Povezane vesti
Teodora i Anđelo se pomirili žestokom akcijom, njena majka sve gledala uživo, a onda je jednom rečenicom neviđeno spustila Anu…
Telegraf 24.01.2018
Gordana Džehverović je imala hit reakciju dok su njena ćerka i maneken razmenjivali nežnosti u pabu. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pomirili su se nakon što su pre dve noći uz niz uvreda, viku i haos raskinuli! Do raskida je došlo zbog Anđelovog… »
Posle akcije sa Anđelom, majka načisto šokirala Teodoru: Jutros kad je jeo stavila sam mu čini, idi pitaj ga koliko te voli…
Telegraf 24.01.2018
- Slušaj me da ti kažem ćerko! Ja znam da bajem, da vračam, da gatam, sve živo znam... - hvalila se Gordana. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković nakon svađa koje su imali, konačno su se pomirili, a u znak pomirenja rešili su da se osame, pa su otišli… »
Ja ovo ne mogu da gledam! Teodora ronila suze zbog Anđela dok je on bio u krevetu sa Anom Korać! (video)
Telegraf 24.01.2018
Teodora Džehverović otvorila je dušu Zorani i Sonji. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pre dva dana su se brutalno posvađali i skoro pa da nisu ni birali reči koje će uputiti jedno drugom.. Uplakana Džehverovića je o celoj ovoj situaciji progovorila… »
Vesti dana »
Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu, ali ostaje ispred Banovine do petka
Serbian News Media pre 38 minutajoš 23 povezane
Rok za rešavanje problema sankcija za Naftnu industriju Srbije 13. februar
Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 31 povezana