabu. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pomirili su se nakon što su pre dve noći uz niz uvreda, viku i haos raskinuli! Do raskida je došlo zbog… »
Posle akcije sa Anđelom, majka načisto šokirala Teodoru: Jutros kad je jeo stavila sam mu čini, idi pitaj ga koliko te…

Posle akcije sa Anđelom, majka načisto šokirala Teodoru: Jutros kad je jeo stavila sam mu čini, idi pitaj ga koliko te…

Telegraf 24.01.2018
- Slušaj me da ti kažem ćerko! Ja znam da bajem, da vračam, da gatam, sve živo znam... - hvalila se Gordana. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković nakon svađa koje su imali, konačno su se pomirili, a u znak pomirenja rešili su da se osame, pa… »
Ja ovo ne mogu da gledam! Teodora ronila suze zbog Anđela dok je on bio u krevetu sa Anom Korać! (video)

Ja ovo ne mogu da gledam! Teodora ronila suze zbog Anđela dok je on bio u krevetu sa Anom Korać! (video)

Telegraf 24.01.2018
Teodora Džehverović otvorila je dušu Zorani i Sonji. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pre dva dana su se brutalno posvađali i skoro pa da nisu ni birali reči koje će uputiti jedno drugom.. Uplakana Džehverovića je o celoj ovoj situaciji… »

Vesti dana »