Povezane vesti

"Pobegao sam iz Alkatraza, sada imam rak": Pronađeno pismo o poznatom bekstvu iz zatvora, a autor ima poseban uslov

"Pobegao sam iz Alkatraza, sada imam rak": Pronađeno pismo o poznatom bekstvu iz zatvora, a autor ima poseban uslov

Blic 24.01.2018
Posle više od pola veka mogla bi da bude otkrivena tajna o čuvenom bekstvu trojice zatvorenika iz najčuvanijeg zatvora na svetu - Alkatraza, pošto je FBI dobio pismo jedinog do sada preživelog. Naime, FBI je nakon što je dobio pismo jednog od… »
Begunci iz Alkatraza posle 50 godina otkrili da su živi?

Begunci iz Alkatraza posle 50 godina otkrili da su živi?

Noizz 24.01.2018
Za najpoznatiji zatvor svih vremena, čuveni Alkatraz, dugo se smatralo da predstavlja najveću moguću kaznu za jednog kriminalca. Kameno ostrvo usred zaliva San Franciska taj status je steklo pošto bi svako ko bi pokušao da pobegne i poginuo u ledenim… »
(Video) Ovaj slučaj je i posle 55 godina prava misterija, a sada se pojavio novi trag: Rukom pisano pismo otkriva pravu istinu…

(Video) Ovaj slučaj je i posle 55 godina prava misterija, a sada se pojavio novi trag: Rukom pisano pismo otkriva pravu istinu…

Kurir 24.01.2018
Niko nije mogao da utvrdi da li su se tri zatvorenika izvukla živa. Braća Džon i Klarens Anglin i još jedan zatvorenik Frenk Moris su 6 meseci smišljali paklen plan kako da pobegnu iz dobro čuvanog zatvora. Ni pre ni posle, niko nije uspeo da… »

Vesti dana »